Jump to content

A4 B8 3.0TDI V6

Ice_2k

Postare recomandată

stii ca asa am patit si eu cu Golful meu. :))) alta suspensie, MUUULTI km dati inapoi...si cateva optiuni in plus. si mai zici ca iei masini din RO...

Link către comentariu

Acu' stii cum e, romania e plina de hoti da' si de prosti. Daca ala iti zice ca are suspensie reglabila sau ca e euro4 si tu-l crezi pe cuvant si nu verifici... pana mea.

Link către comentariu

pai pe asta se bazeaza. ca multi nu vor, sau nu stiu sa verifice. cati stiu exact diferenta dintre kitul tau si ala de RS, sau sa verifice suspensia?

Link către comentariu

Nu stii, te duci cu un prieten :) Sau duci masina la un mecanic. Nu te duci habarnist sa cumperi masina sh...

Link către comentariu

Salut Ice,

Acum ca ai de ceva vreme montat ADS-ul ne poti da mai multe impresii ?

Am vazut ca ai postat si pe audizine ... ai rezolvat pana la urma toate "problemele tehnice" ?

Merita facut sau nu acest retrofit ?

Modificat de GeorgeGXG
Link către comentariu

Salut,

Da, am rezolvat totul pana la urma, nu m-au ajutat cu nimic baietii de pe audizine (nici macar n-a raspuns cineva), in schimb am postat eu acolo codarea finala care mi-a dat tot ce vroiam. De meritat, merita din plin, e foarte haioasa masina pe dynamic, e incredibil cat de isteric devine motorul :)

Link către comentariu

:)) Sa inteleg ca de acceleratie esti multumit din plin! Dar servo ? Simti ceva diferente ?

Link către comentariu

Da, este mult mai tare pe dynamic, aproape prea tare pentru a fi invartit cu o mana la viteze de peste 30-40km/h

Link către comentariu

Nu, lucrez la Autovit pentru iOS v2 si fac teste :)

Link către comentariu

Am ajuns fara voie intr-o situatie aproape de offroad... god bless quattro ca altfel acolo ramaneam :))

post-1533-0-93915300-1338630369_thumb.jp

Link către comentariu

Bine ca ai pus poza doar cu roata, ca ne dam noi seama cum arata si restul masinii. :))

Link către comentariu

Sa o speli la tunel ca sa-ti dea jos noroiul si de pe sub masina! :)) da, tare poza, ai lasat lumea fara gazon pe-acolo :))

Modificat de alexanderdj
Link către comentariu

probabil se refera la spalatorii ce au optiunea sa spele si pe sub masina.

sunt astfel de programe si la unele benzinarii dar nu prea face bine vopselei spalatul la perii

Link către comentariu

Tunel cum e la Agip in benzinarie. Ca acolo iti dau cu apa si pe dedesubt. Decat sa pui vreun berbec sa bage lancea pe sub masina si sa-ti faca pragurile zdrente, mai bine ceri la o astfel de spalatorie sa faca in asa fel incat sa nu ajunga periile pe masina. Sincer si eu am spalat masina la tunel si nu mi s-a parut ca ar fi zgariat periile, plus ca a dat omu' cu lancea pe ele inainte sa ajunga pe masina...

Link către comentariu

Cum sa faca pragurile zdrente? Ca doar nu sunt din unt... Nu poti sa le ceri sa faca sa nu ajunga periile la masina, toate programele de spalare sunt presetate si nu se pot face modificari in 5 minute, ca sa nu ajunga periile la masina.... Poate exista vreun program de spalare al sasiului si dedesuptul masinii in care nu ajung periile la masina, altfel nu se pot face modificari.

Niciodata un tunel nu va face o spalare mai buna si mai grijulie ca un "berbec" cu lancea, care are un acces mult mai bun la roti, aparatori, jante si sasiu. Berbecului ii poti spune sa aiba grija cum lucra, si stie ca daca face treaba buna la sfarsit primeste bacsis.

Super masina... de mult timp urmaresc topicul... una dintre cele mai frumoase si de dorit de pe forum.

Link către comentariu

Ma refeream ca le poate atinge si zgaria. Nu stiu in ce masura zgarie mai mult periile alea fata de carpele cu care sterg aia masinile la spalatorii.

Later edit: carpele ar fi bune, dar nu stiu ei sa le foloseasca, plus ca unora le e lene sa o clateasca de mai multe ori.

Modificat de alexanderdj
Link către comentariu

Ieri o vaca cu un carucior de copil (presupun, dupa urme) s-a incapatanat sa treaca printre masina mea si a sotiei, zgariindu-le pe amandoua. Incredibil este ca a tras o dunga de ~30cm deci dupa ce a vazut ca nu incape caruciorul printre masini a impins mai departe pana a trecut. Daca o vedeam cre' ca-i rupeam picioarele.... tara de nesimtiti.

Link către comentariu

numarul zgarieturilor de pe masina mea si a altei masini din familie este direct proportional cu perioada parcata in parcarea blocului unde locuiam. nu ma refer doar la cele facute cu carucior, sacose, umbrele. dar si la cele facute pe coltul masinii de la stilul de a parca al unor idioti.

asa ca oricat ma chinui incerc sa nu ma MAI consum. daca o vopsesc, viitorul cumparator poate crede ca a fost facuta praf...de a fost vopsita asa mult.

am ajuns la concluzia ca cei care fac asta nu au, si nu au avut masina, si nici obiecte de valoare.

Link către comentariu
micuzzu_marius

asa am gasit si eu in parcare(vorba vine parcare, pe strada langa trotuar) zgarietura de vreo 40-50 cm pana la tabla :ceuameni: exact zona langa busonul rezervorului clar un frustrat la maxim care nu are bani sa treaca strada, mor de nervi :angry:

Link către comentariu

Mai frustrant la mine e ca am parcare platita, locul meu, inchisa cu bariera, etc. In stanga am gardul, in dreapta masina sotiei. Teoretic perfect safe. Practic insa se pare ca unele specimene nu-s in stare sa conduca nici caruciorul de copii.

Link către comentariu

asa am si eu acasa acum, dar sa vezi ce distractiv e cand dau de vizitatori la vecini care ma blocheaza, sau care blocheaza calea de acces.

e o nesimtire atat de mare, incat iti vine sa-i bati.

Link către comentariu
  • GabiB77 a închis acest topic
  • Ice_2k a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!