Jump to content

Golf V

Davidutz

Postare recomandată

Gasesti pe oemplus.ro sau pe ebay germania...la ultima varianta te pot ajuta fiindca sunt f familiar cu sistemu

P.S: poti sa vezi stopurile mentionate la mine pe masina!

Bafta!

Link către comentariu

Ce parere aveti de jantele ART ? Am niste cunostinte care zic ca sunt ok, si am vazut ca au un pret foarte interesant.

Am atasat o poza cu jante care chiar imi fac cu ochiul :)

Plus ca, din cate stiu, emblema din mijloc se poate inlocui cu cea de la VW

Am atasat schimbarile pe care e posibil sa le fac, si sper sa le fac, intr-un timp cat mai scurt

- jantele

- grila

- difuzor spate ( Vopsit culoarea caroseriei, ramanand neagra doar partea de jos )

- faruri cu lupa

post-87500-0-95701900-1301499142_thumb.j

post-87500-0-85506400-1301502297_thumb.j

post-87500-0-68886200-1301502298_thumb.j

post-87500-0-65521200-1301502299_thumb.j

Modificat de Davidutz
Link către comentariu

Mai bine SH firme cu traditie(BBS, Borbet, OZ, RH, Rondell etc.) sau OEM decat no-name-uri noi si ieftine. Plus ca cele din poza pusa de tine sunt replici dupa cele de BMW M6, care nu prea au treaba cu golf-ul. E doar parerea mea. :beerchug:

Grila aia am sunat de doua ori dupa ea si nu o aveau in stoc. Daca o gasesti undeva disponibila, da-mi si mie un pm, sau pe mess( e id-ul meu in profil) ca vreau si eu.

Numai bine!

Modificat de tur
Link către comentariu
  • 2 months later...

Revin cu topicul, dar.. cu rusine, tinand cont ca nu i-am mai facut nicio schimbare.. decat 4000 km, de cand am luat carnetul...

Am revenit ca vreau sa ii pun folii, luni, dar, nu stiu inca de care, eu ma gandeam 20 % spate si 72% fata, llumar. Ce parere aveti ?

( sper sa nu se considere reclama)

Link către comentariu

E ok 20% spate (asa am si eu). Pe fata ar merge ceva mai inchisa. Eu am 35% si nu am probleme.

Link către comentariu

Imi e destul de frica de politie, mai ales ca nu port nici semnele de incepatorDriver.gif

Link către comentariu

Farurile si grila sunt super ok! Jantele si fusta spate, nu!!!, MARE NU. Exact ce a zis colegul TUR, mai bine ceva sh si bun decat replicile alea si urate, si grele si de proasta calitate. Bafta in continuare cu tot ce vrei sa faci!

Link către comentariu

Salutare si bine ai venit in grupul golf 5 addicted ! Legat de folie, exact asa am si eu - 20% spate si 73% fata si sunt foarte multumit, plus ca asa e si legal si n o sa ai probleme niciodata. Jantele ar fi de preferat sa fie pe 16 daca nu vrei sa iti blestemi zilele (aceeasi nehotarare am avut o si eu dar am luat decizia buna in final)

In rest, mult succes in realizarea modificarilor si multi km fara incidente ! Bafta

Link către comentariu

Legat de jante, desi mai astept pana mai strang niste bani, m-am hotarat la OZ SPARCO PISTA . Vreau sa fac masina spre o culoare.. gri.. toata.. inclusiv jante.. manre , bandouri.. geamuri... Cred ca ar da foarte dragut.

Pe 16" .. oricum.. cumpararea lor implica strangerea unei sume de bani.. acum sa vad cand se strang :">

sparcopista.jpg

Care e parerea voastra despre ele?

Modificat de Davidutz
Link către comentariu

Geniale jante, aici poti merge chiar pe 17. Pe 16 o sa para foarte mici. Avantaj o sa ai pentru ca sunt usoare! Bafta la strans bani!

Link către comentariu

da.. ma laudam ca azi pun foliile. A fost foarte interesant ca sa mergi la un service de parbrize geamuri, sa te cheme, sa spuna ca au tot, folii, pe loc, montaj, 4-5 ore.

Ajung si .. zice foarte dragut.. pai e cam ocupat.. te sunam noi cand sa vii... si foliile.. avem doar 93% ca cele de 80 % nu putem sa punem pe golf 5. :|

Sper sa ma laud cu un volan nou, volan de piele. Astept un telefon, sa ma duc sa il iau. Macar atat...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

In legatura cu jantele, iar m-am razgandit. Acum mi s-a pus pe OZ Futura 8j x 17" .

Sa vedem cat ma tine dorinta :lol:

Are cineva vreo parere ?:)

post-87500-0-01120000-1309798110_thumb.j

Link către comentariu

My all time favourites. Sunt 2 seturi de vanzare pe un site al carui nume nu.l pot spune dar vbim pe mess.

Link către comentariu

Da stiu, le-am gasit si arata fantastic alea. Si cu cauciucuri cu tot. Numai ca imi mai trebuie vreo ceva sute de euro blah_.gif .

Cred ca se vor gasi mai mult timp, am gasit un site din germania, si astept mail de la ei. De la unii care le reconditioneaza.. buzele si tot :)

Vbim pe mess. :)

Link către comentariu

@andu : poza ta de la avatar nu mai e de actualitate, ai alte jante mai smechere acum :)

@davidutz : si pe mine m a batut gandu in ultima vreme sa achizitionez modelul. hai sa punem mana de la mana , iei tu 2 eu 2. le purtam cu schimbu :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 11 months later...

Frumos golf! Sa-l stapanesti sanatos si cati mai multi kilometrii fara evenimente neplacute.

P.S.: poate ajungem sa ne intalnim pe la stadion. Mesaj pe privat daca vrei.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!