Jump to content

Rezolvat. De ce aveam Vmax=140 in loc de 173?

andREI
 Share

Postare recomandată

Pentru ca puneam rahat de motorina. Motorina plus de la OMV. Ca vai ca OMV e cel mai bun, ca aia, ca ailalta. ####! Am bagat de la Agip niste motorina Euro Diesel (desi nu cere in manual sau in alta parte). Si am obtinut 175-177 km/h chiar daca masina era cu bagaje si doi oameni iar in talon scrie viteza maxima constructiva 173. Am socotit aici si marja vitezometrului. Vitezometru care e foarte bine reglat. Ma rog, nu are nimic, ca de reglat nu cred sa se poata. Deci eu cred ca datorita unei motorine mai bune am realizat asta plus reglarea avansului injectiei din primavara.

A mai patit cineva probleme de la motorina? De genul asta? In afara de Voinea care chiar mi-a povestit. Doar ca parca asta Euro e mai nasoala la miros - nu esapamentul ci ea in stare nearsa.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

tot ce e posibil.

un dealer VW l-a sfatuit pe tatal meu sa nu bage motorina decat de la Petrom.

nu de la OMW, nu de la Shell.

treba e ca motorina la Petrom se aditiveaza in timpul procesului de obtinere a acesteia.

pe cand motorina OMV este aditivata dupa obtinere.

si nu este nimic altceva decat motorina Petrom neaditivata, aditivata ulterior.

se pare ca nu prea merg bine impreuna.

am mai auzit de la taximetristi ca la un plin baga jumate OMV si jumate Petrom..........

Link către comentariu

Am patit exact acelasi lucru ca si tine. Inainte puneam motorina de calitate inferioara bagata la pompa pe blat la 13.000/l (nu ma intrebati de unde). Ajunsesem sa nu mai pot trece de 145km/h desi in talon scrie 193. Desi aceasta nu era o problema pt mine, acceleratia era una foarte mare. Nu mai reuseam sa fac 0-100 in mai punin de 19-20 secunde desi inainte faceam 12-13 (10,6 cum e in datele tehnice nu am reusit oricum niciodata, apropo cineva a reusit ?). Acum pun motorina Euro 3 (la Petromidia - Rompetrol e la acelasi pret cu motorina normala) si parca ma impinge cineva de la spate cand accelerez.

Link către comentariu

Este vreo problema daca bagi motorina Euro 3 in motoarele Disel Euro 2 si mai vechi ?

Link către comentariu

Este vreo problema daca bagi motorina Euro 3 in motoarele Disel Euro 2 si mai vechi ?

nu cred..... gandeste-te ca peste 2-3 luni numa din aia o sa existe la pompe......

invers cred ca e mai rau.

Link către comentariu

eu nu pun decat motorina normala de la Petrom.

dupa mai multe incercari nereusite: OMV, Moll, lukoil, agip am ajuns la concluzia ca la Petrom e cel mai bine.

Rompetrol nu am incercat

Link către comentariu

Are cineva experienta cu motorina de la Rompetrol?

Am pus o singura data de la ei si mi s-a parut ok.

Link către comentariu

• Administrator

motorina OMV se cumpara de la Petromidia stiu eu.

Link către comentariu

Motorina plus a lui OMV (nu aia Euro III) se cumpara de la Rompetrol. Cel putin asa scrie in foaia lor pe care am citit-o personal.

Link către comentariu

In schimb motorina Euro III de la OMV e importata din Austria.

Link către comentariu

eu cand am luat masina (de la porsche romania) mi-au dat carnetul de garantie si o lista cu benzinariile de unde sa alimentez: doua pagini cu adrese de statii de la OMV, Petrom si Mol. :)

In cazul ca nu pun de acolo ei nu mai imi dau garantie. :-o

In conditiile astea, ma cheama la revizii la 15,000 km sau la 1 an (care se implineste prima).

In fine eu sunt ok, pun numai euro motorina de la omv si pana acum sunt foarte multumit.

pot sa zic ca fata de supernova pe care am avut-o inainte numai plecarea de pe loc e un pic mai domoala. de la viteza a II-a incolo octavia e insa net superioara. :ok:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!