Jump to content

Seat Leon FR

N3buNul

Postare recomandată

Salutare :) Dupa cum am spus in topicul de la fostul meu Golf 3, am achizitionat o noua jucarie, si anume un Seat Leon FR 1.9 TDI de 150cv cu motor ARL din 2003. Nu am poze cum arata cand am cumparato, dar era toata originala.o am de o luna si ceva

In momentul de fatza are ca modificari :

- Folie pe toate geamurile, mai putin parbrizul (fatza mai deschis , spate si luneta mai inchis )

- Stalpul din mijloc negru

- Bara spate Cupra

- Stopuri in Led (nu imi mai plac asa ca o sa le schimb)

- Xenon

- Niste leduri pe ici pe colo

- tuburile de la frane sunt in as inox (cred ca asa li se zice)

- si cum nu putea sa lipseasca un mic cipuletz :) cam estimata la 175 de ponei :))

- Si mai mult nu imi aduc aminte

Modificari ce urmeaza :

Aventalul fatza de la Cupra (il am acasa mai trebuie montat)

Vopsit bara fatza

Schimbat grila de cu semnul de la Seat ( are un suport rupt)

Schimbat far stanga fatza (are un suport rupt )

Si cam atat . Daca mai aveti idei ziceti-le si apoi sa vedem ce si cum :) Oricum astept pareri din partea voastra

Si acum pozele. Nu am inca cu spatele pentru ca am ramas fara baterie la aparat dar sfarsitul asta de saptamana ii fac, dupa ce o spal :))

2-3.jpg

1-3.jpg

P1050115.jpg

P1050116.jpg

P1050117.jpg

P1050120.jpg

P1050119.jpg

Link către comentariu

WOW! Masina asta e una de vis. :wub: Nu oi fi eu fan TDI, dar motorul asta l-as lua fara ezitare. Un fost coleg de clasa a avut una, gri inchis cu piele. Superba! Sa o stapanesti sanatos, cat mai multi KM, fara probleme!

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

volnick1986, mersi de urare. Puteam sa imi iau si cu piele, doar ca am avut pe golf si sincer nu mai vreau :) Aici vara dureaza ceva mai mult, iar pielea se incalzeste super tare, de aceea am optat pentru scaune normale.Oricum cei 150 de cai se faceau simtziti foarte frumos, acum la cei cam 175, ADOR :))

VWladone, mersi frumos. Chiar imi era frica de intrebarea asta :) "Cat te-a ajuns masinuta ?". Chiar acum ma uitam la topicul lui tavishor (care are um top sport tot ARL) si am vazut cat a dat el pe a lui. Sa nu ma batetzi si vorbesc foarte serios, va si dovedesc ca asa sunt pretzurile aici . Deci tavishor a spus ca a ajuns la 6000-6500

Link către comentariu

Mersi de urari !!!

dreamer nu ii roz deloc, din contra tara asta e pe cale sa o ia pe urmele Greciei

77gol, Portugalia city :)

Asta e, banii sau dat, masina e a mea, de aici in colo sper sa am parte de multe bucurii cu ea asa cum am avut si cu golful :)

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te intelegi cu ea :)

Sper sa nu se ajunga la ce a fost in Grecia...

Link către comentariu

dreamer, mersi frumos. Acu sa vedem ce si cum :)

77gol, am facut deja de 2 ori baie in ocean :)

Dupa cum am promis, postez niste poze cu partea din spate a masini. Mai trebuie doar sa indrept tezevile :) dar in principiu o sa le schimb :)

P1050135.jpg

P1050136.jpg

P1050134.jpg

P1050137.jpg

P1050141.jpg

P1050144.jpg

P1050145.jpg

Link către comentariu

Sa-l stapanesti sanatos. Pretul este enorm pentru un Top Sport din 2003.

Difera de versiunea FR (chiar daca are badge-ul pe aripi) pentru ca FR s-a produs la sfarsit de 2004, ian. 2006. Se vede dupa tapiserie, capace oglinzi, jante.

Bara spate e de CUPRA R. CUPRA este echivalentul la TOP SPORT si FR dpdv al look-ului la LEON 1M.

Totusi, de ce a (re)pus inscriptionarile SEAT si LEON pe haion? UN ARL are TDI rosii, in partea dreapta, jos.

Desi mine unul nu-mi plac genul asta stopuri (casetofon din talcioc), mi se pare ca se potrivesc cu nuanta masinii. Le-as lasa asa.

Ai bara fata completa de LCR?

Modificat de Roger
Link către comentariu

Muale, mie sincer nu imi plac. Nu sunt ceea ce pretind eu :) Si vor fi schimbate pe unele mai OEM dar cu leduri.

Roger, nu vreau sa te contrazic, dar iti spun sincer si cu siguranta, nu este primul "FR" care il vad din 2003. Pana sa il iau, mam informat destul de mult, si masina este importata din Spania. Am vazut o gramada de FR-uri exact la fel ca al meu. Iti mai spun o chestie: Din cate mam documentat, FR-urile in comparatie cu TOP Sport au cutia de viteze un pic mai scurta, iar la "[cenzurat]" (am experimentat cu un Top Sport) al meu iese un pic in fatza. Pe cand la viteza maxima, Top Sport-u castiga, avand o cutie de viteze mai lunga.Cat despre literele rosii TDI se puteau da jos.

Dupa cum am spus, bara spate de la Cupra, eu am puso dupa achizitionarea masinii. Mi sa parut o caracteristia diferita si in aceelas timp OEM.

Nu am inteles ce ai vrut sa zici cu bara din fata LCR. Te referi daca am si aia de la Cupra? Raspunsul este nu, deoarece am optat sa ramana cea care este acuma. Este un pic diferit de ceea ce se obisnuieste a vedea.

Link către comentariu

E vorba de cateva mici confuzii:

LCR = Leon Cupra R care este asta:

seat4u.th.jpg

LC = Leon Cupra

LTS = Leon Top Sport:

holidayhome237small.th.jpg

LFR = Leon FR:

0a5627.th.jpg 0bb227.th.jpg 063427.th.jpg

E posibil ca in Spania si Portugalia sa se fi numit FR, in acelasi timp cu Top Sport, dar versiunea pura de FR in Franta, Belgia, Germania, Olanda, Luxembourg, Romania, arata exact ca cea din pozele de mai sus. Din pozele cu masina ta, mai ales la interior, in tarile amintite se numea Top Sport. Am cautat si eu pe alte site-uri din Spania si au si ei FR-ul descris de mine :)

Link către comentariu

Nu pot sa ma abtin...ce curate sunt strazile acolo,anvelopele ce curate sunt .

Link către comentariu

foarte frumos leonul . sa il stapanesti sanatos si fara probleme! si golful mi-a placut f mult ... asta imi place si mai mult :))

singurul lucru care nu prea da bine sunt stopurile . in rest este perfecta .. poate doar un splitter de cupra r si alte jante gen porsche sau bbs i-ar mai trebui

Link către comentariu

In primul rand mersi de comentarii si salut pe toata lumea

In al doilea rand , Roger, nu ma gandesc sa pun bara fata de la LCR. Daca tu ai vedea cate Leon-uri sunt aici cu chitul LCR tiai face cruce :) De aceea am optat sa pun doar bara spate, si sa raman la bara fatza normala. In legatura cu FR sau Top Sport, am raspuns pe privat :) Dar spun si aici. E relativa chestiunea cu FR si Top Sport, din cate stiu eu FR-urile au inceput sa iasa cu jantele alea din 2004 sau 2005. Cat despe oglinzi, mie mi se pare la fel ca la FR-ul postat de tine. Poate nu vad eu bine, oricum acuma mam trezit :)Oricum mersi de observatie si am zis mai "investighez" :)

PrasleaCV, intradevar, cel putin aici in zona unde stau eu (zona turistica) este curat, si strazile sunt relativ bune, cu mici exceptii, dar nu se compara nici pe departe cu cele din Romania, cel putin cu cele pe unde am umblat eu cand am fost :)

77gol, sincer nu imi plac. Serios :)

nutzuXXL, mersi frumos. Golful din cate am vazut este foarte bine ingrijit, acuma cat despre Leon, ma gandesc sa ramana asa, cel putin deocamdata. in legatura cu jantele, am ceva idei, dar sa vedem cum merg treburile

Link către comentariu

Roger, uite aici un FR spaniol, din acelas an ca al meu si exact la fel ca al meu, interior si tot (ma refer la scaune) :)

123.jpg

1234-1.jpg

12345.jpg

Modificat de N3buNul
Link către comentariu

Arata foarte bine masinuta,de motor nu mai zic nimic...am avut prilejul sa conduc un arl si m-a uimit,imi inchipui cum e si cipat.

Nu-mi plac stopurile,il fac cam ozn.As fi optat pt cele oem.

Sa-l conduci sanatos multi km :icon_thumright:

Link către comentariu

Tibi mersi frumos. Acuma, nu puteam sa nu iau masina din cauza stopurilor :) Oricum se vor schimba curand :) Voi pune originalele sau ca si originalele numai in leduri. acum sa vedem ce si cum :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!