Jump to content

Golf MKVI 1.4 TSI

kadettro

Postare recomandată

Hai sa va prezint si eu noua jucarie. Dupa ce am dat A6-le m-am intors iarasi la prima dragoste VW Golf. Doar ca de data asta am ales unul mai linistit si mai nou.

Masina este luata de la Weltauto, dupa ce am cautat cam 3 luni pe net si pe la dealeri ceva sa corespunda cu ce vroiam.

Masina are acum 25.000 Km, gri metalizat, echipare Highline, navigatie RNS 510, senzor de ploaie, lumina si presiune roti, pachet sport Seattle cu rezerva normala aliaj, suspensie adaptiva, alarma Plus, climatronic, pachet depozitare, pachet iarna, privacy glass, volan si schimbator imbracate in piele, lumini la picioare, la oglinzi exterioare si parasolare.

Cam atat de dotari, ce imi place la ea este antifonarea foarte buna, o pot compara usor cu masini sensibil mai scumpe, motorul care este foarte elastic si suspensia care face toti banii.

Am sa pun si un TO DO list aici :

• volan Scirocco
  • faruri xenon OEM
  • stopuri led R
  • schimbator GTD
  • praguri GTI
  • bara spate + diffuser + toba GTI
  • pedale GTI
  • spoiler fata

post-14434-0-50918400-1301321316_thumb.j

post-14434-0-32939100-1301321321_thumb.j

post-14434-0-02625100-1301321329_thumb.j

post-14434-0-09464800-1301321334_thumb.j

post-14434-0-24024300-1301321338_thumb.j

Modificat de kadettro
Link către comentariu
  • Replies 523
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kadettro

205

• Rave

51

• The_Ego

44

• JUG

35

Salut.iti admir masina asta,asa cum am admirat si gti ed 30,si a6.

De ce vrei sa o faci gti fake,sau wannabe,dupa planuri detii material,poti opta pt un kit de la o firma de pe afara,si sa fie totusi ceva superb si original.

Nu esti satul de toate gti urile din oras,de la 1.6 la 1.9?

Respectele mele pt masina si motorizare.

Brgds

Link către comentariu

frumoasa masina si foarte confortabila,usor de condus.

sunt de acord cu tovarasul de mai sus,cu un bodyKit din afara il personalizezi.

Modificat de bily77
Link către comentariu

Multumesc, nu vreau sa fie GTI wannabe desi dintr-un stage 1 ar ajunde pe la 200-207 cai. Imi plac pragurile si bara spate de la GTI dar variante sunt destule. TO-DO list e mai mult un wish list dar vedem ce si cum facem.

Ce zici de varianta asta Vali? Bineinteles fara jante de 20"...

post-14434-0-34010700-1301334553_thumb.j

post-14434-0-54179900-1301334559_thumb.j

post-14434-0-09406300-1301334568_thumb.j

post-14434-0-31972100-1301334573_thumb.j

post-14434-0-56848100-1301334578_thumb.j

Modificat de kadettro
Link către comentariu

Multumesc,

Incet, incet ma apuc si eu de modificari. Zilele astea soseste si airbag-ul. Ma nemultumeste un singur lucru, sigla de GTI pe care nu stiu cum sa o scot si nici nu stiu codul pentru sigla simpla de Scirocco.

post-14434-0-13799900-1301473721_thumb.j

Modificat de kadettro
Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos! e misto :) volanul de GTI face toti banii...

modificarile pe care le-as aduce masinii ar fi farurile cu xenon si stopurile cu led....iar in loc de spoilere de GTI mai bine pune-i niste jante :icon_thumright:

ce motor are?

cat a costat?

mai ai ed 30?

Modificat de corad0
Link către comentariu

Multumes corad0

Jantele probabil o sa le schimb cand ma mut din Romania sau daca am sa pot pune macar 235 la cauciucuri, in nici o luna in dragul nostru oras plin de cratere am taiat un cauciuc. Nu-ti mai spun ca la GTI am schimbat cauciucurile pe fata de 2 ori si aveam jante de 18, basca indreptat jante. La A6 cu 245/40/18 n-am avut nici o problema de unde trag concluzia ca cu cat ai latimea mai mare la anvelopa cu atat sant sanse mai mici sa le tai(spargi).

Motorul este de 1.4 TSI 160 de cai, 16.900 de euro cash ca la atat am scos-o de la 17.800. masina este recuperata deci second.

Edition-ul 30 nu mai este la mine este la colegul Bestie.

Modificat de kadettro
Link către comentariu

Pai cu cat este latimea mai mare cu atat este si talonul mai mare, acesta fiind procent din latime.

Sa stapanesti sanatos masina fara incidente.

Link către comentariu

Tsi Power :icon_thumright:

Si eu sper ca urmatoarea masina sa fie una ca a ta...Dar momentan pot doar sa visez :blah_:

Sa te bucuri de ea!

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Multumesc frumos

Astazi am mai cumparat ceva, singura problema e ca nu pot sa pun personal pedala de acceleratie.

Zilele astea o sa montez si volanul de Scirocco si pedala de acceleratie la service.

Asa ca ma apuc sa mai tai de aici

• volan Scirocco
  • faruri xenon OEM
  • stopuri led R
  • schimbator GTD
  • praguri GTI
  • bara spate + diffuser + toba GTI
  • pedale GTI
  • spoiler fata

post-14434-0-96910100-1303907152_thumb.j

Modificat de kadettro
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, a fost un chilipir :rolleyes: .

Cand / daca vei monta (bi)xenon OEM sa faci poze si un post detaliat cu costuri si intreaga experienta, suntem mai multi interesati :lol:.

IMHO nu merita sa pui bodykitul GTi-ului, dar asta e parerea mea :huh:; Acum am citit mai sus, scuzele de rigoare :blah:

Spor la modificari in continuare!

Cheers! :Driver:

Modificat de mike.
Link către comentariu

Pai cu cat este latimea mai mare cu atat este si talonul mai mare, acesta fiind procent din latime.

Sa stapanesti sanatos masina fara incidente.

Eu la BMW pe spate am 315/30 R20.

ON: frumos volanul :P sa o stapanesti sanatos, e o masina foarte frumoasa

Link către comentariu

Multumesc baieti,

Am reusit pana la urma sa montez si pedala de acceleratie...singur :P

post-14434-0-89960800-1304231993_thumb.j

Link către comentariu

Acum ti-am vazut si eu topicul. Felicitari pentru noua achizitie. Cum a fost trecerea de la automata iar la manuala, si cam care este diferenta de consum intre 2.0 TFSI si acest 1.4 TSI?

PS: impresionant wish-list-ul tau :)

Link către comentariu

salut, si felicitari pt masina!

imi poti spune te rog de unde ai luat pedalele si volanul?

multumesc

Link către comentariu

@ Alex - multumesc frumos, consumul e mai mic ca la Edition 30, cam 9-10 in oras iar afara mi-a consumat si 5. Cat despre cutia automata pentru mine nu-i nici o problema, oricum merg foarte putin in oras iar afara am pilot automat. Felicitari si tie pentru masina

@ mikhi - pedalele le-am luat de la un fost coleg care le primise cadou. Se gasesc si la reprezentanta undeva la 500 ron toate 3 pedalele si 75 ron footrest-ul. Volanul de pe Ebay ca la reprezentanta costa 1000 de euro cu tot cu airbag.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

New toys, sper sa le pot monta astazi :)

So :

* volan Scirocco ????

* faruri xenon OEM

* stopuri led R

* schimbator GTD

* praguri GTI

* bara spate + diffuser + toba GTI

* pedale GTI

* spoiler fata

post-14434-0-24823600-1305197500_thumb.j

Link către comentariu

Gata, astazi am dat comanda si de stopuri cu led, ajung saptamana viitoare.

Centrala nu e inca disponibila pentru ca e model foarte nou si dureaza pana ajunge la mine intre 30-100 zile.

Sper sa mearga cu cea veche pana imi vine asta noua.

Link către comentariu

Cat a costat schimbatorul? arata foarte bine, sa-l manuiesti sanatos :Driver:

Oare se potriveste si la MK5? Din cate vad eu cred ca da

Link către comentariu

Schimbatorula fost 830 Ron. Are un feeling mai ok decat cel care era pe masina si cred ca se potriveste si la Golf 5.

Multumesc

Link către comentariu

Nu ai pus un ''0'' gresit?

Cum sa fie atat :blink: ?enorm.

Una peste alta ai un golf de vis(dotari, motoras si plan pt a-l modifica)

Cat mai multi km si sa ai drum intins

Link către comentariu

Nop, n-am pus nici un 0 in plus atat costa.

Multumesc frumos inca n-am terminat cu el, o sa mai urmeze niste modificari, zilele astea daca-mi ajung stopurile le pun si pe alea.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!