Jump to content

Passat B4

Sorin Paul

Postare recomandată

Masina este frumoasa, dar ar trebui sa-i faci si o descriere care sa cuprinda date tehnice cum ar fi echiparea, anul fabricatiei , tipul motorului, dotari....daca vrei poti sa ne spui cum ai intrat in posesia ei si ce modificari ai de gand sa-i faci etc...Multi km fara evenimente neplacute!

Link către comentariu

revin cu poze ...

ad1938126271083.jpg a60db0126271107.jpg b8fa70126271133.jpg d2f1ae126271156.jpg c0e864126271184.jpg

Modificat de Sorin Paul
Link către comentariu

Masina este frumoasa, dar ar trebui sa-i faci si o descriere care sa cuprinda date tehnice cum ar fi echiparea, anul fabricatiei , tipul motorului, dotari....daca vrei poti sa ne spui cum ai intrat in posesia ei si ce modificari ai de gand sa-i faci etc...Multi km fara evenimente neplacute!

Multumesc mult! Iti doresc numai bine si ai grija de masinute ca ar fi pacat ..

Deci ..

Masina a fost luata de 2 ani in Noiembrie dintr-un parc auto din oradea.Cand am cumparat-o avea 285.000 de km si acum sunt cu ea la 327.000

Piese schimbate ulterior

- rotile schimbate de la 14" la 15" pe iarna si la 16" pe vara

- distributie

- role intinzatoare

- filtre ulei , aer , motorina

- filtru polen

- uleiul (Synth Oil Synthetic 5W40)

Masina este din 1994 cu motorul schimbat in 1997 de catre primul proprietar in germania si sunt foarte multumit de ea , nici ulei nu mananca!

Dotari

- Geamuri electrice fata si spate

- Climatronic

- Oglinzi electrice , incalzite

- AirBag-uri

- Trapa electica

- Carlig

Modificat de Sorin Paul
Link către comentariu

Frumoasa masina si dotata, trapa cred ca rupe tot....Sa o folosesti sanatos in continuare!:icon_thumright:

Link către comentariu

Dotata .. da Trapa electica .. da ... Functionala nu :))

Link către comentariu

Masina arata bine ,ce nu-mi place e ca ai pus bulinele alea pe bari si urmele alea crom de pe portbagaj !Buza de golf tu ai montat-o sau asa ai luat-o ?Interesanta si dotarea cu trapa din moment ce ai climatronic.Ma gandesc ca e posibil sa fi fost climatronicul cu al 2-lea motor .Ce e drept ca modelele astea s-au putut configura cum a vrut cumparatorul inaintea achizitionarii !Bafta cu ea in continuare si cand ai vreme ,poti pune si niste poze cu interiorul !

E pacat sa nu faci trapa aia ..altii si-ar da plafonul pentru unu cu trapa :)..cunosc cativa !

Modificat de mabial
Link către comentariu

Masina arata bine ,ce nu-mi place e ca ai pus bulinele alea pe bari si urmele alea crom de pe portbagaj !Buza de golf tu ai montat-o sau asa ai luat-o ?Interesanta si dotarea cu trapa din moment ce ai climatronic.Ma gandesc ca e posibil sa fi fost climatronicul cu al 2-lea motor .Ce e drept ca modelele astea s-au putut configura cum a vrut cumparatorul inaintea achizitionarii !Bafta cu ea in continuare si cand ai vreme ,poti pune si niste poze cu interiorul !

E pacat sa nu faci trapa aia ..altii si-ar da plafonul pentru unu cu trapa :)..cunosc cativa !

Merci mult! stiu si eu multi , da fustita este de pentru golf 3 a fost luata de catre mecanicul meu pentru fostul lui golf 3 si nu a potrivit asa ca mia montat-o mie si da chiar bine

Am sa iti fac pe plac si am sa fac poze si la interior chiar daca momentan este "stock" ..

Modificat de Sorin Paul
Link către comentariu

Sa stapanesti masinuta sanatos si fara incidente! Neaparat sa ne pui mai multe poze cu ea, mai ales din interior. Si ca sfat pe viitor, ti-as recomanda sa iti pui niste stopuri rosi cu semnalizatoarele negre. Vor arata muult mai bine! Si sunt de acord cu mabial, clar trebuie sa repari trapa aia. Si eu ma numar printre cei care si-ar da plafonul pt unul cu trapa! :)))))) Sorry de off-topic. :D

Cheers and drive safe! :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Merci mult baietzii am sa rezolv si trapa dupa ce rezolv mai intai problemele la motor :(..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!