Jump to content

Golf 4 TDI

AdiBr

Postare recomandată

Salut la toata lumea.

Masina mea este un Golf 4 TDI la 135 cai prin resoftare (101 initial). Momentan e proaspat cumparata de la un prieten, tot de pe acest forum, in stare foarte buna. An fabricatie 2002.

Am cateva poze, dar sunt dinainte de vanzare si era dotata cu jante, suspensii si faruri sport/tuning, iar acuma le are normale, deci pana nu ii fac eu poze nu le pun :P

O sa mai vin cu update-uri mai incolo.

vreau sa imi cumpar acuma jante si anvelope de vara ca era dotata doar cu de iarna... probabil o sa ii iau de inceput doar anvelope second.. pana imi revin cu banii :D

Link către comentariu

Sa o conduci sanatos multi km!

Pune cu ea niste poze.

Cum arata inainte golfu?M-ai facut curios

Link către comentariu

Ms ms :D

Cam asa arata masina acuma dar nu are numere rosii..

dscf0059.jpg

asa arata inainte de o vinde, cand avea suspensii sport, faruri dayline parca si jante altele

dsc0046r.jpg

dscf1059.jpg

O sa ii fac si ceva poze in curand, dar aveti o idee ;)

Cat despre dotari.. cam tot ce se putea in anu 2002 la golf, inafara de tapiterie piele: climatronic, comp bord, geamuri,oglinzi electrice, ABS, ESB, senzori placute frana, senzori pe tot ce e important, pachet fumatori neutilizat, nu mai stiu ce sa mai zic:D:D.. ah.. sonorizarea nu e originala, doar playerul e schimbat cu un mp3 player. Tapiteria necesita un pic curatata, dar nu e ceva f urgent; ce vreau sa schimb e ornamentele de la usi(cea cu panoul de control al geamurilor si manerul interior de pe usa dreapta), plus capul schimbatorului, pt ca sunt un pic uzate, are o fisura in parbriz de la o piatra si pe capota se vad niste mici urme de la grindina. In rest nu ai ce ii comenta masinii, mai ales la motor care a fost intretinut f bine, schimbate bucse, ambreiaj, si alte piese de uzura plus consumabilele schimbate la timp si ulei de calitate. In timp o sa ii schimb si ornamentele uzate, curatat tapiterie, vreau si ceva huse frumoase, si restul imperfectiunilor :D Momentan astept salariul pe aprilie sa o inscriu pe mine :D:D

Pretul de achizitie a fost de unul de criza, nu il zic ca imi e prieten si prefer sa ramana intre noi.

Modificat de AdiBr
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Prima achizitie pentru masina ... un set de jante originale vw pe 15 cu anvelope 195/65 R15, marca BBS. Ca look sunt identice cu cele din poza

dscf0059.jpg

Link către comentariu

Salut! Te-am vazut prin trafic pe Dorobantilor de cateva zile si am crezut ca e Bufu. Sa o stapanesti sanatos! E o masina ingrijita aia e clar! Vrei sa o aduci la starea initiala?

Link către comentariu

ms ms

nu neaparat.. dar mi-au placut jantele alea si suspensiile sport nu mi le-a lasat bufu :D dar cel putin deocamdata nici nu am dorinta de a avea suspensii sport. Resoftarea nu o sa o aduc la starea initiala ca imi place cum merge asa :) insa ma gandesc sa ii schimb ornamentele interioare ca is un pic deteriorate pe la manere. Apoi ma gandesc sa imi caut ceva huse frumoase. In mare nu prea sunt multe de facut pe la ea ca dupa cum spui si tu a avut mare grija bufu de ea. De aia am si luat-o ca eu in mod normal nu luam masina mai veche de 2004, dar o stiam de mult masina si soferul si a meritat :)

Ah.. are un pic parbrizul ciobit si posibil o sa il rezolv si pe ala intr-un viitor cand o sa mai vina ceva finante :)

Posibil si la faruri o sa ma orientez dupa ceva ca mnoh.. nici alea nu mi le-a lasat nenea :D

Link către comentariu

De resoftare nici nu se punrea problema sa o dai jos.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!