Jump to content

golf v 1400cc tsi 140cp

bily77

Postare recomandată

nu pun problema banilor,(ma costa 1095 de euro)ci a comfortului,si nu stiu ce sa aleg.vreau scaune sport,iar astea nu sunt decat cu piele nappa,

si vreau sa stiu daca e greu de intretinut,daca e rece iarna,vara daca e cald..nu stiu ce ar mai trebui sa stiu despre piele.

Modificat de bily77
Link către comentariu

Eu am avut pe alta masina piele si mi s-a parut super ok,iarna incalzie iar vara pui un parasolar in geam(ce poti face)in schimb foarte usor de intretinut interiorul si foarte frumos estetic :Driver:

Link către comentariu

merci mult!!da cred ca m-am hotarat deja,o sa pun piele nappa.nu stiu calitatea pieli dar sper sa fie o alegere buna!

Link către comentariu

pai nu merge asa.e piele integrala,nappa,peste tot.ceea ce vroiai sa spui cred ca era sa fie alcantara pe mijloc,si pe margini piele normala.

oricum o sa aleg 2 culori,si o sa fie superb,negru cu maro pe mijloc sau negru cu gri pe mijloc.

Link către comentariu
  • 5 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!