Jump to content

Golf 6 GTD

raduste

Postare recomandată

Salut!

Am gasit un golf 2.0 gtd care ma intereseaza. An-2010, km 22000, pret 10000. Ce ziceti, e ok?

Multumesc!

Alin

10 mii avans si cat rata?

Link către comentariu
  • Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• raduste

55

• corad0

13

• GabiB77

6

• The_Ego

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Te mai felicit inca o data pentru achizitie , masina arata intr-un mare fel!

Poate ne-o mai aduci si noua pe la intanire ...

Modificat de manatee
Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru urari.

Acum ma simt obligat sa mai pun cateva poze ca a inceput sa se schimbe masina la exterior multumita (sau datorita) unor membri binevoitori ai forumului. Asa ca vor veni in curand.

Link către comentariu

Multumesc.

Timpul a cam fost o problema zilele astea, dar in weekend poate reusesc sa ii mai fac ceva poze.

Link către comentariu

Fiti-ar asta de ras sa iti fie. Azi era sa ma calce unu, cu gatul sucit dupa tine... :P

Pe la 13-14 in fata la scoala, in Otopeni. Eram baiatul cu pantaloni gri si tricou in dungi.

Arata intr-un mare fel masina. Sa te bucuri de ea un milion de Km.

Link către comentariu

Bine ca nu ai patit ceva ;)

Cam mult un milion, macar 200000km si eu sunt multumit.

Si ca sa fiu on topic, am ajuns aproape de 5000km si parca s-a mai lasat un pic.

In continuare, surpriza cea mai placuta este suspensia sport, in sensul ca e ok de folosit zi de zi prin Bucuresti si pe drumuri mai proaste.

Motorul trage bine, nimic surprinzator aici.

Un minus as avea pentru sistemul de sunet (nu am si Excite-ul)ce nu suna foarte bine, cel putin la volum mai mare incepe sa fie cam aiurea.

Modificat de raduste
Link către comentariu

falicitari! asteptam poze :) si eu ma trecut azi de prajul celor 1000 de km si tin sa-ti impartasesc opinia ca "se aseaza mai bine" :)

Link către comentariu

Fiti-ar asta de ras sa iti fie. Azi era sa ma calce unu, cu gatul sucit dupa tine... :P

Pe la 13-14 in fata la scoala, in Otopeni. Eram baiatul cu pantaloni gri si tricou in dungi.

Din pacate nu te-am vazut. Oricum, ca idee, daca nu erai vreo gagica cat se poate de atragatoare, nici o sansa sa te fi vazut.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Salut, referitor la ceea ce spuneai de masina de la PBV1, intradevar a existat un GTD de Test Drive care la 1000 de km a suferit un accident si s-a vandut prin weltauto, acum se gaseste in Showroom un GTD tot Dsg culoarea este Carbon , tot cu DSG , xenon, ledurile pe stopuri sunt standard, Cotiera.:) si tot odata se gaseste un GTI Edition 35, este fenomenal, insa spre deosebire de GTD acesta este manual.

P.S. Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente, mare grija la anvelope...:) si parerea mea este ca ai facut o alegere foarte buna, sunt doar cateva elemente pro GTI fata de GTD : sunetul in primul rand, care nu se compara. insa pro GTD este consumul , acelasi stil de mers cu GTI imi dadea un consum de 13% pe cand cu GTD undeva la 9-10%

Modificat de mastermox
Link către comentariu

@bogdanvoda: Nici o noutate semnificativa in legatura cu masina. Merge excelent, trage foarte bine, consuma decent, inca nu a aparut vreun greieras...per total foarte multumit de alegerea facuta. Am depasit pragul de 12000km si incet incet se apropie si prima revizie.

@mastermox: Am vazut pe configuratorul vw ca a mai aparut un GTD si daca nu ar fi trebuit sa iau masina in primavara, pe asta as fi luat-o fara nici cea mai mica retinere (culoarea, dotarile suplimentare faceau diferenta). Dar si negrul tine ok la tavaleala.

In ceea ce priveste consumul, lucrurile la mine stau mai binisor, in sensul ca valoarea medie s-a stabilizat undeva de pe 6.8l/100km, iar ca idee, la 160 km/h consuma 7.7l/100km. Din cauza asta mi se par destul de mari valorile date de tine, dar nu stiu cum ai mers tu cu ea.

Link către comentariu

eu am mers prin oras cu ele, nu am mers la drum lung, asa la drum lung am mers cu passat 2.0 Tdi Dsg 140 Cp, modelul nou si asta la 150-160 pe autostrada pe tempomat si avea consum instant cam 6.3-6.5.

Link către comentariu

Dupa primii 1300 Km am consum mediu 7.1 (30% oras, 70% in afara). Aseara am facut un test pe tempomat: la 130 imi arata consum 5.8 iar la 160 este 7.2.

Ai pus cotiera?

Link către comentariu

Cotiera inca nu am pus-o, dar cred ca pe la inceputul lui august dau comanda. Consumul la mine a ramas cumva in aceeasi zona ca in perioada de rodaj.

Sa iti traiasca GTD-ul bogdane.

Link către comentariu

Adresez si eu felicitari colegilor radu si bogdan pentru alegerea facuta. Conduc (sau ma conduce) un astfel de model de aprox. 1 an si jumatate si personal, declar ca este o masina senzationala. Detinatorii cunosc. :Driver:

Va salut domnilor.

Link către comentariu

Incepem si noi sa ne strangem... ca numai GTI-uri pana acum pe forum.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Masinuta incepe sa adune km, ajungand la 15000, ocazie cu care a venit si prima revizie.

Midocar - 790 lei, incluzand si schimbarea filtrelor de aer si polen.

In rest merge ca la inceput, poate cu o mica problema la cutia de viteze. Un clanc la retrogradarea din 3 in 2. La service zic ca e zgomot normal de functionare, insa nu sunt convins. Vom vedea ce si cum.

A primit si o cotiera intr-un final, asa ca incepe sa aiba dotarile pe care mi le doream de la inceput. Urmeaza scaunele incalzite.

Link către comentariu

1000 lei lasati la pbn

Daca ai noroc poti gasi la dezmembrari pe la 400-450 lei.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am si eu nevoie de un sfat de la cunoscatori.

Pentru iarna as vrea sa schimb rotile cu unele mai mici si aici intervine dilema. Incap cele de 16"? Sau ma orientez catre unele de 17"?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!