Jump to content

Passat B5.5

Greedy

Postare recomandată

nimic fantastic sau iesit din comun

daca ar fi din 2003 si ar fi v6 TDI , ar fi exact cum spun cei de la mafia gri , DAR este din 2002 , 1.9TDI , 131 cai , gri , simplu , jante pe 15 , everyday passat .

cand am luat-o avea pe consola centrala si caseta si cd-player , acum le-am dat jos si i-am montat o navigatie 2D , ca sa ascult si eu ca restul lumii , muzica de pe usb.

in viitorul foarte apropiat o sa incalte niste jante pe 17" , si zic foarte apropiat pt ca tre sa imi cumpar caucuciurui de vara (momentan inca merg pe cele de iarna , si le distrug)

in rest : cateva poze :-??

dsc08782h.th.jpg

dsc082632aaaaaa.th.jpg

dsc08320copy.th.jpg

dsc080822aaaaaaaaaa.th.jpg

Modificat de Greedy
Link către comentariu

frumoasa masinutza sa o porti cu placere ! cati mai multi km fara incidente ! in ceea ce priveste am vazut o gramada de passaturi facute cu gust :)

Link către comentariu

frumoasa masinutza sa o porti cu placere ! cati mai multi km fara incidente ! in ceea ce priveste am vazut o gramada de passaturi facute cu gust :)

mersi la fel ! :)

Frumoasa si dotata. Are si poze pe masura

:))) da ... prima data pentru mine a aparut fotografia si dupa masina (varsta a fost factorul care a decis ordinea :)) )

Modificat de Greedy
Link către comentariu

Frumos arata, :coolpics:

Sa-l rulezi cat mai multi km

mersi si mersi la fel :D

Link către comentariu

Asteptam poze si cu interiorul. Exteriorul foarte frumos, faruri bi-xenon OEM, pachet crom.....si poze deosebite. Numai bine !

Link către comentariu

Abia astept sa iau flexu sa ii trag si la a mea niste poze asa cu capota inchisa si sa se vada motorul :) Foarte frumoasa masina! Asteptam poze cu interiorul.

Link către comentariu

Senzatie pozele,pun in valoare masina foarte bine :) sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

mersi mersi . uite o poza inainte sa ii pun navigatia ... (nu am avut timp nici macar atunci sa ii fac o poza demna , dar e singura , sper sa prind niste timp sa ii trag o foto buna acum la interior)

dsc08078d.th.jpg

momentan treaba cu jantele pe 17" a cam luat o intorsatura urata , caci imi promisese un prieten un set frumos foc , insa ... m-a lasat cu curu in balta . anyway ... cautam in continuare :) (p.s.: vreau sa le vand pe ale mele , poate stiti doritori :))) )

acum intrebare : daca eu vopsesc acele parti negre de sub bari in ton cu masina , o sa reziste ? si ma refer in special la partea care vine imediat dupa roata (ca ma gandesc ca acea zona este cea mai afectata) . sfaturi ceva ? mersi frumos .

Modificat de Greedy
Link către comentariu
  • 1 month later...
Publicat (modificat)

dupa ceva pauza si strans de bani s-a ajuns la asa momentan.th.jpg , dupa care intr-un viitor (nu stiu daca apropiat sau indepartat) sa ajunga asa nextstep.th.jpg

momentan , saracia a inghitit aproape 100 de Caragiale si tot se aude un pocnit enervant la viteza mica (gen 10-15km/h) .

intrebare : din arcuri am inteles ca se poate lasa maxim 3 cm , fara a schimba telescoapele originale . este ok ? rog sfaturi

p.s.: scuzati calitatea pozei , am tras in fuga cadrul , facem noi si ceva mai interesant :)

Modificat de Greedy
Link către comentariu

O mica noua foto cu masina + jantele (sau janta , ma rog)dsc09696edim.th.jpg

intrebare : cat costa bandourile laterale (partea stanga , cele din pachetul crom) ? caci niste oameni , pardon animale , au incercat sa il fure pe cel de pe usa spate-stanga , l-au indoit si l-au lasat asa :(

Link către comentariu
F l o r i n

Vreo 40 de euro, cf Etka - la care trebuie adaugat vopsitul.

Link către comentariu

Mersi frumos , nu e mult insa de banii astia puteam sa scot suportul de la numar din fata . Asta e :) .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!