Jump to content

Sharky

faty
 Share

Postare recomandată

Prin septembrie 2010, primesc un telefon de la Sharky.. care ma roaga daca il pot ajuta cu setul de chei de OZ (stia ca am chei OZ si ca sunt foarte rare si scumpe, si potrivesc doar la 2 marci de jante). Avea nevoie de ele pentru ca primise la reconditionat un set de jante OZ Racing, si nu gasea nicaieri chei. Am acceptat sa-l ajut cu mare placere, stiind ca e vechi pe forum, si un pasionat VW, inclusiv neacceptand sa primesc niciun ban in schimb pentru acest ajutor.

La cateva zile dupa discutia noastra, un amic de-al lui (care facea transporturi) a venit in Cluj, m-am intalnit cu el intr-o benzinarie si i-am dat cheile. Sharky m-a asigurat ca intr-o saptamana, maxim doua va termina cu jantele, si imi va trimite prin acelasi prieten cheile inapoi.

L-am lasat sa-si vada de treaba.. iar prin Octombrie cand am vazut ca nu mai da niciun semn.. l-am contactat sa vad daca e totul in regula. M-a asigurat in in maxim 2 saptamani termina si mi le trimite.. S-a facut Noiembrie.. si apoi Decembrie..

Undeva in jurul craciunului primesc un telefon de la curier ca am primit un colet (eu fiind in Bistrita la parinti).. le spun sa-l lase la sediu ca il ridic.. M-am intors abia a doua saptamana din Ianuarie din concediu.. si cand am sunat la curier, coletu era deja trimis inapoi la expeditor (se pare ca maxim 2 saptamani pastreaza ei coletele in depozit, chiar daca le-am zis la idioti ca il ridic de la sediu si era cu transportul platit. Si evident ca nu resuna inainte sa le trimita inapoi. Asta e.. e alta discutie).

Incepand din Ianuarie l-am sunat pe Sharky din nou sa rezolvam problema si sa mi le trimita din nou.. acceptand sa platesc eu transportul de retur daca tot am lipsit de acasa si s-au intors la el..

Suntem deja in Aprilie.. si inca nu a avut bunavointa sa mi le trimita inapoi.. Am primit multe si variate raspunsuri.. ca ar fi in delegatie in alte tari, ca ar fi foarte ocpuat.. ca le trimite maine la prima ora.. ca in maxim o ora sunt la curier..

Tot aceeasi poveste aproape in fiecare zi la telefon..

Ultimul mesaj de la el pe ymsg a fost :

gabi corbu (3/23/2011 3:56:42 PM): in vreo ora ajung la curier

gabi corbu (3/23/2011 3:56:55 PM): iti dau mesaj cu awbul

Asta pana acuma vreo doua saptamani.. de cand nu imi mai raspunde nici la telefon, nici la mesajele de pe forum..

Acuma sper ca prin acest mesaj isi va da seama ca s-a lungit prea mult povestea si va binevoi sa mi le trimita inapoi si sa rezolvam aceasta neintelegere..

Ca sa se vada ca nu fac valuri pentru 2 lei.. aici aveti si valoarea lor : link ebay

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mda, si eu m-am lamurit de seriozitatea lui cand acuma ceva vreme buna i-am cerut o informatie si s-a laudat ca ma ajuta si am tot asteptat degeaba, insa aici e grav daca e adevarat ceea ce spui Faty, sper totusi sa se gandeasca mai bine si sa iti returneze cheia, care stiu cat e de valoroasa si destul de greu ajungi in posesia unei chei din aia.

Link către comentariu

:)) Mie mi-a vandut un alternator "reconditionat" care avea carbunii varza...nu e suma mare...80 ron, dar in perioada aia stateam chiar foarte prost cu banii :).

Cand i-am zis ca sunt carbunii varza a dat-o in diverse ca el i-a schimbat si-asa mai departe.

Astia-s oamenii pe la noi ...

Link către comentariu

stiti vorba aia facere de bine...

pacat ca tu vrei sa faci bine si se ajunge la chesti de astea...urat din partea lui!

Link către comentariu

eu unul nu am vaut probleme cu gabi, dinpotriva, inteleg supararea ta dar totusi nu cred ca trebuia postat pe forum asa ceva, cel putin nu aici. propun crearea unui thread de feedback ca si pe alte arii, unde ne putem spala rufele intre noi, nu in vazul tuturor

Modificat de sita
Link către comentariu

@sita.. Am epuizat toate canalele de comunicare pe care le aveam cu el.. Nu-mi mai raspunde la telefon si nici la mesajele de pe forum sau ymsg. Eu inca sper ca e vorba de o neintelegere si a fost foarte ocupat in ultima vreme, dar din pacate nu am mai avut nicio alta solutie de a-l contacta.

Link către comentariu

ce tare poate pe cale asta imi recuperez si eu materialul de plafon de la gaby

Link către comentariu

de accord cu faty.nu neaparat ca este clujean.si foarte bine a procedat.nu te supara sita,dar un om pe care-l ajuti cu o piesa pe care a imprumutat-o pentru maxim 2 saptamani....si trec 4 luni fara sa o returneze....eu cred ca e indreptatit faty.

Link către comentariu

...si eu astept niste chestii de la "colegul" care din intamplare sunt achitate din DECEMBRIE!

Link către comentariu

coletul a stat 16 zile in depozitul local cj.(am platit tur - retur...si zilele de depozitare...)...eu din data de 5 ian sunt intr-o echipa de intercity ...fibra optica...si fac numai delegatii , langa granita....acolo unde firma la care lucrez are clienti....ce ti-am spus la telefon acum cateva zile?cheile sunt in plicul de fan curier exact cum s-au intors..nu am avut cand sa ajung....aveam obicei sa ajung la bucuresti la unul din colegii nostri....nu am mai putut sa fac lucrul asta din cauza serviciului....cine are un serviciu de genul..intelege....

inteleg supararea ta...dar..hai sa nu facem din tantar armasar...http://cgi.ebay.de/OZ-Nuss-10-kant-Werkzeug-SW-8-SW-10-Felgenschrauben-/170624124149?pt=Rad_Reifenzubeh%C3%B6r&hash=item27b9fd84f5

cheile tale..sunt astea..nu ce ai aratat tu...asa ca..hai sa fim corecti! si..te rog mult sa nu minti..ai vorbit cu mine la telefon..acum ...cate zile...ce ti-am spus?...trebuia sa ajung acasa acum vreo saptamana...delegatia s-a prelungit cu 4 zile...nu depinde de mine....maine si pimaine sunt de serviciu in pitesti, in pauza de masa am duc sa iti pun cheile la curier....daca nu le ridic, este problema ta..eu nu le mai ridic inapoi....

dr.vlad ...in primul in week end in care pic liber, adica in conediu...mai exact 23-24 ti le aduc la poarta..este ok?asa cum am facut si cu ce ai mai luat de la mine...

cat pentru cei care s-au bagat in seama degeaba ... le aduc aminte de o vorba din popor.."prostul moare de grija altuia"

Modificat de sharky
Link către comentariu

Avand in vedere ca sharky a raspuns, am sa mai las topicul pana maine spre seara (cand ajung acasa) ca sa citeasca cei in cauza raspunsul lui sharky apoi am sa sterg acest topic.

Restul le rezolvati pe PM.

Cei care nu sunt in cauza ii rog sa se abtina!

Link către comentariu

...inteleg supararea ta...dar..hai sa nu facem din tantar armasar...http://cgi.ebay.de/OZ-Nuss-10-kant-Werkzeug-SW-8-SW-10-Felgenschrauben-/170624124149?pt=Rad_Reifenzubeh%C3%B6r&hash=item27b9fd84f5

cheile tale..sunt astea..nu ce ai aratat tu...asa ca..hai sa fim corecti!

....daca nu le ridic, este problema ta..eu nu le mai ridic inapoi....

...

cat pentru cei care s-au bagat in seama degeaba ... le aduc aminte de o vorba din popor.."prostul moare de grija altuia"

Atita timp cit omul te-a ajutat la NEVOIE dezinteresat, putea sa coste si 2RON...GESTUL conteaza...

Tu aveai DATORIA sa faci tot posibilul sa ajunga pachetul la el.

Puteai sa rogi un coleg, prietena/nevasta/amanta, vecinul, Mos Craciun etc sa puna pachetul la posta...chiar daca esti in delegatie...

Si in loc sa-ti ceri scuze si sa rezolvi problema ASAP, tot tu cu "figuri"...

Atita timp cit e un forum public si se pare ca "interactionezi" cu mai multi useri , mai mult decit in scris, avem tot dreptul sa comentam compartamentul colegilor de forum...

Modificat de Moog
Link către comentariu

Da` de ce sa-l stergi ? Ca sa se mai arda si altii pe viitor?

Mai bine faceti o rubrica de feedback si-l muti acolo...sa nu se mai intepe si altii.

Eu vorbesc aici strict de cazul meu ! Niciodata nu am negociat ceva cu cineva de pe forumul asta si am platit cat mi s-a cerut indiferent daca stateam bine sau rau cu banii si m-am asteptat sa primesc lucruri bune daca tot platesc pt. ele.

Hai sa terminam cu romanismele astea de 2 lei si sa tragem o linie clara intre oamenii seriosi si "combinatori"(am pus ghilimele pt. ca din punctu meu de vedere daca tot faci o combinatie o faci sa fie tun...nu cu cativa zeci de ron).

Asta-i parerea mea si mi-o mentin. Voi faceti cum credeti ca e forumul vostru.

Link către comentariu

Moog .... in calitate de...ce anume vobesti tu?esti cumva avocatul cuiva?ma cunosti?...repet ce am spus si mai sus...."prostul moare de grija altuia"...si da alexius ..ai dreptate..sa lase topicul....exact asta am spus si eu....cat despre problema ta....ti-am spus clar si la obiect...nu a fost ok, nu a fost bun..cu toate ca...stiam exact ca era in stare f buna....ti-am spus sa imi dai un cont sa iti dau banii inapoi...tu ce ai raspuns..."noi sa fim sanatosi"..nu asa?uite de ce nu are ursul coada ...

Link către comentariu

Sunt de acord cu Moog, mi se pare ca nu ai incercat cu adevarat sa rezolvi problema deci chiar nu e justificata atitudinea ta, si nu trebuie sa fie avocatu nimanui sa poata spune ce gandeste.

Link către comentariu

Sper sa se faca curat pe aici,prea multi plictisiti care nu au nici o treaba cu subiectul.

No offence,dragi colegi,dar faceti ceva tipic romanesc...end offtopic.

Am luat si eu ceva de pe forum,nu a fost deloc ok produsul,am vorbit ca 2 gents,ne-am intalnit intr-un tarziu,cand s-a putut,mi-am primit banul,venise omul tocmai de la 200km,totul s-a rezolvat,dar nu am facut gargara,nu s-au implicat aplaudaci.

Daca au vorbit intre ei ceva,e stiut doar de ei,restul e atmosfera de balci!

Brgds

Link către comentariu

Am inaintat o cerere pe aria moderatorilor privind oportunitatea unui subforum de FEEDBACK la vanzari unde se vor discuta probleme cu acest aspect. Evident daca se considera oportun acest subforum.

Avand in vedere ca partile in cauza si-au spus fiecare parerea, astept un semn in privinta acestei probleme si rezolvarea ei de la userii in cauza, si un raspuns din partea superiorilor in legatura cu partea de feedback vanzari.

Pana atunci am sa inchid topicul.

Modificat de Cypor
Link către comentariu

Am fost contactat de Faty, cheile au ajuns acasa.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

dr.vlad ...in primul in week end in care pic liber, adica in conediu...mai exact 23-24 ti le aduc la poarta..este ok?asa cum am facut si cu ce ai mai luat de la mine...

mda...., e 3 Mai si bineinteles ca nu am primit inca nimic

dupa data pe care tu ai hotarat-o si care ti-a convenit am discutat telefonic, ti-am trimis sms cu datele unde sa le trimiti pe posta, ai confirmat la telefon ca ai primit sms-ul...

eu inteleg ca toata lumea e ocupata insa din DECEMBRIE pana azi puteai prietene sa gasesti 1 ora sa-ti rupi din timpul tau cel pretios, mai ales ca ceea ce astept de la tine este cumparat, nu moca, si platit de anul trecut!

...mai incerc un telefon intrucat cica intra rar aici insa am vrut sa fac mentiunea aceasta si aici

...iar de postat aici o voi mai face numai cand voi intra in posesia bunurilor cumparate...

Link către comentariu

• 1 month later...

Azi 16.06.2011 putem inchide topicul

Data spune tot

Ms.

Link către comentariu

si eu tot nu am material de plafon la golf :RO flag:

Link către comentariu

Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!