Jump to content

Dynamic Pack

2Good4U
 Share

Postare recomandată

Am adaugat acest pechet la optionale dar masinutza nu a venit inca.Stiu in ce consta dar stie cineva cum sunt mai exact scaunele sport,volanul in 3 spite sau pachetul crom.Le-ati vazut,le-ati atins sau macar le-ati pozat? :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu ma poate ajuta nimeni la intrebarile astea?

Link către comentariu

nu ma poate ajuta nimeni la intrebarile astea?

<{POST_SNAPBACK}>

Le-am vazut doar in pliantul Skoda... Mie-mi plac !

In realitate o sa le vedem la tine cand vei veni la intalnirile VWFORUM.RO :lol:

Link către comentariu

:offtopic: apropo,cand e urmatoarea intalnire?

Link către comentariu

:offtopic: apropo,cand e urmatoarea intalnire?

<{POST_SNAPBACK}>

Bineinteles ca joia viitoare la ora 20 in fata Casei Poporului !

Link către comentariu

joi ora 20 deci,dar are ceva dc nu am inca skoda?e pe vine oricum :)

Link către comentariu

• 2 months later...
joi ora 20 deci,dar are ceva dc nu am inca skoda?e pe vine oricum :D

Si eu sunt interesat de pachetul dinamic pt. O2. Ma gandesc ca deja ti-a venit masina. Poti sa postezi niste poze, te rog?

Vad ca nu e prea popular pachetul printre optionalele dorite dar pentru mine e f. important scaunul in care stau si volanul pe care pun mainile. Sunt lucruri de care te lovesi tot timpul inevitabil in masina.

Totusi pretul pachetului e cam mare, vreau sa stiu daca ar fi ceva care nu e cum pare la prima vedere (negativ ma refer).

Link către comentariu

• 11 months later...

Au mai aparut intre timp masini cu acest pachet? Eu l-am comandat dar nu l-am vazut decat in cataloage. Sunt interesat cum este ca eu nu mai am rabdare. Cum sunt scaunele, volanul. Din cauza acestui pack am renuntat la controalele pe volan.

Link către comentariu

merita toti banii

jantele sunt ok numai ca vopseaua e cam proasta la skoda si de la pietre sare imediat si de la jante si de la caroserie

volanul e tare...e configurat bine si are o piele de calitate buna

scaunele sunt cam tari iar la drum lung te cam doare gatul, si motelul tapiteriei difera e ceva mai diferit

ce am obs e mai joasa fata de celelalte modele...cel putin a mea...probabil is 3 tipuri de suspensie...drumuri grele,normal si sport

sa ai grija la parcari ca poti atinge spoilerul fata foarte usor sau scuturile de sub masina...de ex dc trec peste o sticla de 2l culcata o ating sub masina

iar de crom nu stiu la ce se refera ,nu am sesizat nici o diferenta fata de celelalte modele

dejavantajul ar fi ca anvelopele is foarte scurte

sa stii ca jantele se tin bine la gropi nu cum zic altii ca nu-s pt strazile noastre

Link către comentariu

Pachetul crom este acelasi cu pachetul crom elegance.....adica maneta schimbatorului este partial din crom. In rest nimic de crom in plus fata de alte modele(adica Clasic si Ambiente)

Link către comentariu

Eu am comandat dynamic 1, deci va veni cu jantele pe 16 sirius (asa le-am ales) iar la configurare am ales drumuri grele. Asa ca nu ar trebui sa imi fac probleme pentru inaltime si jante (dylly cred ca ai presupus ca vor fi cele pe 17 din dynamic 2). Scaunele si volanul m-au facut sa aleg pachetul dynamic 1 caci volanul care vine in serie pe Elegance nu imi place de nici un fel.

Multumesc pentru raspunsuri.

Link către comentariu

• 5 weeks later...

ma tu cum ai comandat dinamic I ca vad ca tu ai pachet drumuri grele

Link către comentariu

pai dinamic 1 poti , 2 nu poti fiindca are roti pe 17 care nu merg cu pachetul de drumuri grele.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Bun gasit. Vreunul din pachetele Dinamic 1 sau Dinamic 2 contine si accesorile de styling exterior (spoiler fata, spoiler spate "cat eyes", eleron spate, prelungire inox teava esapament)? De la dealeri am primit informatii contradictorii (unii zic ca 2 ar contine astea, altii zic ca nu se pot comanda decat ulterior). Multumesc mult.

Link către comentariu

nu contine

dinamic I doar jantele pegasus

dinamic II jante pegasus,suspensie sport,volan piele,schimbator piele

Link către comentariu

@ dylly dinamic 1 nu contine pegasus, le-as fi luat si eu dar nu le contine, am ales separat sirius. dinamic 1 are volan de piele in 3 spite, schimbator piele, maneta de la frana de mana piele si scaunele cu un mic profil sport fata de cele obisnuite si o alta tapiterie

@ placebo eleronul se comanda pe cod de rs (cel putin asta pe care il am eu pa masina), ornamentul pentru toba se comanda tot la piese si e bine sa ii lasi tot pe ei sa il monteze caci e destul de munca

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!