Jump to content

amanta :D

pasan bogdan

Postare recomandată

the_punkreas2003

Iti trebuie alt bord, VDO mai exact. La MotoMeter nu merge de nicio culoare iar la Bosch RB8 e cu cantec, cum iti e norocul. Nici la unul pe care l-am cumparat eu nu s-a reusit activarea range-ului. Pt un bord VDO poti vorbi cu colegul vladucu de la Pitesti.

Link către comentariu

post-87316-0-40202400-1303069325_thumb.jpost-87316-0-07336300-1303069339_thumb.j

Dupa o noapte de dormit la peste :)la izvoarele

ps , cu folie 93% laterale+luneta :D

post-87316-0-55116300-1303069634_thumb.jpost-87316-0-12467100-1303069656_thumb.j

post-87316-0-07569500-1303069471_thumb.j

post-87316-0-58953700-1303069484_thumb.j

Modificat de pasan bogdan
Link către comentariu

salut....am si eu nevoie de un sfat in primul rand nu sunt martori e cuvantul meu contra cuv lui

pe data de 24-04-2011 pe la ora 7 eram pe bd iuliu maniu mergand spre apaca , iar chiar acolo la Bingo ma aflam pe banda 3 cand deodata unu cu un audi a4 a facut stanga brusc si frana de pe banda 2 mia taiat calea pe trecerea de pietoni exact pe linie continua.Eu am tras stanga l-am atins calumea in coltul masinii si din el am ricosat in stalp .......masina mea dauna totala.Am sunat la 112 sa vina un echipaj sa constate accidentul dar din pacate k nu sunt victime ne asteapta la sectie ptr accidente usoare pe amandoi.In prima faza a recunoscut boul cu audi k e de vina , apoi eu fiind cu masina varza nu mai puteam merge cu ea am sunat la platforma si a mai trecut vreo 2 ore .Intre timp cel cu audi sa dus la politie si a dat o declaratie complet schimbata cum el era deja pe banda 3 si a oprit la trecerea de pietoni si eu nu am pastrat distanta si am intrat in el.Ma uimit complet ce aberatii poate sa spuna, masina mea fiind lovita in partea dreapta iar a lui in partea stanga spate ....cum intram eu in el in coltul ala daca era deja pe banda din fata mea. Am dat declaratie la politie am facut schita accidentului mi sa-u facut poze la masina, si mia zis k in 2 zile o sa ne cheme pe amandoi sa ne confrunte.Eu am facut poze la locul aciidentului,iam pastrat bara lui din lateral k proba ,am filmat frana de pe astflat si ma gandesc o sa ma scoata pe mine vinovat k e lovitura din spate?

P.S am nevoie de ajutor colegii

Link către comentariu

ce ghinion.....plin de nesimtiti, in trafic.

El a vrut sa intoarca sau doar sa schimbe banda? daca din dinamica accidentului, rezulta ca el a intrat in tine, nu-ti face griji. Daca vezi ca incearca sa te suceasca, la politie, atrage-le atentia ca le faci reclamatie.

p.s. - printeaza pozele facute, sa le ai cu tine.

Link către comentariu

sincer nici eu nu stiu ce a vurt sa faca .......a virat brusc de pe banda 2 ...pe banda 3 ..si mia franat brusc

nu mai reusesc sa pun poze nu mai gasesc ....unde sa dau ...sunt plin de nervi

eu am dat declaratie la politie exact cum sa petrecut nu am mintit o iota poate sa ma puna sa repet de 1000 de ori nu e problema dar cum dovedesc eu k el a intrat de pe banda 2 pe banda 3 pe linie continua pe trecere de pietoni ....si nu bazaconiile lui k era pe banda 3 deja si a oprit la trecerea de pietoni si eu am intrat in el ca idiotul ...masina lui lovita in colt stanga spatee si a mea in colt dreapta fata

un nene politist ia luat lui declaratia.....eu am dat declaratia altui nene politai deoarece ...primul iesise din tura....si rezolvarea cazului o sa il dea primul politai deoarece el a luat cazul....ma gandesc sa nu il fi mituit cu ceva

Link către comentariu

cum arata odata :(

cred k unii stiti problema care am avut-o cu un "macho" de bucuresti cu niste cabinete veterinare ....mai e si mare doctor cu foarte multi banuti ......cu care isi permite sa treaca de pe o banda pe alta...de pe banda 2 ..pe banda 3 fara semnal fara nik si mai ales pe trecerea de pietoni.Si cum nu ar fi tot....sa recunosti in prima faza k ai gresit apoi sa dai cateva telefoane si sa o intorci la 180 de grade....k deja te aflai in fata mea si eu ca un idiot nu te am vazut k ai franat si am intrat in tine si dupa am ricosat in stalp.La politie ...dupa am crezut pana in ultima clipa k nu are cum sa minta in halul asta , si sa am incredere in POLITIA ROMANA mai ales in cea de la accidente usoare sectorul 6 ,m-am zbatut uitati dl POLITIST cum s-a intamplat nu are dreptate ,minte in declaratii.....degeaba ba ...cand dai banutii dinainte normal k te scoate nevinovat Omu avea audi A5 si nu avea casco.o cumparase de cateva zile....M-a ajutat dl politist cu o amenda cica nu am pastrat distanta si masinutza mea varza...

Acu trebuie sa ma gandesc bine ce fac cu masina :(:( sa o repar sau sa o dezmembrez cu toate k nu ma lasa inima .E prima mea masina cred k ma intelegi unii dintre voi si numai eu stiu cate ore suplimentare am bagat si cat am muncit ptr 5000 euro sa imi permit masinutza si sa vina un idiot sa mi-o faca praf.....acu eu raman cu masina varza si ala fericit isi repara masina tot pe asigurarea mea ....

Niste poze ptr cei care nu post-87316-0-45162900-1304192906_thumb.jpost-87316-0-46688300-1304192939_thumb.jv-am pliktisit cu problema mea :(

Link către comentariu

imi pare rau de ce ai patit :(

masina se poate repara, chiar daca are lonjeroane indoite sau alte piese la structura masini, daca vrei sa o repari te-as putea ajuta cu unele sfaturi ( imi trimiti pm).

Link către comentariu
Silvian91imAuto

Imi pare rau pentru tine... analizeaza in ce stare este masina acuma... caroseria... daca merita sa o refaci. Stiu cum e cu valoarea sentimentala a unui obiect si de asemenea stiu cum e sa iti fie luata dreptatea de sub nas, sa-ti fie negate drepturile. Mentine-ti calmul si gandeste lucid ce poti face, nu poti sa iei sistemul acesta "la rost" fiindca vei pierde. Rusine lui, isi va primi rasplata, el sau cine urmeaza dupa el.

In concluzie aduna-te si gandeste problema realist. Vad din felul in care te-ai exprimat ca esti foarte agitat... sa ai grija. :salut:

P.S. Rog un moderator... decat sa ii inchideti subiectul acesta colegului nostru mai bine uniti mesajele din el cu subiectul in care si-a prezentat masina implicata in accident. :salut:

Link către comentariu

Imi cer mii de scuze ptr moderatori daca am facut gresela si am mai deschis un topic, sunt fff suparat din cauza legilor din romania si mai ales dupa lungile discutii cu care le-am avut cu avocatii.Dupa ce am fost neindreptatit si tot eu am fost scos vinovat ca nah lam lovit pe colt lateral stanga spate.....si la mine e pe dreapta dupa spusele lui nu l-am vazut k a franat , m-au sfatuit mai multi ca nu are rost sa il dau in judecata deoarecere-dat in judecata inseamna foarte multi bani de judecata etc,asadar eu vin cu un avocat da?el vine cu 3-4 avocati (am vb cu un avocat care a mai avut un proces contra idiotului) vine si cu martori mincinosi,Asa ca o sa vb cu un mecanic ,cineva mai priceput sa -mi evalueze pagubele oricum motorul e miscat bine , tampoanele rupte, lonjeron dreapta avariat capatul, :( asa sa ii dea dzeu dupa fapta lui

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
pasan bogdan

Colegi am si eu o rugaminte......am nevoie de un golf 4 benzina cu volan pe dreapta , neinmatriculat avariat spate daca s-ar putea sa pot lua de pe ea tot ce imi trbuie la motor....unde gasesc?am cautat pe internet si nu prea am gasit nik

Link către comentariu

ia legatura cu colegul "FRN" poate te ajuta el

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
pasan bogdan

Colegii?am si eu o intrebare ptr cine se pricepe.. am gasit niste masini golf 4 prin anglia ....cu motor 1.6 FR sau SR , cu volan pe dreapta ....aveti idee daca se potrivesc piesele de la motor la masina mea?fiind 1.6 16v? sau ar fi mai bine sa cumpar 1.4 16v? astept raspuns ms frumos

Link către comentariu
  • Administrator

Imi pare rau pentru intamplarea ta insa rog nu folosi acest topic pentru a ocoli Regulamentul

In aria "Masina mea" este permisa:

- prezentarea DOAR a masinilor din gama VAG;

- discutarea aspectelor legate de tuning vizual si tehnic. Sunt strict interzise discutiile referitoare la problemele tehnice.

Ia mataluta Search-ul si aria Golf4 si gasesti raspunsul problemelor tale

Mersi

Este ultimul post de acest gen in acest topic

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Silvian91imAuto

Nu am intentionat sa fiu rautracios si nici nu a fost, avea alt inteles... (esti asa de agitat incat nu vezi respunsurile ce-ti stau in fata ta; trebuia sa te faca sa te gandesti sa fi mai calm si mai atent in ceea ce faci fiindca da rezultate mult mai bune)

Este regulamentul si e primul lucru ce il citesti si rugat sa-l retii in comunitatea aceasta, sau macar sa sti de existenta lui. Eu l-am lamurit pe colegu de ce nu poate sa inceapa un subiect de vanzare... te-a avertizat Moderatorul dudu in mesajul #38 ca erai Off-Topic la fel cum esti acum. Doar am vrut sa te lamuresc fiindca, poate, altcineva ti-ar fi dat doar o palma si ti-ar fi zis ca esti inafara regulilor.

Sper sa auzim de bine de bine legat de situatia ta colegu, ai nimerit intr-o treaba deloc placuta care se intampla la noi in tara. Asta este realitatea.

:salut:

Link către comentariu

Raspunsul cu aer teologic nu te face mai destept "colegu".... roaga-te sa iti mearga tie mai bine.. eu asa agitat o duc foarte bine.

Ai o bila alba pt ca nu esti "in afara regulilor"

Modificat de fawe
Link către comentariu
Silvian91imAuto

Nu am intentionat sa fiu rautracios si nici nu a fost, avea alt inteles... (esti asa de agitat incat nu vezi respunsurile ce-ti stau in fata ta; trebuia sa te faca sa te gandesti sa fi mai calm si mai atent in ceea ce faci fiindca da rezultate mult mai bune)

Este regulamentul si e primul lucru ce il citesti si rugat sa-l retii in comunitatea aceasta, sau macar sa sti de existenta lui. Eu l-am lamurit pe colegu de ce nu poate sa inceapa un subiect de vanzare... te-a avertizat Moderatorul dudu in mesajul #38 ca erai Off-Topic la fel cum esti acum. Doar am vrut sa te lamuresc fiindca, poate, altcineva ti-ar fi dat doar o palma si ti-ar fi zis ca esti inafara regulilor.

Sper sa auzim de bine de bine legat de situatia ta colegu, ai nimerit intr-o treaba deloc placuta care se intampla la noi in tara. Asta este realitatea.

:salut:

Scuzele mele, trebuia sa mentionez ca mesajul de mai sus era pentru pasan bogdan.

@fawe Poate daca spunea altcineva... cu o varsta mai mare sau cu alt rang pe forum faza cu bulina nu spuneai nimic, dar eu nu am voie.

Totul depinde de cum il interpretezi, poate ca daca auzeai o anumita tonalitate la cuvintele din mesajul anterior iti formai alta parele, dar forumul este doar scris/vizual. Eu nu vorbeam de sus, perceptia ta te-a dus acolo.

Nu toti sunt precum persoanele ce le cunoastem personal.

Coleg de forum, daca te deranjeaza doar cuvantul "coleg".

:offtopic:

Acum ar trebuii sa ne "trazneasca" niste warn'uri pentru conversatia aceasta, sau sa stearga ce am scris pe aici sau altceva.

Modificat de SilvianDement91
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

am vandut masina :(

o sa urmeze alta fetita

Link către comentariu

Imi pare sincer rau,arata super masinuta si era si dotata,dar stii cum e,cu Dumnezeu inainte! si poate tot raul spre bine,o sa gasesti u alta pe masura asteptarilor!Asta e romanica noastra si cu bune si cu rele si sincer sa fiu,imi inchipui cat de suparat esti si ai fost pt ca ai muncit pt banutii aceia nu ca ala(vinovatul)care nu-i pasa si nu depune efort mare pt bani dar va avea grija cel de sus de el!Numai bine colegu si imi pare rau pt acest eveniment :(

Link către comentariu
  • Administrator

Cum masina s-a vandut iar acest topic devenise o adunatura nefericita de posturi offtopic, aceasta discutie se opreste aici

Daca initiatorul (btw, renunta la k, sh si altele din categoria mIRC) are ceva de adaugat, rog PM

Altfel...

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!