Jump to content

A4 B8 3.0TDI V6

Ice_2k

Postare recomandată

Frumoase poze!

Mi se pare cunoscuta zona in care masina era langa blocurile acelea portocalii/galbene.E cumva Mogosoaia?

Bafta!

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos! Pana s-o vad p-asta nu prea-mi placea B8-ul... Spune-mi, te rog, cat ai platit impozitul anual (ma intereseaza direct).

Link către comentariu

2160 mai exact. Si din ce stiu, nu conteaza persoana fizica/juridica.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Arata bine, dar mi se pare mie sau nu sunt simetric puse tipsurile? Parca in dreapta e mai mult plastic.

Ai mai pus V6 pe aripa?

Link către comentariu

Mult prea agresive prelungirile rieger si abt pt ce vreau eu.

@psebi Intr-adevar, asa pare, nu observasem. Presupun ca nu e in halul asta de stramba in realitate, ar fi cam penibil :) O sa cer mai multe poze. Badge-urile tre' sa vina zilele astea :)

Link către comentariu

Intradevar sunt cam agresive variantele Rieger si ABT. Hofele e :icon_thumright: Probabil ca in poze sa fie montate "virtual" pe masina, se observa clar ca "aripioara" din mijlocul prelungurii nu se suprapune cu mijlocul masinii.

Link către comentariu

As zice ca e vb doar de unghiul din care este facuta poza. Totusi e Hofele...

PS: cu prelungirea asta cred ca incepe "balciul" si urmeaza una-alta :))

Link către comentariu

Ma gandeam sa nu fie poza distorsionata, dar nu e facuta cu obiectiv wide. Insa mi-am dat seama care e problema. Coltul vine binisor inspre aripa si de asta pare ca se termina prea brusc in partea stanga. Este dimensionata bine. :)

O poza facuta din partea stanga: 1920_1080_20110301100048686741.jpg

Link către comentariu

Ciudata treaba cu link-ul ala. Am salvat poza. Masina asta e A5, dar arata exact la fel.

post-37584-0-17140300-1308039188_thumb.j

Link către comentariu

Da, stiu ca nu-s OEM, si in acelasi timp stiu si diferenta de pret...

Oricum astea ar arata mai bine decat cele cu bec pe care le ai acum... in caz ca nu vrei sa strangi sa-ti iei OEM :D

Link către comentariu

Nu-i neaparat problema de strans, cat faptul ca mi se pare absurd sa dau 30 de milioane pe niste stopuri..... :huh:

P.S. Au venit :)

post-1533-0-40054900-1308078450_thumb.jp

Link către comentariu
  • GabiB77 a închis acest topic
  • Ice_2k a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!