Jump to content

Colantare elemente interior

Extreme
 Share

Postare recomandată

Avand in vedere ca o parte din interiorul masinii mele este cam zgariat ma bate gandul sa imi "colantez" o parte din componentele interiorului ( manerele usilor, in jurul climatronicului,a radioului si a gurilor de ventilatie) ma gadeam la o folie imitatie carbon.

Voi ce ziceti ar merge asa ceva? Cam cat m-ar costa o astfel de treaba.

Cum se comporta in timp aceasta"colantare"

Precizez ca interiorul masinii mele este gri. Ar merge oare mana in mana griul cu carbonul?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

-si eu mi-am colantat interiorul acum o luna si ceva si pana acum nu am avut probleme(sper sa nu am in continuare)

-costurile sunt foarte reduse, pe mine m-a costat 5 lei autocolantul si am facut 2 passat-uri cu el

-timpul de executie este cam 3-4 ore cu tot cu demontatul si montatul elementelor

-alegerea foliei depinde de gusturile fiecaruia dar sincer cred ca ar merge imitati de carbon la interiorul tau

Link către comentariu

Am vazut ceva de la 3m carbon 3d (in relief) dar pretul e mult mai mare decat ce zici u. Poti sa dai detalii de unde ai luat folia si cum ai montat-o? E dificil de montet?

Eu sincer m-as duce la un atelier specializat.

Stie cineva asa ceva prin Mures/Cluj?

Link către comentariu

Folia de la 3m intradevar este mai scumpa...eu am luat autocolantul de la Oramil (un magazin din Oradea care se ocupa numai cu autocolante, vopseluri etc...)..nu este dificil...ai nevoie de un uscator de par, un cuter si putina indemanare; si eu am facut asta pentru prima data si a iesit ok

Link către comentariu

Am vorbit cu cineva de la un atelier si preturile ar fi intre 44-49euro/metru patrat.

Problema e ca elementele trebuie demontate de catre mine.

Poti sa pui poze cu folia ta daca ai ?

Link către comentariu

Ma poate ajuta cineva cu ceva poze sau sfaturi pentru demontarea elementelor de bord din poze (cele inconjurate cu rosu din poze) si a manerelor usilor.

Voi ce ati face, ati colanta si decoartiunile acela longitudinale de pe usi si de pe bord (cele inconjurate in verde din poze) astea cum s-ar da jos.

post-4198-0-26762000-1301473138_thumb.jp

post-4198-0-08994900-1301473146_thumb.jp

post-4198-0-37656600-1301473159_thumb.jp

Link către comentariu

eu nu te spatuiesc sa iti colantezi bandourile din portiere si alea din bord.daca vrei pana la urma pe alea de pe portiere ca sa le desfaci trebuie sa dai fata la portiera jos.iti spun din propria experienta.partea de plastic care acopere casetofonul si clima e foarte usor de demontat.bagi o surubelnita foarte fina dedesupt in partea de jos si ridici putin apoi tragi usor cu mana de ea.eu asa am desfacuto.este prinsa in niste cleme.nu ai suruburi sau altceva.apoi scoti aia de pe bord de sus

Link către comentariu

Salutare tuturor.Si eu mi-am pus folie carbon 3M pe ramele de la grilele de aerisire si pe partea din fata de la cd si clima.

Am facut-o la o firma specializata si m-a costat 140 lei(demontarea facuta de mine),a iesit super.Si ca un raspuns pt.Extreme,minerele la usi se scot pe jumatate foarte usor dar pt cealalta

jumatate tre sa dai jos fetele de portiere.Apropo,eu,minerele le-am

Link către comentariu

Ok multumesc mult pentru sfaturi. Am sa fac pana la urma numai plasticele din jurul casetofonului climatronicului si cele de la ventilatie.

As fi vrut si manerele pt ca sunt foarte zgariate, dar daca ziceti ca e mai dificil cu demontatul/montatul ma las pagubas.

Zi-mi si mie te rog cum ai reusit sa il faci pe cel de la sofer ca e cam greu accesibil. Ai folosit ceva solutie sau pur si simplu le-ai "razuit" cu unghia.

Multumesc mult.

Link către comentariu

eu mi-am frecat si eu manerele.ala de la sofer se scoate simplu.trebuie ridicat din partea din spate si apoi iese.ala din dreapta am scos numai partea din fata care se scoate si cealalta am frecat-o pe pozitie.eu le-am frecat cu un sminghel foarte foarte fin.si imi place cum au iesit.spor la munca :icon_thumright:

Link către comentariu

M-am gandit si eu la smirghel da ma gandeam ca o sa zgariu plasticul de sub vopseaua cauciucata. O sa incerc si eu cu unul fin.

Link către comentariu

eu iti zic din propria experienta cca daca frecci cu atentie nu se zgaraie nimic

Link către comentariu

Eu am folosit apa fierbinte si o cartela + multa rabdare si nu s-au zgiriat deloc. Asa au iesit.

post-40947-0-74359900-1301592607_thumb.j

post-40947-0-43828300-1301592757_thumb.j

post-40947-0-41147600-1301592940_thumb.j

post-40947-0-28471500-1301593010_thumb.j

Link către comentariu

Merci de poze. A iesit foarte tare. O sa incerc si eu sa imi fac asa. Ramane acuma sa caut o firmacare se ocupa cu asa ceva.

Link către comentariu

da tu singur nu poti face?decat sa dai bani la altii parerea mea e ca mai bine incerci singur si cu banii aia faci altceva la masina

Link către comentariu

Am incercat azi sa desfac plasticul de pe bord numai ca nu am reusit. Am incercat cu surubelnita sa trag in sus de el dar plasticul respectiv se indoaie si nicum nu vrea sa iasa din cleme am incercat si sa-l trag cu mana dar nici asa. Imi este frica sa trag mai tare sa nu se rupa.

Folie am gasit aici: http://www.accesoriiautosimoto.com/FolieCarbon3d.html am fost la msina am calculat si se pare ca mi-ar ajuge daca as comanda varianta cu 40 de roni. Acceptabil zic eu. Iar la lipit pe elemente din cate am vazut pe net nu pare foarte greu, am sa incerc eu. Doar sa pot sa demontez pe acolo.

Link către comentariu

eu zic sa tragi fara frica.eu asa am facut.am scos masca de nenumarate ori.ca mi-am schimbat de vreo doua ori si nav si trebuia sa demontez masca.si nu sa intamplat nimic.acum na,faci cum vrei.daca o casti putin din partea de jos di o prinzi cu mana o sa reusesti.;)

Link către comentariu

Am sa mai incerc sa vad daca reusesc. Astept acum sa imi vina folia si va tin la curent. Manerele am incercat si eu cu un liniar si merge f bine pacat ca nu am avut timp sa termin dar o sa imi fac un pic de timp saptamana asta si le fac frumoase :))

Link către comentariu

vezi ca daca ai putina rabdare reusesti si singur?pt ce sa dai bani degeaba daca poti face si singur.:icon_thumright:

Link către comentariu

Asa e iti dau dreptate. Sper doar sa imi iasa ok.

Link către comentariu

Am reusit sa scot grila, doar ca la ultmia clema s-a rupt:(( grila chiar in partea superioara in zona ingustata. Stiti cam cat ar costa o astfel de grila? As vrea sa o schimb daca gasesc daca nu o fac asa o sa o lipesc cu super glue si o colantez asa. Da ma gandeam ca daca gasesc si nu e chiar f scumpa ar fi mai bine sa o inlocuesc.

Link către comentariu

eu cand mi-am schimbat casetofonul si mi-am pus nav am fost nevoit sa schimb masca pt ca casetofonul era din doua parti.am dat in italia pe ea 30 de euro.dar daca colantezi mai bine lipeste-o frumos si pune colant.ca nu merita.daca o lasai asa era bine sa o schimbi :icon_cool:

Link către comentariu

Sa vedem acuma poategasesc ceva pe la dezmembrari daca nu o lipesc si pun colantu pe ea.

Link către comentariu

Am reusit sa imi colantez intr-un final bordul. A iesit bine zic eu. Sunt unele imperfectiuni dar f mici deoarece nu am putut sa dau jos plasticul din jurul "casetei" jos. si am colantat cu el asa montat. A fost f greu de colantat pe masina restul au mers bine. Sa speram acum ca o a reziste in timp. O sa vin si cu poze. Multumesc mult pentru informatii. ;)

Link către comentariu

felicitari.ai vazut ca daca ai putina rabdare reusesti si singur fara sa dai bani la altii

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!