Jump to content

Golf 6 GTD

raduste

Postare recomandată

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• raduste

55

• corad0

13

• GabiB77

6

• The_Ego

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu am pe 16 de iarna. 16x55x205 si sunt foarte multumit pentru iarna. Se simte diferenta intre 17 si 16 care e mai bun pentru gheata si gropile care se formeaza iarna.

Modificat de blordc
Link către comentariu

Inca nu m-am hotarat. Oricum trebuie sa o iau de la zero cu rotile. Adica intai de gasit niste jante mai rezistente si apoi anvelopele.

Probabil voi merge catre Dunlop winter sport 3d sau nokian wr?2. In functie de pret si disponibilitate voi lua si o decizie.

Link către comentariu

Eu mi-am luat jante Borbet LV5 pe 17" cu anvelope Dunlop WS 3D la un super pret. Mult mai bun decat cel indicat pe site-ul de mai sus.

Daca vreti detalii, ne auzim prin PM.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

s-o stapanesti sanatos, dar nu prea te pasioneaza deloc fotografia, cam putine poze pe acest topic :D

Modificat de gabib77
Link către comentariu

Multam.

Ca de obicei cel mai mare neajuns este lipsa timpului, dar voi incerca sa ii fac mai multe poze, mai ales ca ii voi schimba si jantele odata cu anvelopele de iarna.

Link către comentariu

Te felicit si iti urez sa te bucuri de masina.Legat de clancul la retrogradare de care spune-ai,nu te culca pe o ureche.Din ce am citit eu pe acest forum,mecanicii din reprezentante nu par a fii foarte pregatiti sa "vindece" aceste masini.

Cutia mea nu e DSG dar e o cutie automata in 6 trepte si imi smucea foarte tare intre treptele 1-2 si 2-3 atat la superioare cat si la retrogradare.

Problema: Bloc supape defect.Inlocuirea lui m-a costat undeva la 1500 euro constand in : piesa + 7 litri ulei cutie + filtru ulei + garnitura filtru.

Dupa inlocuire nu am mai avut nicio problema.Nu vreau sa te nelinistesc dar ma gandesc ca atat timp cat masina e inca in garantie poti sa scutesti bani frumosi.

Multi km fara incidente neplacute si mult succes cu masina.

P.S. tot topicul te roaga sa mai pui poze asa ca o fac si eu: te rog mai pune poze.ms

Modificat de roberto87
Link către comentariu

Poze in curand...promit

Cat despre cutie, vedem si la a doua revizie cum stau lucrurile.

Zilele urmatoare voi achizitiona si o extensie de garantie pentru mai multa liniste.

Deocamdata totul e in regula cu masina, chiar si clanc-ul de la retrogradare parca nu mai este asa de pronuntat, dar tot este acolo.

Marti o voi incalta cu pneurile de iarna si incerc atunci sa ii mai fac ceva poze.

Link către comentariu

iarna problemele la cutie se simt mai tare de obicei...datorita uleiului rece se pare. deci daca are vreo problema acum, cand se va raci se va accentua ....atata timp cat e pe garantie stai relativ linistit

Link către comentariu

Masinuta a primit un set nou de roti, insa deja regret alegerea facuta. Am luat un set de jante de 16" si cauciucuri Continental TS830.

Problema cea mare este insa dimensiunea. S-a schimbat complet comportamenwtul masinii in curbe, si partea nasoala ca nu in bine. Ma obisnuisem cu rotile de 18" si acum e ca si cum ar fi alta masina.

Asadar se pare ca va trebui sa imi iau gandul de la o tinuta de drum impecabila. Oricum, macar ma "bucur" doar 6 luni pe an de rotile mici...

Link către comentariu

poti sa imi spui te rog de unde ai luat rotile, ce fel de jante au si cat au costat?la poro Continental ts830+ jante azw dolomit 15" = 2733lei

Link către comentariu

Le-am luat ca set de la pbn si au costat aproape 4000 de lei. Din pacate nu stiu sa iti spun cum se numesc jantele.

Link către comentariu

ai platit o gramada de bani parerea mea...dar na...tu stii :P

de ce s-a schimbat comportamentul masinii in rau? dimpotriva, ar trebui sa fie mult mai confortabila acum.

Drive safe!

Link către comentariu

nu nu..e mai bun pretul daca le iei gata facute roti..n-a platit mult pt ce a luat...doar ca suma e mare..dar asa sunt anvelopele scumpe..vroiam sa compar diferenta dintre 15 si 16 la pret..

Link către comentariu

Anged,crede-ma,nu e pretul mai bun daca le iei gata facute.Cel putin nu de la reprezentanta.Stie corad0 ce zice si eu sunt de aceeasi parere.Insa ceea ce conteaza e ca sunt cumparate si puse pe masina!Daca nu ma crezi,iti pot da o groaza de exemple pe pm.

Raduste,jantele sunt de tabla/aliaj?Daca aliaj,ce model? :) Asteptam si poze.Bafta!!

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

uite iti pot spune ca cele pe care le-am descris eu mai sus..dupa cautarile mele..au iesit cel mai bine la pret..am cautat pe toate site-urile separat anvelope plus jante..cat de cat brand name..nu vitan-isme...si chiar e mai bun la pret..cu jante oem, plus gata asamblate si echilibrate . sper sa nu se supere omul ca facem discutii pe pagina lui:)

Link către comentariu

Tocmai de-asta ti-am si spus ca daca vrei iti dau raspuns pe pm.Conteaza ca omul si-a echipat masina de iarna,ca putea sa dea mai putin acum nu mai conteaza ;) Intr-adevar,poate e mai usor si mai comod(nu zic ca el sau tu sau cine ia de la reprezentanta gata montate e lenes/prea comod) doar ca mai bine te duci si le montezi dupa ce le-ai luat separat,tot ramai cu cateva milioane...Pe care puteai sa le dai pe o verificare de iarna/revizie/tratament de protectie caroserie,etc.

Sa nu fim offtopic.

Chiar sunt curios ce jante pe 16 a gasit raduste :) Si mie mi se pare cam mult 40 mil....

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

jante 16" KFZ + winter sport contact 3 D undeva la 30 de mil am calculat eu....dar la 1000 de euro am gasit in germania alu+cauciucuri de iarna pe 17"

Link către comentariu

ai platit o gramada de bani parerea mea...dar na...tu stii :P

de ce s-a schimbat comportamentul masinii in rau? dimpotriva, ar trebui sa fie mult mai confortabila acum.

Drive safe!

- Directia e mai moale acum

- ruliul in viraje mai pronuntat

+ a mai crecut un pic confortul la rulare

Dar minusurile cam bat plusurile.

Altfel... Anvelopele separat costa in jur de 500 lei si jantele cam la fel, asadar in jur de 1000 lei pe roata. Si pe aici se invart preturile pe piata. Ca pot fi mai ieftine, tot ce se poate.

post-1765-0-47127700-1319782572_thumb.jp

Modificat de raduste
Link către comentariu

Cauciucurile au pret ok, jantele de tabla sunt foarte scumpe, mie la PBV 1 mi-au cerut 396 ron/buc originale golf, insa exista alternativa la jante germane KFZ 16" care sunt identice cu cele de VW si sunt omologate TUV si costa undeva la 250-270 ron. Mi se pare cam piperat pretul platit de tine....500 de ron/janta tabla.Eu am cautat jante denver pe 17" pe la noi, dar n-am gasit nimic :(

http://www.kfz-raede...&offset38428=31

Modificat de corad0
Link către comentariu

Lasa ca se termina si iarna si o sa te bucuri din nou de masina asa cum trebuie :D

Eu am inteles ca a luat jante de Alu :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!