Jump to content

Montare Oglinzi Electrice

Al3cZ
 Share

Postare recomandată

Buna seara .. am cautat pe forum dar nu am gasit nimic asa ca am decis sa deschid un nou topic . De curand am intrat in posesia unor oglinzi electrice si incalzite apoi am fost si am cautat instalatia si am obtinut cablurile din portiere + butoane + plastice de pe usa + toata instalatia elecrica de pe masina intr-un sac ! Instalatie care nu stiu ce e cu ea ca multe din mufe sunt taiate .. are idee cineva cum se instaleaza aceste oglinzi ? Tin sa precizez ca am instalat oglinzile propriuzise si cablurile care vin in portiere .. m-am impotmolit la cablurile care vin din panoul de sigurante spre portiere si spre butonul de dezaburire ... Va rog din tot sufletul meu cine a mai instalat si stie cum arata respectivele fire si are idee ajutati-ma si pe mine ca innebunesc .. de o saptamana ma chinui sa ii dau de capat ! Culori , coduri , poze orice ... tin sa precizez ca am schema electrica dar e in "limba chineza" pt mine... chiar daca ma ocup de diagnoza sau de altele ... am chiulit de la scoala la partea cu cititul schemelor :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sigur nu ai cautat peste tot.Poti incepe de aici sa te documentezi

Link către comentariu

Asta il stiu acolo iti arata cum se monteaza oglinzi incalzite in suport oglinzi mecanice .... eu vreau sa montez toata instalatia de oglinzi electrice si incalzite in locul celor mecanice ... adica le-am dat jios si la gunoi pe cele mecanice si am pus alte oglinzi electrioce + harnasamentele din portiere dar m-am incurcat la legaturile din tabloul electric spre stalpii A

Link către comentariu

Salut.

Daca ai un pic de rabdare, dupamiaz o sa postez o schita. Mi-am montat si eu oglinzi electrice desi nu aveam instalatia oem, am realisat-o cu papuci etc.

O zi buna.

Link către comentariu

Salut.

Dupa cum am promis azi dimineata, atasez o poza cu o schema simplificata. Sper ca se intelege, dupa aceasta schema 4 persoane au facut modificarea, fara sa existe probleme.

O seara placuta

Link către comentariu

Multumesc mult pentru schema MKA III , dar nu am avut rabdare pana seara si i-am dat singur de cap ... oricum multumesc ca nu reusisem sa il fac sa se si aprinda ca nu stiam care-i pin-ul ... acum trebuie doar sa iau un plus de pe iluminat de undeva :D ... Multumesc inca odata ... problema acum ar fi alta ca la oglinda din stanga nu merge reglajul stanga-dreapta ... se aude servo-motorul dar nu merge reglajul ... banuiesc ac e sarita de acolo .. aveti idee ce poate fi !?

Link către comentariu

Posibil ca cremaliera să fie rupta. P

Link către comentariu

• 2 weeks later...

se pot monta oglinzi de golf 4 pe golf 3? ma refer daca s-ar potrivi pe formatul exterior al usii, in interior se mai rezolva una alta...

Link către comentariu

sa stii ca m-0am gandit si eu la asta dar nu avusi curaj sa intreb :)) ... m-ar interesa ca alea de g4 au rabatare electrica nu de alta ... in rest nu vad de ce nu s-ar pupa cu aspectul masinii ... ce alea de "tuning" se pupa ? suntem romani "le luam la pila" daca stii bancul :))

Link către comentariu

Salut.

Atasez cateva poze cu golfuri 3 care au oglinzi de golf 4.

Toate cele bune.

Link către comentariu

mie unu imi plac cum vin... totusi nu stiu daca s-at potrivii direct de pe o masina pe alta...

Link către comentariu

• 4 months later...

Salutare tuturor,

Stie cineva la ce siguranta sunt legate oglinzile electrice OEM?

Dintr-o data nu imi mai functioneaza nici stanga, nici dreapta.

Inca nu le-am demontat , pentru ca ma gandeam ca e prea ciudat sa se fi ars amandoua motorase dintr-o data.

Eu ma gandesc la sigurante .... (plus ca e mai simplu de verificat :) )

Link către comentariu

Am gasit intre timp ...

La mine e pus pe becurile de marsarier... (nu-mi functionau nici alea... )

Modificat de robex
Link către comentariu

Cum adica sa fie pe becurile de marchearriere ? Doar cand mergi cu spatele se dezaburesc oglinzile ? :))

Link către comentariu

Banuiesc ca a vrut sa spuna ca erau pe aceeasi siguranta pe care sunt si becurile.

Link către comentariu

Cum adica sa fie pe becurile de marchearriere ? Doar cand mergi cu spatele se dezaburesc oglinzile ? :))

Era vorba de siguranta la oglinzile electrice ! Oglinzile electrice si becurile de marchearriere sunt legate pe aceeasi siguranta.

Link către comentariu

• 6 months later...

O intrebare: cum protejezi contra furtului oglinda de la Golf III? Ma refer strict la geamul oglinzii. Se scoate foarte usor, se smulge cu tot cu suport. Eu am patit-o si e foarte scump geamul. Teoretic, poti sa ai paguba zilnic la cat de usor se scoate. Se poate lipi?

Multumesc pentru un raspuns prompt.

Modificat de serby1976
Link către comentariu

nu prea ai ce sa ii faci. geamul oglinzii e prins in niste cleme pe suportul reglabil. suportul nu se smulge iese doar sticla. eu am luat cu incalzire 60 lei. nu mi s-a furat niciodata. am vazut ca la BMw-uri in special isi graveaza pe oglinda nr de inmatriculare, da pana il gasesti...

Modificat de omu_negru84
Link către comentariu

Poate nu sunt bine prinse in clemele alea pentru ca la mine nu ies asa usor sticlele alea. Iar la pret eu le gasesc cu maxim 25 lei cu tot cu incalzire.

Link către comentariu

• 2 months later...

Salutari. Cred ca postez bine.

In urma unei coliziuni cu un frate mai mic al golfului meu mi-am spart oglinda de pe stanga. Masina mea nu este prevazuta cu oglinzi electrice sau incalzite. Daca tot urmeaza sa ii schimb geamul (oglinzii) m-am gandit sa ii pun unul incalzit.

Treaba este ca nu stiu daca ar merge. Ma gandeam la o improvizatie cu un fir tras de la baterie legat pe butonul dezaburirii lunetei. Voi ce spuneti?

P.S - Daca postul nu isi are locul aici rog unul dintre admini sa il mute. Multumesc.

Link către comentariu

Multumesc. Si doar ce mai arunc cate un ochi pe acea arie, dar nu stiu cum nu mi-a trecut prin cap sa ma uit si ieri.

Link către comentariu

• 8 months later...

salutare. de cateva zile nu mai merge oglinda de pe dreapta..adica nu mai incalzeste...a patzit.o careva?se poate sa fi iesit cv ..?

Link către comentariu

Verifica in mufele din spatele oglinzii sau in mufa din stalp. E posibil sa trebuiasca sa schimbi sticla daca in contacte nu e nici o problema.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!