Jump to content

golf v 1400cc tsi 140cp

bily77

Postare recomandată

Ce descriere , mi-a luat foarte mult sa o citesc :lol: .Pune si tu un post cu dotarile masinii.Apropo de ce ai alta masina in semnatura?

Link către comentariu

pentru ca asta e urmatoarea mea preferinta,un passat b7 variant.pot sati spun multe despre golful meu,

e un gt sport din 2008,cu urmatoarele dotari;esp,parktronik,cruise control,geamuri fumurii,plus bineinteles.dotarile standard.

incerc sa mai atasez cateva poze,dar nu reusesc..stii cumva de ce?

Modificat de bily77
Link către comentariu
  • Administrator

upload poze cu Imageshack

Frumoasa, am acelasi motor... btw, cred ca ESP-ul a venit standard iar cruise control = tempomat :icon_thumright:

Sa te bucuri de ea!

LE: scuze, citisem eronat, am crezut ca-i varianta de 170cp, deci enuntul cu ESP-ul nu mai e valabil cred

Modificat de dudu
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina,mai ales combinatia de culoare caroserie-jante-folie.Sa ai parte de ea cat mai multi kkm fara incidente.

Link către comentariu

frumos GT`ul ... sincer mie nu`mi plac jantele ... no ofence .. chestie de gusturi ... sper sa pui mai multe foto de exterior si interior sa ne delectam si noi ... Este singura motorizare pe care as fi ales`o inainte de FSI-ul pe care il am ! 1.4 TSI :wub:

Link către comentariu

geanta am ales-o mai mult pt culoare,se potriveste de minune.poze incerc sa pun mai multe dar nu reusesc.

as vrea sa pun o poza care arata consumul,unul extraordinar!!!

deci;capacitate rezervor 55 litri,am parcurs 250 km,cu o viteza de 80-90 km la ora,si compiuterul de bord imi arata

ca mai pot parcurge inca 1020km.

Link către comentariu

ti`a lasat dudu un link unde se explica cum se face upload la fotografii pe imageshack ... atunci poti pune mai multe foto ;) ... frumos consum ... aprox. 5% :D ... ce benzina bagi? de 95 sau mai pretentioasa ?

Link către comentariu

da,am incercat pe linku de mai sus dar nu am reusit.o sa mai incerc.bag si de 95 si de 100,dar numai shell

Link către comentariu

Frumoas masina si mai ales culoarea :D . Ar merge vopsit pleoapele!

Ce alte planuri ai cu ea? Sau vrei sa iti cumperi B7?

Link către comentariu

da,culoarea imi place enorm!!multumesc!!pleoapele am ales asa ca mi se pare ca ies mai bine in evidenta.

masina daca nu as schimba-o,as mai pune pe capota folie de carbon si un bodykit cu gust,ca imi place sa-mi personalizez masina,

dar gandurile mele se indreapta spre un passat b7 variant,si sper ca in toamna sa-l am.

uite ti-am pus o poza cu prima mea masina.

am observat ca pozele care am reusit sa le pun sunt cele facute cu telefonul mobil,

dar cele care sunt facute cu un aparat foto de 14 mega pixel,nu reusesc,imi spune urmatorul lucru;Upload Skipped (This file was too big to upload)

post-88126-0-71454500-1301413577_thumb.j

Modificat de bily77
Link către comentariu

incearca sa iti micsorezi pozele cu un program gen acdsee,te duci pe poza,tools resize,pui si tu 80 la suta,si o sa vezi ca o sa iti mearga.asta daca le faci si tu ca omu,nu la 14 MP.

brgds

Link către comentariu

merci pentru sfaturi,si o sa incerc sa fac ceva,dar pot sa-ti spun ca nu sunt un as in calculatoare!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

cine imi da un sfat in legatura cu tapiteria,din piele nappa,piele alcantara sau stofa,pe un passat b7?

Link către comentariu

Eu m-am interesaat pt piele si la noi pe golf ne costa in jur de 1000-1200 euro...frumos dar c-am scump :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!