Jump to content

Golf V

Davidutz

Postare recomandată

Salut,

Tocmai m-am alaturat si eu grupului vostru, mi-am luat un Golf V, fab. 2009 ; 1.9 TDI 4Motion ;

La prima vedere mi se pare chiar foarte ok. Este prima masina nemteasca, pana acum am avut japoneze in general. Sper sa fie ok si pe viitor :)

Daca are cineva vreo intrebare referitoare la el/model, sa-mi spuna,si poate ii pot raspunde :)

Link către comentariu

Sa ai bafta la ea si delecteaza-ne cu niste poze! ;)

Modificat de iceman86
Link către comentariu

Interesanta masinuta. Ai putea face si o lista cu ce doatari are pana vin pozele

Ti-as recomanda o resoftare, masina fiind si 4motion e putin mai grea pentru 105cp.

Eu nu am 4M, dar dupa resoftare e alta masina.

Multa bafta si cat mai multi km la bordul ei ;)

Link către comentariu

Am facut cateva poze, chiar daca nu raman astea numerele, sa incep cu dotarile , nu e foarte dotata, dar are necesarul ( tinand cont ca eprima mea masina, la 18 ani ( fac pe 7 aprilie :D ) )

Jante aliaj 15"

Proiectoare ceata

Climatronic

RCD Mp3

( Este comfortline + oglinzi antiorbire si inca 2-3 optiuni.. computer bord plus,etc. )

In legatura cu resoftarea.. Este o idee si ea, dar oricum, are un consum maricel nesoftat.. softat, nu stiu ce consum ar putea avea . Tie ti-a scazut consumul dupa resoftare?

post-87500-0-08887600-1301145532_thumb.j

post-87500-0-82203700-1301145537_thumb.j

post-87500-0-10362300-1301145541_thumb.j

post-87500-0-32290800-1301145544_thumb.j

post-87500-0-23541900-1301145571_thumb.j

Modificat de Davidutz
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!!! :Driver: referitor la resoftare a mea are soft facut din Germania si este senzatie ca si putere-consum.cum zicea colegul dupa resoftare o sa ai alta masina :)

Link către comentariu

Mersi.. tinand cont ca e si 4M chiar ar fi alta masina. Intai sa imi iau carnetul, si dupa incep sa caut modificari ... Consumul a crescut sau a scazut ?

Link către comentariu

Depinde de condus. La condus normal scade, la condus agresiv creste putin, dar merita :icon_thumright:

Imi place culoarea. Ar merge vopsite manerele si banodourile in culoarea caroseriei :D.

Si poti sa mai faci muuuuulte altele :P

Link către comentariu

aproape la fel? 1400 tsi gt sport 140cp

post-88126-0-88900800-1301153030_thumb.j

Modificat de bily77
Link către comentariu

Apropape, o sa imi pun si eu folii si o sa imi iau jante.. si probabil chip..

Link către comentariu

eu nu am folie sunt pe comanda geamurile fumurii,dar sati pui si folie si o geanta frumoasa,ca shimba mult masina

Link către comentariu

Ziceai mai sus ca ai un consum maricel, poti spune aproximativ cat e ? Vreau sa vad comparativ cu a mea (tot 4motion) care este diferenta.

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos ! :Driver:

Link către comentariu

Ziceai mai sus ca ai un consum maricel, poti spune aproximativ cat e ? Vreau sa vad comparativ cu a mea (tot 4motion) care este diferenta.

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos ! :Driver:

Mers normal, mixt : 6.3

Link către comentariu

Am vazut in celelalte topic-uri, ca se practica sa spui ce modificari vrei sa aduci masinii . In momentul in care fac rost de bani as vrea sa fac urmatoarele :

- Vopsire bandouri si manere in culoarea caroseriei

- Jante 16 ( sau 17'' dar sper sa nu am probleme cu incarcatura masinii / drumuri )

- Bara fata GT/GTI , cu masca tip GTI , dar fara inscriptia respectiva

- Fusta spate GTI / ABT

- Faruri cu lupa + Xenon

- Stopuri clare

- Geamuri fumurii ( fata - spate )

- Chip Stage 1

Cam astea ar fi ce as vrea sa fac...

Astept sugestii pentru jante , stopuri...

Link către comentariu

Jante iti sugerez ca incerci ceva pe 17 care vor schimba radical aspectul masinii...

Legat de stopuri ai putea sa alegi intre cele OEM de pe R32/GTI Ed.30 sau cele pe LED tot OEM. Ambele dau f bine pe masina...sugerez sa nu te complici cu modele aftermarket

Bafta in continuare!

Modificat de iceman86
Link către comentariu

In primul rand bafta in realizarea modificarilor din lista. :P (Acum am vazut ca esti din pitesti, ca si mine)

Pentru stopuri, parerea mea, si cred a majoritatii posesorilor de golf v de pe forum, este ca cel mai bine dau cele OEM Valeo. Am vazut ca exista un model aproape identic si de la InPro (sper sa nu se considere reclama ca am mentionat numele firmelor:P).

Referitor la jante, daca esti interesat mai mult de aspect, decat de functionalitate si practicabilitate mergi pe 17". Daca nu, si vrei o tinuta de drum mai confortabila, mergi pe 16".

Modificat de tur
Link către comentariu

La stopurile alea ma gandeam si eu..

Mai ales ca stii zona, eu invat in pitesti, dar stau la stefanesti.. si stii cum sunt drumurile pe aici... Stiu ca cele pe 17 arata f bine , dar imi e ca in 1 luna sa nu vin cu ele strambe ..

Link către comentariu

:blah_: Eu stau spre Maracineni, si drumurile sunt varza dupa fiecare iarna, dar m-am obisnuit sa-mi "clantane" dintii si sa am goluri in stomac la fiecare gropita pe care nu pot sa o evit. Jantele pe 17" in Romania duc la compromisul asta... te obliga sa mergi mai atent si mai calm, dar parerea mea e ca merita. Bafta!

Link către comentariu

mersi.. unde as putea gasi stopurile alea.. ? ca am cautat putin si nu ma gasit ..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!