Jump to content

GOLF MK IV 1.4 AXP 2001

bobo4myfriends

Postare recomandată

bobo4myfriends

Salut, vreau sa va arat si eu masinuta mea. Sper sa va placa!

=VOLKSWAGEN MK IV=

* an fabricatie 2001

* motorizare 1.4 AXP benzina 75 CP

* culoare Black Magic

* kilometrii 153.224

* adusa in tara in august 2010

* primul proprietar in tara ( +2 in Germania)

* carte service

=Dotari=

* ABS

* ESP

* oglinzi electrice heliomate incalzite

* climatronic

* scaune incalzite si cu reglaj pe inaltime

* trapa electrica

* jante aliaj MONTREAL II pe 16 inch

* spalator faruri

* 4 geamuri electrice

* 4 airbag-uri

* suport pahare fata si spate

* volan in 3 spite, schimbator si frana de mana imbracate in piele

* volan reglabil pe inaltime si adancime

* radio casetofon original GAMMA (4 boxe 4 tweetere)

* magazie cd-uri digitala cu mp3 in torpedou

* subwoofer activ JBL PRO BASS II 100 W

* statie originala VW din fabrica in portbagaj cu egalizator

* cotiera fata si spate

* folie omologata RAR (5% spate si 73% fata)

* pleoape faruri FK

* stopuri HELLA

* eleron R32

* 2 chei tip briceag

Am schimbat la 145.000 km distributia cu tot cu pompa de apa, cauciucurile, bucsele la bara stabilizatoare, ulei, termostat, parbriz si toate filtrele.

Cam asta este masinuta mea. Astept pareri si sugestii!

post-74945-0-94465200-1302459250_thumb.j

post-74945-0-94809300-1302459270_thumb.j

post-74945-0-29059900-1302459292_thumb.j

post-74945-0-63355000-1302459309_thumb.j

post-74945-0-19392400-1302459328_thumb.j

Modificat de bobo4myfriends
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina .Si eu am tot 1,4 16v AXP.Cat te-a costat Eleronu R32?

Link către comentariu
bobo4myfriends

Poze :

post-74945-0-36965400-1302459789_thumb.j

post-74945-0-58794200-1302459799_thumb.j

post-74945-0-52560800-1302459828_thumb.j

post-74945-0-45078000-1302459868_thumb.j

post-74945-0-60255400-1302459907_thumb.j

Foarte frumoasa masina .Si eu am tot 1,4 16v AXP.Cat te-a costat Eleronu R32?

nu stiu, avea eleronul cand am cumparat-o

Link către comentariu
bobo4myfriends

Recitind postul meu am realizat ca nu am precizat nimic despre planurile pentru viitor, asa cum se obisnuieste pe forum.

In principal gandul imi sta la cruise control (tempomat) am inteles ca s-ar rezolva cu aproximativ 350 ron, dar am inteles ca trebuie sa imi dea volanul jos si am o mare retinere pentru aceasta operatie, apoi la mult discutatul xenon, dar si aici am niste dubii pentru ca am un vecin care a pus tot pe un golf si isi gaseste farurile mereu aburite pe interior si chiar nu vreau sa stric oglinda farului. In continuare caut pe forum discutii pe aceste teme si cantaresc pro-urile cu contra-urile.

Toba finala s-a infundat si trebuie sa o schimb si tot oscilez intre sport (zgomotoasa) sau cea normala. Cam 80% voi merge pe cea normala. Momentan toba infundata fiind a plesnit la mijloc, pe "burta" ei cum se spune si aerul iese pe acolo. Scoate un sunet dragut, ceva asemanator fake bov, nu foarte zgomotos, chiar placut, dar sunt constient ca influenteaza functionarea motorului si nu pot sa o las asa.

Link către comentariu

poi daca te duci la cine stie sa iti monteze tempomatul nu vad o problema sa iti dea volanul jos dar nu stiu sigur daca necesita aceasta operatiune ! in legatura cu xenoanele ca ar aburi farurile astea sunt aberatii sincer , daca i se aburesc de la xenon i se aburesc si de la becurile normale ! eu am xenon de 2 ani la bora mea si nu am avut nici cea mai mica problema !

Link către comentariu
bobo4myfriends

Referitor la consum:

-cea mai tare realizare a fost 5.3% (Bucuresti - Tg. Mures cu 98 ron adica aproximativ 18.5 litrii 350km. "Secretul" este ca nu am sarit de 2500 rpm adica top speed 90 kmh) (necredinciosii sa-mi dea PM ca am bonurile la benzina :P :D )

-in mod normal (ca nu am rabdare sa merg asa mereu) bate undeva pe la 7% cu o viteza decenta

poi daca te duci la cine stie sa iti monteze tempomatul nu vad o problema sa iti dea volanul jos dar nu stiu sigur daca necesita aceasta operatiune ! in legatura cu xenoanele ca ar aburi farurile astea sunt aberatii sincer , daca i se aburesc de la xenon i se aburesc si de la becurile normale ! eu am xenon de 2 ani la bora mea si nu am avut nici cea mai mica problema !

Deci am vazut cu ochii mei farurile aburite. Ar exista o mica logica in asta: deodata ce se gaureste capacul farului si nu mai este etans (stiu ca se lipeste dar...) mi se pare normal sa se abureasca, pe cand la becuri normale, cu capacul intact eu nu am probleme.

Dar ma rog ... sa nu fim offtopic ... nu suntem in sectiunea corespunzatoare

Link către comentariu

frumoasa,dotata masina.

un minus (in opinia mea) ar fi motorul...

cum se aude subwooferul,il ochisem si eu (e amplificat,nu?)

xenon am si eu,nu se aburesc. o singura data s-a aburit unul,dupa o ploaie torentiala in care am luat cam toate baltile intalnite. in rest nu am nicio problema cu faptul ca e capacul din spate putin "ciupit"

Modificat de Muale
Link către comentariu
bobo4myfriends

frumoasa,dotata masina.

un minus (in opinia mea) ar fi motorul...

cum se aude subwooferul,il ochisem si eu (e amplificat,nu?)

xenon am si eu,nu se aburesc. o singura data s-a aburit unul,dupa o ploaie torentiala in care am luat cam toate baltile intalnite. in rest nu am nicio problema cu faptul ca e capacul din spate putin "ciupit"

Subwoofer-ul este activ adica este amplificat, primeste semnal de la boxele de pe spate avand adaptor hi-low integrat. Se aude neaspteptat de bine pentru dimensiunile lui, am fost surprins placut. Il recomand.

Si cu motorasul ... mda este un minus intradevar, dar asta este, momentan nu ma pot indrepta spre altceva.

Link către comentariu
  • 4 months later...

Frumos modelul si destul de dotat.Stopurile hella magic colors sunt de vis.

Sa-l conduci sanatos cat mai multi km

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!