Jump to content

Capac Motor

SmoKeyBv
 Share

Postare recomandată

Daca desfac capacul negru de la motor pe unde bagi ulei daca il dau jos sa-i schimb garnitura imi curge ulei sau nu am nici o problema ?

si garnitura pentru 1.8 AAM e din doua bucati ? e o singura garnitura ? sau sunt 2 garnituri ?

eu am cumparat una si e dintr'o bucata si e din pluta; e buna ?

Multumesc astept un raspuns

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu iti curge ulei; doar cateva picaturi care o sa ti se scurga de pe capac. Garniturile sunt ori din pluta ori din cauciuc

Link către comentariu

ce garnitura recomandati? de pluta sau cauciuc?

Link către comentariu

mie mi-a fost recomandat sa cumpar garnitura din pluta, cica rezista mai bine la temperaturi inalte fata de cea de cauciuc..

multumesc b-66-six de raspuns; nu sti daca garniturile sunt din 2 sau o singura bucata ?

Link către comentariu

eu nu am vazut niciuna din 2 bucati

Link către comentariu

Cea din cauciuc este dintr-o bucata, merge doar pe chiulasa care nu are umeri la suruburile de str

post-6155-0-22049000-1301506572_thumb.jp

Link către comentariu

eu am patit la o garnitura de chiulasa sa vad ca defapt erau 2 ....insa aveau un punct de lipitura intre ele....

Link către comentariu

• 1 year later...

sper sa nu fie alt topic cu aceasta problema, daca este sa imi spuneti.

am dat capacul de pe motor jos si pe la busonul unde se baga ulei, in chestia aia in care se infileteaza busonul se misca destul de tare si pe langa ea imi curge numai ulei,  cum se poate remedia problema, bucata aia de plastic dintre buson si capac din ce am observat e din plastic, aia se poate schimba ? se poate lipi cumva ?

Link către comentariu

Daca ai scrie in aria de golf 4 ai avea mai  multe sanse sa primesti un raspuns corect.

Link către comentariu

paul_ral sunt de pe mobil şi nu văd ce tip de motor ai dar din care ţin minte ai ABS... am luat o garnitură capac culbutori de cauciuc victor reinz iar găurile unde vin suruburile au câte un inel metalic. e posibil să nu fi luat ce trebuie? a fost foarte frig şi cum nu am garaj nu am demontat capacul să văd garnitura veche.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!