Jump to content

Piesa necunoscuta

hangyouridols
 Share

Postare recomandată

hangyouridols

In timp ce lucram la masina mea,este vorba de un A4 1,9tdi AVF,din 2002 am dat de o piesa necunoscuta mie si nici nu-mi dau seama ce functie ar putea sa aiba.Piesa este cea marcata cu x,se afla in partea de jos stanga cum te uiti la masina langa filtrul uscator clima si este conectat cu un furtun de prima teava de la tubulatura intercoolerului.

IMAG0360.jpg

hosting images

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

codul de piese este 8E0129955,din cate stiu e un atenuator de zgomot la intercoller,mai precis la debitul de aer,se monteaza de la anumita serie spre sfarsitul seriei de fabricatie. ;)

Link către comentariu

hangyouridols

Da,exact asta e piesa;curios este nu am vazut-o pe alte 1,9tdi si de asta nu stiam ce este si ce rol are.

Faza e ca masina mea e din 2002,deci nu e spre sfarsitul seriei de fabricatie.

Multumesc pt ajutor.

Link către comentariu

Masiniile pe care nu ai gasit piesa mentionata erau din ani mai vecni.Tocmai astate-a indus in eroare se monteaza de la seria de caroserie F8E2020000 ceea ce inseamna ca din 2002(caracterul nr 7 din serie de la sfarsit sper inceput e anul fabricatiei) ;)

Link către comentariu

hangyouridols

K,am inteles,multumesc de lamuriri :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!