Jump to content

A4 B8 3.0TDI V6

Ice_2k

Postare recomandată

Foarte bine a iesit, felicitari :icon_thumright: P.S. Ai tips-uri exact ca ale mele :)

Link către comentariu

Azi am facut si primul power-slide cu masina, e senzatie :) E mult mai ... nush cum sa zic, agila, echilibrata decat B6-le. Si e mult mai "tail-happy", arunca imediat fundul afara. Probabil ca are si puterea mai mare legatura dar cu siguranta si faptul ca are 60% pe spate conteaza :rolleyes:

Link către comentariu

Intri in curba, accelerezi puternic, fundul fuge in afara, contrabrachezi si tii acceleratia si masina revine pe traiectorie :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Tocma' am descoperit ca cruise control-ul meu foloseste si frana, nu doar acceleratia, ceea ce B6-le nu facea :D

Link către comentariu

Pai ideea e ca, daca viteza curenta e semnificativ mai mare decat viteza ceruta, apasa frana. Cum am descoperit: mergeam fara CC in afara localitatii cu ~120km/h in a 6a, la vreo 1900rpm. Cand a inceput localitatea, am luat piciorul de pe acceleratie (deci masina deja era in frana de motor) si dupa vreo 2-3 secunde am dat "resume" la CC care ramasese setat pe 60km/h, moment in care masina a pus frana destul de serios :) Am repetat faza ca nu mi-era clar ce s-a intamplat si intr-adevar asa face, foloseste frana :)

Link către comentariu

Am luat de la inceput topicul si vreau sa te felicit pentru alegerea facuta,asta as fi ales si eu daca aveam banii.

In alta ordine de idei,sunt curios,ai luat masina pe 1 aprilie?ca eu sunt tinta glumelor pe faza asta :))

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Am vazut pe FB ca esti plecat cu Kostas si aseara tocmai ti-am vazut masina la terasa in fata la Militari residence, o conduce altcineva?

Modificat de Alexx_22
Link către comentariu

@cogdao Multumesc frumos :) Si da, am vandut vechea masina pe 1 aprilie si am cumparat-o p-asta in aceeasi zi. Ba mai mult, la jobul curent m-am angajat acu' ceva ani pe 1 aprilie :P

@alex Nu sunt plecat cu Kostas, de unde-ai tras concluzia asta? :) Si nici nu-mi conduce nimeni altcineva masina.

Link către comentariu

@cogdao Multumesc frumos :) Si da, am vandut vechea masina pe 1 aprilie si am cumparat-o p-asta in aceeasi zi. Ba mai mult, la jobul curent m-am angajat acu' ceva ani pe 1 aprilie :P

@alex Nu sunt plecat cu Kostas, de unde-ai tras concluzia asta? :) Si nici nu-mi conduce nimeni altcineva masina.

Hm, am avut impresia ca te-am vazut intr-o poza la el! Inseamna ca tu erai ieri! Foarte frumoasa masina, ai parcat langa a mea si ti-am admirat putin bijuteria. Felicitari! Imi place mult.

Link către comentariu

Multumesc frumos pt aprecieri, eu eram ieri in militari, probabil ca m-ai confundat pe fb. Plus ca nu-mi conduce nimeni altcineva masina, e regula :P

Link către comentariu

Arata foarte bine masina, chiar daca ne minti grav cu logo-urile V6, spoilerul spate si tipsurile. :) Glumesc...

Pune o janta cinstita de la BBS sau OZ. ;)

Sa o stapanesti sanatos in continuare.

Link către comentariu

Multumesc frumos pt aprecieri, eu eram ieri in militari, probabil ca m-ai confundat pe fb. Plus ca nu-mi conduce nimeni altcineva masina, e regula :P

Te-am vazut si astazi, ai trecut pe langa mine, Locuiesti in zona? Daca da, poate iti admir si eu putin masina! Ne-am intersectat tot in fata la terasa, mergeai spre iuliu maniu, ti-am dat flash-uri dinrt-un seria 3 albastru.

Link către comentariu

Am vazut flash-urile da' am fost prea confuzat de marca masinii ca sa-mi dau seama la timp ce vrei de la mine :))

Link către comentariu

Tu vrei sa murim de nervi astia cu 2.0 tdi, nu-i asa? Si Kostas are ganduri din astea din cand in cand :)

Ce sa zic? La cat mai mic

Link către comentariu

Tu vrei sa murim de nervi astia cu 2.0 tdi, nu-i asa? Si Kostas are ganduri din astea din cand in cand :)

Ce sa zic? La cat mai mic

Motorul mare nu inseamna mereu consum mare. Eu la Golf aveam mediu vreo 9 si la X3 am 10. X3-ul are dublu cai, vreo 400kg in plus si e mai dulap.

Link către comentariu
  • GabiB77 a închis acest topic
  • Ice_2k a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!