Jump to content

Passat 1.9 TDI 4motion

DarkChild

Postare recomandată

Buna! Sunt membru de ceva timp si am folosit destul de mult forumul, cu toate ca nu am prea multe postari. Am gasit aici multe sfaturi bune si chiar si piese de schimb foaaaarte bune. Dupa ce am citit in fiecare saptamana cate un post in care cate cineva isi prezenta masina, azi, fiind la un gratar cu prietenii, m-am uitat la masina si am decis sa ii fac niste poze, urmand ca acum sa o prezint si eu. Nu e cine stie ce, dar E A MEA.

Este vorba de un Passat B5.5, motor 1.9 TDI AVF,131 cp, 4motion, 6M. Ca dotari ce sa spun... ABS, scaune reglabile pe inaltime, pachet fumatori, faruri bixenon, spalatoare faruri, sticker Vwforum :D, etc.... Nu o sa trec tot aici pentru ca nu are rost. Are in prezent 198.000 km, injectoarele schimbate la 190.000, asa ca sper sa ma mai duca inca vreo 100.000. Poze cu interiorul nu am pus deocamdata, o sa adaug dupa ce imi montez noile huse, adica pe 7 aprilie :D. Cam atat deocamdata. Daca aveti intrebari va voi raspunde cu mare placere!

post-47755-0-32694200-1301159239_thumb.j

post-47755-0-83585200-1301159233_thumb.j

post-47755-0-41922200-1301159088_thumb.j

post-47755-0-60392700-1301159250_thumb.j

post-47755-0-35533100-1301159255_thumb.j

Modificat de DarkChild
Link către comentariu

Super masina, mai ales ca e 4motion. Ar trebui sa vopsesti bandourile si fustele in culoarea caroseriei :icon_thumright:

Link către comentariu

Da, asta e un plan de viitor, vopsirea bandourilor in culoarea caroseriei. Singura problema e legata de fonduri :)

Link către comentariu

Vreau sa ii pun huse pentru ca am patat deja banchetele cu tot felul de chestii si mi-e mila de ea. Oricum o sa imi pun niste huse de bun gust, nu orice panarama "universala". Am dat deja comanda de huse personalizate din piele cu material textil pe mijloc. O sa fie trasnet :D

Link către comentariu

Mai bine ii faceai un detailing interior si atat :icon_thumright: ...da nu de ala cu abur de pe la spaltoriile de cartier :))

Link către comentariu

Problema cu injectoarele m-a mirat si pe mine. Oricum, multa lume se gandea ca au fost dati inapoi cativa km din bord, insa s-a dovedit ca nu a fost asa. Ce sa zic, cred ca la masini e o loterie, poti sa ai noroc sau ghinion... Din pacate eu am avut ghinion. Oricum m-a ajutat un coleg forumist si mi-a dat 4 injectoare nou noute (corectie 0.03) si cu putini bani, fapt pentru care ii sunt foarte recunoscator (Razvan Voinea sau "Floodi"). Cred o cauza a fost motorina de proasta calitate pentru ca alte motive nu ar fi avut. Oricum a trecut si sa vedem de acum incolo ce-o sa fie.

Multumesc mult pentru aprecieri!

@lucian si eu eram sceptic cu privire la huse, dar crede-ma, isi merita toti banii. O sa fii si tu de acord dupa ce o sa le vezi :)

Modificat de DarkChild
Link către comentariu
  • 1 month later...

Un mic update la masina, cum am promis revin cu poze cu interiorul dupa ce am pus husele si sa vad ce parere aveti.

wp000105.th.jpg

wp000108.jpg

wp000109x.jpg

wp000110.jpg

Si o poza cu masina dupa ce am facut triplele fumurii, ocazie cu care multumesc inca o data colegului Auras pentru ajutorul acordat!

wp000112.jpg

Stiu stiu, multi o sa sariti cu gura pe mine ca am schimbat casetofonul original cu acesta dar pentru mine era foarte important sa am acces la un stick, pentru ca sunt un mare meloman, si sunt disperat cu muzica iar acel casetofon pur si simplu nu ma multumea. Astfel am instalat acest DVD care chiar daca nu este vreo firma foarte cunoscuta este facut in UE si este foarte bun, sunt foarte multumit de el. Cu ocazia schimbarii casetofonului am schimbat si boxele din masina, am instalat pe fata difuzoare Kenwood cu tweetere pereche, pe usile din spate difuzoare Alpine cu tweetere pereche iar la luneta o pereche de difuzoare Boschmann (model vechi, cand inca mai faceau difuzoare de calitate, cunoscatorii stiu :) ). Difuzoarele de pe usi sunt cuplate la casetofon iar cele de la luneta, dat fiind ca sunt destul de mari le-am cuplat la o statie Blaupunkt MK4. Cu aceasta configuratie sunt foarte multumit de calitatea sunetului din masina, dar si de volumul acestuia. Astept pareri! O seara buna!

Link către comentariu

Arata foarte bine masina din spate cu triplele colanţate, dar cum a zis şi colegul de mai sus recomand vopsirea bandourilor şi a prelungirilor, mici decupaje

Link către comentariu

ok, astept un mesaj de la tine atunci!

450 de lei cu tot cu montaj, practic e 100 de lei/loc si poti sa iti faci si unul daca vrei

Link către comentariu

Frumoase huse...

Vad ca esti "meloman" si stii cat de cat despre sunet.

O comparatie intre difuzoarele OEM si cele puse de tine ? Bass-ul se aude mai profund ?

Link către comentariu

@ByZ Clar! Diferenta este destul de mare. Acum depinde si ce difuzoare iti pui, daca pui ceva ieftin, de la un producator mai putin consacrat (de exemplu SAL, pe care toti il lauda dar care face niste difuzoare de toata jena si mai vor si bani destul de multi) diferenta s-ar putea sa fie mica, sau sa se auda cele OEM (care sunt produse de Blaupunkt) mai bine. De asemeni daca iti pui alte difuzoare cumpara-ti socluri si materiale de antifonare. Toate cele bune!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
andrei.toledo

Frumoasa masina.Am vazut-o live, iar husele sunt peste asteptari.

Multa bafta in continuare! :)

Link către comentariu

Multumesc mult Andrei! :)

Link către comentariu

Mai nou, datorita drumurilor din Galati, i-am schimbat doamnei si 3 brate, ca sa nu mai avem probleme cu troncaneala si acum vad ca e silentioasa ;)). Am schimbat si bujiile incadescente cu unele NGK, filtrul de aer si debitmetrul si e alta masina :) Nu stiam cat de mult conteaza debitmetrul si un filtru curat. La sugestia, indreptatita de altfel, a unui prieten voi schimba macar filtrul de aer mai des si nu doar la revizii pentru ca din cauza lui mi s-a stricat debitmetrul si nu merita sa ma zgarcesc la 30 de lei cat costa un filtru.

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Pai ce treaba are debitmetrul cu filtrul de aer?

Link către comentariu

Din cate am inteles, aerul trece din filtrul de aer prin debitmetru in drumul sau catre ardere. Din moment ce filtrul de aer este plin de mizerie o parte din aceasta e posibil sa ajunga in debitmetru si sa determine defectarea acestuia inainte de termen.

Link către comentariu

Azi masinuta mea a facut 200.000 km. Din pacate nu am reusit sa fac poza pentru ca am observat prea tarziu :)).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!