Jump to content

apa la trapa

d@n
 Share

Postare recomandată

Am urmatoarea problema

Daca spal masina si dau mai multa apa pe partea superioara ma trezesc ca pe interior, la ambii stilpi din fata inainte de zona acoperita cu plastic, apare cite o pata de apa. Am verificat daca functioneaza scurgerea si se pare ca merge. Furtunul de la iesire are forma de cruce si incetineste fluxul de scurgere insa functioneaza.

Intrebarea mea ar fi cum as putea sau ce as putea turna pe canalul respectiv astfel incit lichidul respectiv sa astupe respectivele fisuri sau ce o fi pe acolo insa sa nu pelicula sa fie suficient de subtire ca sa nu obtureze canalul. Orice alta solutie e binevenita.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mi-e teama ca nu ai alta solutie decat demontarea plafonului si remedierea directa. Solutii-minune de etansare nu exista pentre problema cu trapa.

Link către comentariu

Asa m-am gindit si eu insa ... mi-e frica de greierasi!

Stiu cum lucreaza cei de la service (TOTI) asa ca ...

Poate o sa imi schimbe problema, se rezolva asta si apare alta.

Da trebuie sa incerc ca altfel nu o sa fiu convins :D

Link către comentariu

Asa m-am gindit si eu insa ... mi-e frica de greierasi!

Stiu cum lucreaza cei de la service (TOTI) asa ca ...

Poate o sa imi schimbe problema, se rezolva asta si apare alta.

Da trebuie sa incerc ca altfel nu o sa fiu convins  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Eu cred ca este de preferat un posibil greieras, fata de apa care curge in masina si aduna bacterii urit mirositoare.

Link către comentariu

• 3 years later...

am si eu o problema referitoare la apa care intra prin trapa. cand o duc la spalatoriile gen omv (automate), intra apa pe la trapa.cand o spal la spalatorii normale cu turbojetul nu se intampla nimic. am observat cand ma uit din exterior la trapa ca coltul din dreapta fata al trapei e depresionat( nu stiu daca e folosit corect cuvantul :blink: ) fata de restul, nu e aliniat cu marginea plafonului si banuiesc , adica sunt aproape sigur ca pe acolo intra apa. aveti vreo idee de rezolvare. multumesc !

Link către comentariu

• 1 month later...
Am urmatoarea problema

Daca spal masina si dau mai multa apa pe partea superioara ma trezesc ca pe interior, la ambii stilpi din fata inainte de zona acoperita cu plastic, apare cite o pata de apa. Am verificat daca functioneaza scurgerea si se pare ca merge. Furtunul de la iesire are forma de cruce si incetineste fluxul de scurgere insa functioneaza.

Intrebarea mea ar fi cum as putea sau ce as putea turna pe canalul respectiv astfel incit lichidul respectiv sa astupe respectivele fisuri sau ce o fi pe acolo insa sa nu pelicula sa fie suficient de subtire ca sa nu obtureze canalul. Orice alta solutie e binevenita.

si eu am avut aceiasi problema ca si tine (fie la spalatorie fie cand ploua mai abundent) cand mergi la spalatorie dupa ce speli masina sau chiar inainte deschide trapa si vezi ca in interiorul trapei in stanga respectiv dreapta ai cate un orificiu sufla pe acolo cu aer de la compresor si nu sta in directia balamalelor usii :) nu e vb de altceva stai linistit.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!