Jump to content

Seat Leon FR

N3buNul

Postare recomandată

Alta viata domne. Sa il stapanesti sanatos si sa te ajute dumnezeu sa iasa mai frumos decat golful

Link către comentariu

Ovidiu, mersi frumos :) Sper sa iasa ceva ceva si de aici :) Dar acuma e nevoie de un pic de timp si de ceva

Link către comentariu
  • 1 month later...

Inca o mica modificare :)

Lip Cupra :)

120520113678.jpg

120520113676.jpg

120520113673.jpg

Aici ii in "fumuri" :))

120520113674.jpg

Link către comentariu

Ai terminat cu botul, arata prea bine cu lip-ul. Cat de frumoasa e. Cu siguranta urmatoarea masina va fi un leon :blah_:

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu
  • 1 month later...

Ovidiu, cu siguranta ca nu o sa iti para rau, desi inca imi pare rau dupa golful meu

Acu vreo doua saptamani nu aveam ce face, si am zis sa ma pun sa vopsesc etrierii. Daca stiam nu ma apucam, din cauza caldurii :) Dar pe urma mi-a placut rezultatul final!

160620113695.jpg

160620113692.jpg

Si acu doua saptamani am fot la o intalnire nationala de Leoane. A fost superb. Las aici niste poze si un video

Aici se odihnea inainte de drum (de mentionat ca am facut aproape 600km dus intors)

P1050203.jpg

Cu prietenii cu care am plecat de acasa :

P1050216.jpg

P1050223.jpg

In asteptarea "trenului" ca sa zic asa :)

P1050232.jpg

P1050238.jpg

Vedere de sus :

P1050313.jpg

Ultimii ramasi :)

P1050432.jpg

P1050430.jpg

P1050438.jpg

Video cu plecarea de la restaurant :

Sper sa va placa :)

Link către comentariu

Frumoase Seat-urile, frumoase pozele, frumoasa zona.

Mi-as dori si eu o intalnire doar cu leon&toledo 1M, cu zecile :wub:

Link către comentariu

cate leonuri frumoase :)

dar toate mi s-au parut a fi diesel, benzinare nu au fost chiar deloc ?

Link către comentariu

damn dude .. prea frumoasa intalnirea aia ! vad ca esti din HD ... poate ne stim ... :D ... bafta acolo cu masinuta !

Link către comentariu

Roger, au fost si doua Ibiza infiltrate :) Una care mergea in fatza si alta in spate :) oricum, aici se fac des intalniri dinastea, doar ca mai in partea de nord a tarii, si cum eu sunt in sud, nu prea am posibilitate sa merg de fiecaredata, km multi, oboseala, munca nu imi permite :)

mihai20, au fost si benzinare, 1M a fost un 1.8T si au fost doua 1P pe benzina dar nu retin motorizarea.

davides, da, sunt din Hunedoara. Cine stie, probabil :) Poate ai vazut anu trecut,in Septembrie un Golf 3 negru, in 3 usi prin HD, chiar am umblat mult cu el prin oras :)Daca cauti aici pe forum am avut deschis un topic cu el

Link către comentariu

Nu te-ai gandit sa schimbi jantele? Cele de cupra 2049.jpg sunt D-zeu pe pamant :blah_:

Modificat de IONUTBLV
Link către comentariu

IONUTBLV, mam gandit, si vor fi schimbate, dar am alte idei, deoarece cele postate de tine sunt mult prea folosite pe aici, acum sa vedem cand ma voi intoarce din concediu ce si cum :)

Link către comentariu
  • 2 months later...

Pfff ce de leonuri frate. Si mai toate TDI-uri dupa sunet :P

Frumoasa masinuta, sa o folosesti sanatos...

Modificat de tavisor
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!