Jump to content

Golf 6 GTD

raduste

Postare recomandată

Bine v-am gasit.

Dupa o gramada de lucruri citite pe aici, am decis ca un Golf GTD este ceea ce imi trebuie si am cumparat unul.

Stiu ca vor incepe discutiile GTI vs. GTD, insa pentru mine castigator a fost GTD.

Asadar, este vorba de un Golf 6 GTD, cu singurul motor disponibil 2.0 TDI, in varianta de 170 CP.

Abia ieri l-am ridicat de la dealer, asa ca foarte multe lucruri legate de masina nu va pot spune, exceptand faptul ca tinuta de drum este exemplara (asta e primul lucru pe care l-am remarcat in trafic). Despre motor numai de bine, cel putin in stadiul in care este acum (fara fortari si alte cele).

Din pacate, in ceea ce priveste dotarile nu am avut prea mult de ales, fiind vorba de o masina aflata deja la dealer si nu de o comanda separata.

Este un negru deep pearl..., ceva dotari de bun simt, dar fara a avea suspensii adaptive (asta fiind cel mai mare minus pe care il vad eu acum).

Stiu ca ar trebui sa pun si ceva poze cu masina, insa sa fiu sincer nu am apucat pana acum, dar cat de curand voi face si lucrul asta.

Pentru detalii si alte cele va stau la dispozitie.

Link către comentariu
  • Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• raduste

55

• corad0

13

• GabiB77

6

• The_Ego

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa o conduci cu placere, este o masina deosebita si nu o sa te dezamageasca niciodata! Multi km fara probleme!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Indiferent daca dupa GT este I sau D cred ca este o masina foarte frumoasa si atat timp cat tie iti place este cel mai important lucru. :Driver:

Link către comentariu

E foarte frumos modelul ! Imi plac pozitiile si stopurile in mod deosebit. Asteptam ceva poze :).

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri multi km de ea. Nu conteaza ca e GTI, GTD, X, Y, Z, important e sa te multumeasca pe tine si sa te simti bine in ea :icon_thumright:

Hai cu pozele :D

Link către comentariu

O masina reusita.Si totusi de ce nu ai optat pt gti?

Bafta si ai grija de ea!

Link către comentariu

E foarte frumos modelul ! Imi plac pozitiile si stopurile in mod deosebit. Asteptam ceva poze :).

Referitor la pozitii,(mai precis ledurile cu care vin echipate noile faruri bixenon de la g6, banuiesc ca la ele te refereai cand ai spus ca iti plac pozitiile) nu stiu daca are farurile bixenon, din moment ce a luat'o de pe stock... :(

Oricum, sunt sigur ca e superba asa cum este ea, felicitari si ai grija de o asemenea bijuterie :icon_thumright:

PS: daca nu ma insel, este primul mk6 GTD de pe forum :D

Modificat de opkbv
Link către comentariu

Multumesc pentru urari.

Cat priveste GTI vs. GTD, cateva maruntisuri m-au determinat sa iau GTD-ul.

Imi place cuplul motoarelor diesel, consumul redus si poate faptul ca sunt multe GTI-uri comparativ cu GTD. Sa zicem ca astea ar fi cateva criterii. Poate ca nu sunt cele mai rationale, dar pentru mine astea au contat.

Masina in cauza a venit cu ceva dotari, cam ilogic alese, dar asta e.

- are bi-xenon ... nu are cotiera fata

- are DSG ... nu are scaune incalzite

- are RCD 510 ... nu are modul bluetooth

Sa zicem ca unele pot fi puse si dupa si se mai rezolva cate ceva din lipsuri.

Link către comentariu

Bi-xenon, Dsg sunt niste dotari excelente ce daca nu le avea mai greu de montat dupa.. restu se mai pot pune :-D

Link către comentariu

In principiu cam asta am si cautat, o masina cat se poate de bine dotata, pentru ca am obiceiul sa o pastrez mult timp si sa si merg multi km.

Oricum, cea mai mare surpiza, si e chiar placuta, este cea a "confortului" rularii.

Din cauza rotilor de 18' si a suspensiei sport ma asteptam sa nu fie confortabila, insa pare foarte decenta pana acum (in jur de 250 km) si asta nu doar pe drumuri foarte bune, ci si relativ proaste.

Link către comentariu

Dotarile sunt frumoase, s-o stapanesti sanatos.

Lasa ca o cotiera OEM nu e asa de complicat de montat ulterior. Modulul bluetooth mai costa ~ 300 euro de pe ebay + montajul dar merita investitia.

Asteptam poze.

Link către comentariu

o masina pe cinste,nu conteaza ce este sau cum este,a ta e,tie tre sa iti placa.

desi nu pot sa nu intreb,ai luat gtd pt ca era disponibil imediat?daca ai fi putut sa astepti x luni,ai fi luat un gti sau tot un gtd?

si nu in ultimul rand,pretul,daca nu sunt indiscret.cu xenon si dsg,cred ca a sarit peste gti cu pretul,bine,din start e mai scump cu 200 euro parca.

numai bucurii.

brgds

Link către comentariu

Faptul ca aveam nevoie de o masina cat mai repede a cantarit mult in alegerea uneia din stoc. Oricum, GTD-ul comandat acum s-ar fi produs prin saptamana 26, ceea ce insemna livrare prin iulie si era cam mult.

Acum in stoc este si un GTI, ce e drept mai scump decat GTD-ul, dar cred ca as face aceeasi alegere, chiar netinand cont de pret.

In final, masina a costat in jur de 22000 euro fara TVA.

Modificat de raduste
Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos !! frumoasa masina .. si o motorizare super oke .

multi km fara incidente si sa auzim numai de bine wink.gif

Link către comentariu

GTD este o masina foarte echilibrata...iar la banii pe care ii dai primesti cel mai tare hatch diesel (ma uitam in autobild si a iesit castigator in comparatie cu BMW 120 d(177 ps) Leon FR si Audi a3 cu acelasi motor tdi). Cred ca alegerea GTDului a venit din partea consumului care este aproape la jumate fata de GTI (sa recunoastem ca in ziua de azi conteaza), pretul final...cred ca a contribuit si el....Banuiesc ca ai luat masina de la Porsche Vest 1..sau? (aveau 2 GTD negre in stoc) acum au adus si un GTI gri saphir.....totusi daca nu ai tine cont de pret...de ce nu GTI? :P

felicitari pentru masina! sa o stapanesti sanatos! (asteptam poze)

Modificat de corad0
Link către comentariu

Felicitari si s-o stapanesti sanatos.Si eu la vremea cand am comandat masina din semnatura,am cantarit mult daca sa fie tfsi sau tdi si, final am ales ultima varianta din ratiuni similare cu ale tale, si nu regret deloc.Chiar si acum dupa 3 ani imi place mult masina si, paradoxal ador motorul diesel pd(nu exista cr la mometul cand am luat-o)tocmai pentru faptul ca e mai zgomotos decat cel cr.Imi da senzatia ca masina e mai "masculina" :D .Asta nu inseamna ca nu apreciez si noul motor.

Link către comentariu

Abia asteptam un posesor de GTD pe forum :) ... avand in vedere pretul apropiat de GTI, pot spune cu siguranta ca esti un mare fan diesel. Pretul mi se pare de altfel singura problema a GTD-ului. In rest, ar fi prima mea alegere.

Sa o conduci sanatos :icon_thumright:

Link către comentariu

Felicitari pentru masina, este senzationala.

Marturisesc ca am facut un drive test cu ambele (GTI si GTD) anul trecut si alegerea mea ar fi fost tot un GTD. Ofera performante excelente la un super consum. Pacat ca nu-l poti comanda cu jante si evacuare dubla gen GTI :D

S-o stapanesti sanatos! Sa vina pozele!

Link către comentariu

Cum spuneam si mai devreme, nu am un motiv determinant pentru alegerea pe care am facut-o, pur si simplu asta a fost...

Oricum, pe masura cu km curg ii descoper cu placere mofturile si toanele si cred ca vom avea multe drumuri de facut impreuna.

Masina am luat-o de la Vest 1 si era singura in stoc. Am auzit ca ar mai fi avut un GTD de drive-test, insa dupa un accident au vandut-o prin Weltauto (doar din auzite, nu bag mana in foc ca asa stau lucrurile). Si da, mai este un GTI gri la acelasi dealer.

Si acum, cateva poze trase la repezeala prin vant si ploaie. Parca vine toamna nu primavara.

Cand voi prinde si ceva vreme mai buna incerc sa fac mai multe si mai aratoase poze.

post-1765-0-43580600-1300371764_thumb.jppost-1765-0-60997800-1300371769_thumb.jppost-1765-0-34984200-1300371774_thumb.jppost-1765-0-62483300-1300371783_thumb.jppost-1765-0-79351200-1300371787_thumb.jppost-1765-0-41146000-1300371793_thumb.jppost-1765-0-57159000-1300371797_thumb.jppost-1765-0-75323000-1300371803_thumb.jp

Link către comentariu

ai o masina superba(am vazut-o live la PBV )....imi plac jantele foarte mult....de asemenea farurile si stopurile cu led (apropo..fa-i niste poze si din spate...)....sa te duca cat mai multi km fara probleme si sa te bucuri de ea! iti dai seama ce test drive faceau cu GTD-ul celalalt...daca l-au lovit deja...? nu cred ca avea o luna masina aia....:)) mai am o cunostiinta cu un GTD rosu...poate il conving sa isi prezinte masina pe forum...:)

Modificat de corad0
Link către comentariu

Daca la repezeala executi asemenea fotografii, sunt curios la ritm normal. Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!