Jump to content

A4 B8 3.0TDI V6

Ice_2k

Postare recomandată

Oarecum offtopic dar... Ai idee daca sistemul semilar de la Golf ar merge la fel? Adica sa imbunatateasca raspunsul acceleratiei?

Link către comentariu

A fost complicat montajul ?

A durat vreo 2h30, nu e teribil de simplu. Dar l-a facut "ca la carte", dupa schema electrica din ELSA, cu siguranta separata, cablajul tras prin canalele originale etc. L-am facut la www.viperalarms.ro

ai si suspendie adaptiva?

Nope.

Oarecum offtopic dar... Ai idee daca sistemul semilar de la Golf ar merge la fel? Adica sa imbunatateasca raspunsul acceleratiei?

Habar n-am...

Link către comentariu

:D :D Am reusit sa activez si directia si acum butonul functioneaza corect (am descoperit ieri ca nu functiona cum trebuie iluminarea). Acum e totul "ca de la mama lui" :D

post-1533-0-63994000-1335535468_thumb.jp

post-1533-0-05824900-1335535469_thumb.jp

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Da, da

Oarecum logic, nu?

Da, da, da... :icon_cheesygrin: Poze cu fata!

A venit si fatza :)

post-1533-0-66173900-1336650340_thumb.jp

Link către comentariu
lucian_90tud

Frumoase modificari. Felicitari!

Link către comentariu

Da, directia, scuze. Am editat si mai sus.

Ce face mai exact la engine? Poti detalia te rog

Nu stiu sa explic exact ce se intampla, traiam cu impresia ca pur si simplu remapeaza pedala de acceleratie, adica "10%" sa nu mai insemne 10%, ci sa insemne 30%. Dar nu e doar atat, am incercat in situatii similare sa dau talpa pe comfort iar apoi sa apas pedala o treime pe dynamic iar pe dynamic, raspunsul este aproape instant, lipseste acel delay specific motoarelor turbo.

Ciudat, eu nu "simt" nici o diferenta cand trec engine pe modul "dynamic" de pe "comfort" si invers, chiar stateam si ma gandeam ca e degeaba treaba :/

Link către comentariu

A venit si fatza :)

in sfarsit! Pe viu cand o vedem si noi?

Link către comentariu

Ciudat, eu nu "simt" nici o diferenta cand trec engine pe modul "dynamic" de pe "comfort" si invers, chiar stateam si ma gandeam ca e degeaba treaba :/

Nu stiu ce sa zic, masina mea e prima pe care experimentez asa ceva asa ca nu stiu daca e a ta exceptia sau a mea. Printre altele, traiesc cu impresia ca face niste artificii sa tina turbina incarcata la schimbarile de viteza, astfel ca dispare complet lag-ul. Ma gandesc ca la tine, fiind aspirata, nu e cazul de asa ceva... Cert e ca la mine diferenta e de la cer la pamant, nu e ceva de genul "parca e un pic altfel".

@Rave Cred c-o sa-mi fac si io timp sa mai dau pe la intalniri :)

Link către comentariu

Daca de exemplu mergi cu tempomatul setat la 100km/h, esti pe "comfort" si treci pe "dynamic", fara sa accelerezi deloc, vezi vreo diferenta sau doar cand accelerezi?

Link către comentariu

Nu, se schimba doar raspunsul la apasarea pedalei de acceleratie, daca esti pe tempomat (sau chiar daca mergi constant, fara sa misti pedala de acceleratie) nu simti nimic in momentul cand faci trecerea.

Link către comentariu

Ce frumos statea ea azi in parcare, curata... :icon_thumleft:

Link către comentariu

Dap, asa mi s-a parut si mie :P

O poza mai pe zi cu butoanele:

post-1533-0-11920900-1336734463_thumb.jp

Link către comentariu

Foarte frumoase modificarile ca de obicei :). Am parcurs toate paginile sa vad evolutia. Sa o stapanesti sanatos. Mie imi plac foarte mult farurile de B8 dar din pacate pe B7 doar Dectane se apropie cat de cat. Iti urez cat mai putine incidente cu ea si multi km fara griji.

Link către comentariu

Frumoasa, bestie doar putin de la V6 :)

In alta ordine de idei, poate iti era dor :D

post-4777-0-06932600-1337428579_thumb.jp

Link către comentariu

Heheeeee, chiar ca mi-e dor :) Ai vazut-o prin Bacau?

Link către comentariu

Da, poza e facuta ieri.

Modificat de ciprianD
Link către comentariu

Mai nou aflu de pe autovit ca B6-le a mai intinerit cu un an, a mers cu spatele vreo 70.000km, a castigat kit exterior RS4, a devenit euro 4, a mai castigat 5cp, culoarea a devenit metalizata, volanul si schimbatorul au devenit de S-Line iar suspensia a devenit reglabila :))

Daca stiam c-o sa evolueze in halu' asta n-o mai dadeam :P

Link către comentariu

Pai poti s-o iei inapoi...mai tanara, mai puternica si mai dotata :))

Link către comentariu

Ar fi tare sa-l suni pe respectivul si sa-i spui ca atunci cand o aveai tu avea alt kilometraj...e trista rau tara asta plina de jepcari..

Link către comentariu

Pai oricum am mai vorbit cu el la telefon de cateva ori, inainte sa faca toate "upgrade"-urile astea... oricum n-are rost, fiecare face cum crede de cuviinta. Daca dadeam si eu km inapoi, sigur nu stateam 3-4 luni s-o vand.

Link către comentariu

superba masina, bafta si la cat mai multi km cu ea fara probleme :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • GabiB77 a închis acest topic
  • Ice_2k a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!