Jump to content

computer de bord

AMIKU
 Share

Postare recomandată

sal baieti. am si eu o curiozitate . detin un passat gl b3 din 91 cu computer de bord printre altele. intr-o drumetie de vreo 700 km ma plictiseam si am luat computeru la butonat si mare mia fost mirarea cand mi-a aparut dupa temperatura ulei temperatura exterior ,ceea ce nu mai vazusem pana atunci si nici dupa aia , acuma treaba mai ciudata e ca imi arata si vreo -40 de grade cand afara erau cam - 5. dupa vreo 3 ore nu mia mai aparut . stiti careva despre asa ceva ... ce ash putea face sa imi reapara temp si la parametri normali

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,

Si eu am in bord o chestie de genul asta, cand apas pe butonul IN imi arata o temperatura in general intre 7 si 20 grade indiferent cate grade sunt afara si cand apas pe butonul OUT imi arata 3 liniute, uneori imi arata cu - si mie, si valori mari, uneori imi da semnale sonore...habar nu am ce e si cum l-as putea face sa functioneze corect. Are cineva idee? Atasez poza.

img02056201103160639.jpg

Link către comentariu

AMIKU tie ti-a aparut -40 de grade din 2 cauze:

-nu iti mai functioneaza senzorul de temperatura (este pozitionat in bara fata,in partea dreapta)

-iti lipseste senzorul sau este scoasa mufa din el

Link către comentariu

Sa inteleg ca e posibil ca si la mine sa fie aceeasi cauza? O sa incerc sa ma bag pe o rampa sa il vad pe unde e pozitionat, stiu ca la BMW arata ca o baterie din aceea plata de ceas de vreo 2 cm diametru.

Link către comentariu

Posibil,la mine de exemplu daca ii scot mufa imi arata pe bord -40 grade.Senzorul are o forma cilindrica de vreo 4-5cm in lungime si 1.5-2cm in diametru.Bafta!

Link către comentariu

posibil sa lipseasca .. am vazut o mufa libera si nu gaseam nimic unde ash fi putut sa o conectez.

ms mult cum se opresc ploile o sa ma bag pe sub masina si o sa ma uit mai bine

Link către comentariu

aveti idee de ce computerul de bord (consum mediu, trip, etc) se reseteaza de fiecare data cand masina stationeaza mai mult de cateva ore? de obicei se reseta doar dupa 2000km sau ceva de genu sau daca il resetam eu manual

Link către comentariu

Dupa 2 ore de nefunctionalitate comp 1 se reseteaza.

toate cele bune

Link către comentariu

consumul instant se actualizeaza la fiecare secunda iar cel mediu se reseteaza la 2000km sau eventual manual

fi mai explicit. ce se reseteaza la 2 ore?

Link către comentariu

• 1 month later...

Buna ziua.Am si eu o problema la computerul de bord. Nu imi arata consumul.Adica orice distanta as parcurge afiseaza 0,0 L pe 100km.Masina este un passat din 1990,1,8 supraalimentat (G60 syncro)

Link către comentariu

detin un passat din 1996 1,6 bbenzina 101 cp.ieri butonam la kilometrajul mic si cind am apasat butonul a aparut ceva ciudat (p1,p2,etc)abia dupa ce am stins si dat drumul iar mi-a aparut km reali.stie cineva ce inseamna asta?cu p1,p2,p3?

Link către comentariu

• 5 weeks later...

Am si eu un passat b4 din 94 motor 2.0 si am computer de bord,(MFA) cum scrie la bord, dar mia ramas blocat pe ceas. Nu il pot schimba sa-mi arate consumul, temperarura sau altele. Daca imi poate spune cineva care sa mai confruntat cu problema asta si ce este de facut?

Modificat de SB-08-YBM
Link către comentariu

verifica firul de la buton posibil sa se fi defectat butonul sa cablu sa fi patit ceva

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!