Jump to content

break ul meu

allec

Postare recomandată

noua mea masina: passat variant 1,9tdi 2005, 74kw, are destui km la bord 237000km, dar am luat-o de la o cunostinta si stiu ca a intretinut-o bine. proiectoare, torpedou racit, scaune fata incalzite, climatronic, cruise control, plasa pt delimitare la portbagaj. de curand am descoperit ca are senzor de ploaie si duze incalzite. ca orice SH are cateva probleme, dar incerc sa le rezolv. haionu nu se deschidea decat cu cheia dar dupa schimbarea actuatorului s-a rezolvat, partial pt ca deschiderea de la butonul din usa inca nu merge. trebuie sa mai rezolv si directionarea aerului pt ca sufla cam unde vrea el.

post-85398-0-23759400-1300626926_thumb.jpost-85398-0-21824000-1300626938_thumb.j

Link către comentariu

Arata foarte bine masina..Sa o folosesti sanatos fara evenimente!

Link către comentariu

multumesc, abia astept sa-i fac un drum mai lung, de vreo 300-400km, sa vad cum se comporta. pana acum am facut vreo 1000km dar doar in drumuri scurte si prin bucuresti.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!