Jump to content

Probleme la martori rezervor si apa


pacala_pm
 Share

Postare recomandată

Prima oara cand ma bag si eu in seama in privinta unei probleme.Speram sa nu am nevoie,dar niciodata.......niciodata.Problema la mine sta in felul urmator.Uneori ma trezesc in consola bord cu martorii de la apa si motorina impreuna cum se deplaseaza si imi arata ca am mai multa motorina si temperatura apei a crescut,si asta in conditiile la cinci minute dupa pornirea motorului.Acele ace se duc ambele cu cate o linie in plus.Daca aveti idee ajutati-ma si pe mine.Va rog frumos.MULTUMESC pt.intelegere!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ai probleme cu o masa la ceasurile de bord, cauta contacte imperfecte sau fire rupte la mufele ceasurilor, apoi urmareste traseul firelor maro care pleaca de la ceasuri (astea-s masele) si vezi care din ele nu face bine contact la caroserie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu stiu daca e masa de vina...

Am si eu problema asta cate 1 data la ceasurile de bord. Daca le dai jos ai sa vezi ca au pe spate un transzistor, in spatele lui s-ar putea sa ai cablajul imprimat pe folia albastra intrerupt. Nu cumva cand pui pozitia se intampla asa? Si nu se aprinde si ledul de la faza lunga?

Tranzistorul ala da comanda pentru apa, temperatura si turometru, s-ar putea sa fie si ala ars daca nu ai cablajul intrerupt. De la vibratii de mai intampla lucrul asta.

Modificat de zaytsuca
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

varu' nu atunci se intampla ciudatenia asta,ci asa din senin!are toane!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pe cablajul de la ceasurile de bord exista un integrat stabilizator care face in jur de 10,8 volti. Verificati acel integrat. Parca TCA 700Y. Cand integratul e bulit o iau acele aiurea. Si eu am avut aceesi problema cand aveam un Passat II. S-a bulit cand am dat curent sa pornesc alta masina.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!