Jump to content

VW Bora 1.9 TDI 4motion

coccolino1990

Postare recomandată

coccolino1990

A venit vremea si am trecut si eu la 4motion .

Este vorba o Bora variant din 2001 cu 203.000Km

Dotari :

- motor 1.9TDI (85Kw) 115 sau 116 Cp

-4Motion

-cutie manuala 6+1 trepte

-an fabricatie 2001

-culoare jazz blue

-climatronic

-volan sport in 3 spite

-4 Air-bag-uri

-volan si frana de mana imbracate in piele

-scaune fata cu reglaj pe inaltime si lombar

-ornamente carbon

-4 geamuri electrice

-oglinzi electrice,incalzite si heliomate

-ABS ,ESP

-incalzire in scaune

-oglinda interioara heliomata

-cotiera

-jante de aluminiu pe 16" VW

-inchidere centralizata

-volan reglabil pe doua directii

-spalator faruri

-duze spalare parbriz incalzite

-senzori de ploaie

-computer bord mic

-suport pahare fata-spate

-2 chei briceag

-folie fata-spate

-scut motor de fier

Am cumparat masina in luna ianuarie.In primele zile am fost foarte incantat de ea dar se pare k am avut numai ghinion cu ea. In ziua cand am cumparat-o am spart fusta de la bara(e foarte joasa masina si nu eram obisnuit).La o luna mi sa blocat pompa hidraulica de la sistemul Haldex (cauza -nu a fost uleiul schimbat la timp si nu am stiut).Am inlocuit-o.Pretul la reprezentanta pentru o pompa noua era in jur de 2.000 de lei asa ca am luat-o de la dezmembrari cu 150euro.Acuma 4motion-ul merge prefect.Acuma 2 spatamani am fost pe un drum neasfaltat si am spart baia de ulei(am scut de fier dar am luat o piatra exact in locul unde e surubul de golire), oricum am rezolvat-o, ma costat in jur de 450lei (baie+ulei)si am acoperit si "gauta din scut".Si saptaman asta am primit cea mai proasta veste ...ma lasat turbina(sau rupt paletele).Nu pot sa inteleg din ce cauza pentru ca masina nu dadea nici un semn rau,se accelera perfect ,motorul tragea bine,nu se auzea nici un zgomot.Ramane zilele astea sa o repar.

O sa apar si cu poze dar momentan am masina in service .

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos!

din descriere pare destul de dotata...motorul ok...4motion! foarte tare!

imi pare rau pt "bube" si pt lipsa cratimei.

pune si niste poze

Link către comentariu

cat ai dat pe masina?

sa o stapanesti sanatos!bora generatia aia are haldex,nu torsen?

Link către comentariu

Sa o stapinesti sanatos.Si al meu este tot 4 motion 2001 dor ca am in plus sirocol jante iara tabla , vara aluminiu+mag CD scaune sport+bancheta +cirlig+xenon+cip+resoftare.,in general sunt OK dar mai sunt si unele mici probleme(in Ianuarie am schimbat disc ambreiaj,volant,rulment ,placa de presiune)cost 2800 ron dar tot nu il dau dupa ce te obisnuiesti cu 4 motion nu uti mai place 2x4,nu dispera totul se rezolva acum la inceput este mai greu dar o sa merite mult noroc si sa o stapinesti sanatos.

Scuze pt greseli dar nu ma asculta tastatura mersi

Link către comentariu

Sa ai parte numai de lucruri bune de acum in colo cu masina. Iarna e o placere sa mergi, avand in vedere ca nu esti stresat de locuri mai neumblate de altii, esti un fel de deschizator de drumuri/alei prin jungla urbana.

Link către comentariu
coccolino1990

Am dat 5800 euro pe masina . generatia asta are haldex , torsen stiu ca se gaseste la passat.

Link către comentariu
florica adrian

Inca un membru in ,,clubul" celor cu 4x4-SKODA,4MOTION-VW, QUATRO-Audi. Felicitari pentru alegere!

Link către comentariu
coccolino1990

am uitat sa specific ca am si scaune sport, saptamana viitoare sper sa apar cu niste poze. Sergiui poti sa mi dai si mie mai multe detalii despre cip+resoftare ?

ms si sper sa o rezolv si sa nu mai apara alte probleme la ea

Link către comentariu
costyserbanescu

sa o stapanesti sanatos . aceste motoare sunt foarte bune in general si mai ales al tau ca este 4motion . sieu imi doresc acuma dar asta e . sper sa rezolvi problemele si poate ne intalnim odata sa iti vad si eu masina ca vad ca suntem vecini

Link către comentariu

Din descriere pare foarte faina masinuta ;) Daca tot schimbi turbina, nu te-ai gandit sa pui una VNT17 (turbina care vine pe motoarele ARL de 150 de cai)? Eu asta as face in locul tau. Ii faci si o resoftare si o sa ai "alta masina". Te invidiez pentru 4Motion, mai ales iarna cand ii de mers la munte. Ai verificat nr de km cand ai cumparat masina?

Asteptam poze muulte.

Link către comentariu

km i-am verificat la reprezentanta si au fost ok .Pana acuma nu m am gandit la turbina de ARL dar o sa vad, ms de sfat.

Link către comentariu
costyserbanescu

si eu sunt de parere sa pui o turbina de ARL pt ca oricum trebuie sa cumperi alta si daca tot poti sa castigi cativa cai cu costuri minime de ce sa nu castigi . asteptam vesti cu ce turbina ai cumparat . bafta :icon_thumright:

Link către comentariu

Incearca sa iei legatura cu Cipos, poate iti face o oferta buna!

Poti sa citesti mai multe in topicul:

Sigur te lamureste el cum ii cu trecerea la VNT17.

Link către comentariu

Destul de dotata,sa o folosesti cat mai multi km :icon_thumright:

Cu niste poze nu ne onorezi? :blah:

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si astea sa fie singurele probleme....

Hai cu pozeleeeeee

Link către comentariu

Cu ajutorul lui cipos am luat o turbina noua VNT 17 :)

maine sper sa reusesc sa pun poze cu masina .

Link către comentariu

tot la cipos , mi-a zis k pot sa ajung la 140 fara sa afecteze nimic. dar ramane sa il fac la vara .

Link către comentariu

Pana atunci mergi cu ea asa, cu softul stoc? O sa functioneze in parametrii, nu o sa ai lag cam mare?

Link către comentariu

Daca nu simti nimic ciudat asta e tot ce conteaza. Sa te bucuri de ea. Eu astept sa am banii pentru soft si o voi monta si eu. :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!