Jump to content

Fabia Combi Charm

bestcopies

Postare recomandată

A sosit timpul sa prezint si eu masinuta mea, desi o am din martie 2007, data la care mi-am si facut aparitia pe vwforum.

Nu este ea super dotata sau vreun bolid de sute de cai insa mi-e draga si am investit zeci de ore de munca in ea (si ceva banuti).

Fabia 1 facelift, Model Combi, echipare Charm fabricatie 02/2007, cumparata in 03/2007

Motorizare 1,2 HTP 64CP, 47kW

Culoare Orange Tangerine (metalizata)

Kilometraj curent: 52000 km

Dotari de serie:

• AC climatic
  • geamuri electrice fata
  • oglinzi electrice si incalzite
  • proiectoare ceata
  • oglinzi si manere vopsite in culoarea caroseriei
  • geamuri laterale si luneta Sunset (colorate si putin fumurii)
  • torpedou cu racire
  • schimbator viteze model Tour de France
  • diverse chitibusuri banale pt orice masina.

Imbunatatiri aduse dupa cumparare:

• Alarma Premier cu senzor volumetric
  • Telescoape capota cromate - 2
  • Faruri Eagle Eyes cu Angel Eyes CCFL, instalatie HID Xenon 6000K pe faza scurta
  • Jante Enzo 101 Dark black polished 15" noi
  • Parbriz cu parasolar fumuriu
  • Plafoniera centrala Golf4 si 2 plafoniere spate Golf4, cu iluminare pe LED
  • Pedale sport metal/cauciuc model TT
  • Schimbare iluminare habitaclu din verde in alb, si ceasuri bord in culoari alb/rosu
  • HU Audiovox VM9310TS cu ecran 7" retractabil, insotit de IPod Video 30Gb controlat direct de pe touchscreen-ul HU.
  • Camera video marsarier cu infrarosii, imagine pe display-ul HU
  • Subwoofer Focal BombA 20 A1 RMS 150W, max 250W
  • Statie CB Maxon CM70 cu antena Midland ML145
  • Retapitare fete portiere din textil in piele ecologica neagra
  • Inlocuit burduful schimbatorului cu altul din aceeasi piele neagra, cu cusaturi portocalii
  • Rigidizare fete exterioare portiere fata si panoul interior cu Aluband
  • Cotiera identic OEM piele neagra
  • Priza utilitati 12V in portbagaj
  • Paravanturi fata-spate SZATUNA

Urmeaza montaj tempomat (il am deja cumparat), bara fata model vRS si poate o remapare ECU pentru a trece pragul de 70 CP :Driver:

Cateva poze:

p1000713resize.th.jpg dsc01148resize.th.jpg dsc01140resize.th.jpg dsc01137resize.th.jpg

p1000699resize.th.jpg p1000709resize.th.jpg p1000710resize.th.jpg

p1020648resize.th.jpg p1020647resize.th.jpg p1020654resize.th.jpg p1020630resize.th.jpg p1020633resize.th.jpg 20110111184520.th.jpg 20110111184559.th.jpg

p1020651resize.th.jpg p1020627resize.th.jpg dsc01177resize.th.jpg dsc01180resize.th.jpg

p1020639resize.th.jpg p1020637resize.th.jpg p1020638resize.th.jpg p1020628resize.th.jpg p1020634resize.th.jpg

Modificat de bestcopies
Link către comentariu

frumoasa masina,mai ales culoarea!

sa o stapanesti sanatos!

motorul e enervant de curat :P

cam multe butoane "moarte" in bord...

Link către comentariu

Multumesc, intr-adevar si culoarea m-a convins sa iau masina asta.

Link către comentariu

Frumoasa masina, culoarea, jantele, are si dotari dar farurile mau cucerit, pacat ca nu-mi place xenonul. Am vazut ca e de 1.2, de curiozitate ce consum scoti?

Km multi fara incidente.

Link către comentariu

Ce ai pus peste tambur ? E un fel de sticker, ca nu inteleg... fara suparare dar arata cam urat :blink:

Link către comentariu

Foarte interesanta culoarea, imi place, iese in evidenta...Treaba buna ai facut si cu iluminearea ambientala in interior :)...

Crezi ca merita sa faci chip la asemenea motor?...Doar intreb, nu stiu in ce masura se vor simti acei cai in plus !

Cum zicea si hihi scoate ce ai pus peste tamburul din spate :).

Felicitari pentru masina, sa te poarte cat mai multi kilometrii !!!

Link către comentariu

Stiam ca am sa primesc bobarnace pt "discurile de frana" false, ca sunt prea kitch-oase. Mie imi plac si in plus nu se mai vede rugina de pe tambure si golul ala imens din spatele jantei.Tamburii si etrierele au fost vopsite anul trecut cu simt de raspundere, dar din nu stiu ce motiv apare rugina pe ele. Cred ca este sarea de peste iarna de vina. Sunt accesoriu de la LAMPA (Italia).

In legatura cu consumul, in oras cred ca ia intre 6 si 7% pe BC (care din cate am observat tinde sa umfle consumul). Consum real plin-plin in oras nu am facut deoarece Onestiul e mic si mai mult de 5 km nu prea merg zilnic in oras (serviciu-acasa = 1,7 km). Extraurban cu 1-2 persoane ia intre 5 si 5,7 (depinde de stilul de mers) si incarcat 4 persoane+bagaje full ia 6,5 cu talpa jos, cand sunt incarcat nu pot merge economic, din cauza puterii motorului, da merge pt 6,5%.

De aceea as fi tentat sa ii mai injectez un 6 cai, poate mai ajuta.

Motorul nu e nicidecum puturos, e foarte sprinten, in special pana cand ajund in treapta a patra (fara incarcatura mare pe masina)

Link către comentariu

Deci nu te las pana nu imi spui exact cum ti-ai facut farurile, arata foarte bine. Ai xenon? Descrie putin procesul de modificare. Dar stopurile cum ai facut fumurii partile de sticla alba/transparenta?

Modificat de B0gdy-
Link către comentariu

Farurile nu sunt facute. Sunt cumparate, am facut o combinatie. Sunt pe net cu 200 euro la logtuning sau pe okazii. Pe mine m-au ajuns cam 300 ron si mi-am pastrat si farurile vechi. Daca e sa le vand si pe alea imi scot toti banii :D. Am xenon HID H7 6000k (chinezarie). Le am de vreo 2 ani fara nicio problema inca.

Stopurile spate sunt vopsite cu lac fumuriu DupliColor Negru. Este Spray Tuning - exact asa se cheama. Am izolat restul stopului si am dat numai pe partea alba. Este transparent, nu are ce sa imi reproseze politia/rar. Se curata oricand cu acetona (nu ataca plasticul stopului). Juri ca e de fabrica facut asa.

Modificat de bestcopies
Link către comentariu

Se trece pe lista de accesorii si cruise control (tempomat), montat ieri.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Se mai adauga la modificari: inca o lampa in portbagaj si schimbarea "ochilor de pisica" de pe portierele fata cu unele iluminate, de pe un A4 parca. Proprietarul este rugat sa vina cu pozele...

Link către comentariu
  • 4 months later...

sunt de acord si eu cu colegii de mai sus in privinta "discurilor de frana " de pe spate. Mai bine le scoti, vopsesti tamburii si asta e :)

In rest arata f bine masinuta

Link către comentariu
  • 2 months later...

Colegu' ai ramas dator cu niste poze........ inca le mai asteptam..... :unsure: si da odata "discurile" alea jos, de pe spate.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Dupa o lunga absenta pe forum (la postat ma refer), caci de frunzarit pe sectiunea Fabia destul de des, revin cu update la ce am mai modificat la bubulina mea.

Se adauga urmatoarele:

• una bara RS, cu ornamentele de la proiectoare vopsite negru mat, nu in culoarea caroseriei
  • proiectoare cu lupa care vor primi si xenon in curand in locul "lumanarilor" de 55W
  • rama cromata a grilei foliata cu Oracal negru mat (ii multumesc prietenului SAMSON pt rabdare, de-abia la a doua incercare a iesit ok, neavand niciunul experienta la colantat, dar multa rabdare in schimb ;) )
  • eleron original Skoda pt hayon, "montat" temporar pentru sedinta foto cu banda izolatoare, astept sa mai dea caldura sa il pot lipi cu adezivul furnizat , adica peste 15 grade
  • bandou bara spate vopsit in culoarea caroseriei
  • schimbator viteze vopsit in portocaliu
  • lampile spate au suferit modificari, adica lampi duble pe semnalizare si marsarier

p1040391resize.th.jpgp1040412resize.th.jpgp1040397resize.th.jpgp1040413resize.th.jpg20120311125438.th.jpg

p1040399resize.th.jpgp1040398resize.th.jpgp1040392resize.th.jpg20120311125446.th.jpg

p1040402resize.th.jpgp1040400resizet.th.jpgp1040401resize.th.jpgp1040395resize.th.jpgp1040394resize.th.jpg

20110929180628.th.jpg20110929180558.th.jpg201108112100240.th.jpgp1040419jz.th.jpgp1040421b.th.jpg

Modificat de bestcopies
Link către comentariu

Si inca ceva... am dat jos discurile de frana fake :icon_redface:

Link către comentariu

Arata superb bestcopies, de cand ma rog de tine sa pui poze :emthup: :emthup: :emthup: :emthup: :emthup:

Link către comentariu

Multumesc Cipy pentru aprecieri. Astept sugestii pentru

Modificat de bestcopies
Link către comentariu
  • 2 years later...
  • 8 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!