Jump to content

VW Polo

lavip2000

Postare recomandată

Mihai.Nechifor

Pai si nu ne dai mai multe detalii? Configuratie, pret...?

Link către comentariu

Destul de masculin numarul pentru o persoana de sex F :D. Imi place noul polo. Sa te bucuri de el

Link către comentariu

Masina a costat 15500 euro varianta de echipare este comfort line 1.2 tsi 105 cp ...revin cu mai multe informatii referitor la dotarile optionale

Referitor la numar :D pot sa spun ca starnesc ceva priviri prin trafic si multe persoane mi-au zis ca am avut curaj :))))

Modificat de lavip2000
Link către comentariu
bleunightdanger

sa o folosesti sanatoasa cat mai multi km.

P.S: doamne, da scumpa mai e :( :(

Link către comentariu

Multumesc! Am asteptat cam 3 luni de zile pana am primit-o deoarexe masina a fost pe comanda pot sa spun ca am deja 8000 de km facuti :P

Link către comentariu

Referitor la numar :D pot sa spun ca starnesc ceva priviri prin trafic si multe persoane mi-au zis ca am avut curaj :))))

PepeLatinoMusic :D:D:D

Modificat de Johnny Bravo
Link către comentariu

Pot Lua Mita :blah: Glumesc

Scump foc modelul(si la propriu cat si la figurat).

Cat mai multi km cu el si drum intins

Link către comentariu

Smecherit numar :lol: Sa ne dai si tu un pret..

Scrie in post-ul #4... vreo 3 Golfuri d'ale noastre. :lol:

Si nu va mai luati de numar, ca vine de la Product Lifecycle Management, da? :lol:

S-o plimbi sanatoasa cat mai mult timp! :Driver:

Link către comentariu

NUU ,eu cred ca vine de la PoLo-ul Meu ;) .

:offtopic: mereu ma distrez cand zaresc in trafic numere gen STF,cum e al tau sau alte combinatii de litere si cifre.

Link către comentariu

Cute ;) la asta inca nu m-am gandit :P

Iar acum sa vad spun cate ceva despre dotarile optionale....pentru ca probabiul de-asta am ajuns la pretul asta:

Pachet confort care contine:

cotiera fata cu spatiu de depozitare, scaune fata incalzite, instalatie spalare faruri,

indicator nivel lichid de spalare, duze instala]ie spalare incalzite automat fata, indicator presiune

pneuri, computer de bord, faruri de ceata cu lumina de viraj inclusa

Pachet Sport

cu pana la 65% absorbtie a luminii pentru geamurile din spate si luneta, volan piele 3 spite,

maneta frana de mana si levier schimbator de viteze imbracate in piele, jante aliaj usor Lakeside 6J x 15 cu anvelope 195/55 R15

Aer condi]ionat

post-80803-0-25659900-1300985578_thumb.j

post-80803-0-81583700-1300985670_thumb.j

post-80803-0-51923800-1300985763_thumb.j

Link către comentariu

Frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatoasa. Despre numar nu mai spun nimic. :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatoasa!Arata foarte bine :icon_thumright:

Link către comentariu

Felicitari, s-o stapanesti sanatoasa.

Cu putina sansa, in 3 luni o sa am si eu un Polo Highline, tot 1.2 TSI de 105PS, insa cu DSG si rosu :)

Intrebari:

- cate pozitii are butonul de lumini la tine? 3 sau 4? Adica, ai senzor de lumina si de ploaie (daca da, ai 4 pozitii: 0, Auto, pozitii si lumini de intalnire) sau nu? (daca nu, ai doar 3 pozitii, fara "Auto")

- intre 0 si 15.000, ai mai avut ceva vizite programate la service pentru inspectii de verificare? ...gen, 1.000 km.?

Modificat de Vizitator
Link către comentariu

Referitor la numar :D pot sa spun ca starnesc ceva priviri prin trafic

Sint convins..

Link către comentariu

Dragut! o sa ai mult mai multe chestii in plus :)

Eu am decat 3 pozitii pentru lumina nu am senzor de lumina iar din cate imi amintesc eu la polo nu exista optiunea pt senzori de lumina, doar de ploaie cel putin asa mi-a zis mie tipul care mi-a configurat maisina. Eu te sfatuiesc sa ii intrebi ;)

Iar in legatura cu inspectiile nu...nu am fost programata....am deja 8000 de km cu ea si nu m-a intrebat nimeni de sanatate :)

Modificat de lavip2000
Link către comentariu

Superba masina,doar ca n-au avut altii loc de ea :ceuameni: .Sa speram ca in curand va arata la fel de bine ca in prima zi.Apropo,se cer noi poze,ca doar avem sticker :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

Ce-ti mai face masinuta? :)

Sper sa pot sa ajung si eu la o intalnire seara sau poate duminica,atunci cand o sa fi si tu prezenta,sa vad si eu masinuta mai pe detaliu,bineinteles daca mi se va permite :D Mai fa-i niste poze ca e frumoasa foc!

Take care!

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!