Jump to content

A4 B8 3.0TDI V6

Ice_2k

Postare recomandată

Cum naiba lovesti cu bara? Nu ating eu si nu vrei sa vezi cat de abrupta e coborarea in garaj. Iar tu, Costele, 25 de grade ai in casa, in garaj ai vreo 10!!! :)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Gata ai incaltat-o mai lejere? Sa le rulezi cu placere:)

Asta-i orasul nostru scump si drag, cred ca nu are o saptamana de cand ai spalat-o!

Link către comentariu

Cum arata masina asta, senzatie! Si cel mai important, cu un motor pe masura :emthup: Vorba aia, "the go matches the show"

Link către comentariu

Da, arata in mare fel.... totul perfect asortat pe ea... culoarea - sunt fan inrait al ei - le sta perfect (chiar si la Passat) ..si e destul de rara. Chiar dimineata am vazut unul ca al tau, dar variant. Era superb culoarea asta.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

La plimbare prin tara :)

In alta ordine de idei, am constatat (cu oarecare surprindere) ca, chiar si cu suspensie normala, masina este MULT mai dispusa sa schimbe directia fata de cum era vechiul B6, cu suspensie sport. In cazuri in care B6-le subvira grav, B8-ul inca se tine bine de tot :)

post-1533-0-60097900-1333982223_thumb.jp

post-1533-0-85235800-1333982225_thumb.jp

post-1533-0-62933600-1333982227_thumb.jp

post-1533-0-39272300-1333982229_thumb.jp

post-1533-0-48521200-1333982231_thumb.jp

Link către comentariu

bine te-am regasit! Cum ma asteptam: impecabila. Caracteristic tie! s-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Frumoasa jucarie!

Iar motorul e WOW! Asta da masina, sa te tot plimbi cu asa ceva!

Link către comentariu

Hmm, arata mai bine astea decat cele de pe Golf! :( Pune poza cu cele de pe fata!

Modificat de Rave
Link către comentariu

Oarecum logic, nu? :)

P.S. Am uitat sa mentionez, tre' sa-i multumesc lui Costi_geo pentru ca m-a ajutat cu achizitia :)

Link către comentariu

Da, da

Oarecum logic, nu?

Da, da, da... :icon_cheesygrin: Poze cu fata!

Cele de pe fata nu le-am pus inca pentru ca luni masina intra in service pentru niste zgarieturi care includ si usa de la sofer si, daca tot se va demonta usa pentru vopsire, se vor schimba atunci butoanele. M-am gandit ca n-are rost sa o demontez eu acum pentru cateva zile tinand cont de faptul ca fiecare demontare aduce cu ea riscul de a rupe vreo clema, ceva...

Link către comentariu
  • GabiB77 a închis acest topic
  • Ice_2k a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!