Jump to content

Piulita cazuta in spatiul unde se afla volant


cornel4575
 Share

Postare recomandată

Va salut! In timp ce scoteam capacul de la motor ptr. a schimba filtrul de motorina, mi-a scapat o piulita care prinde capacul si s-a dus pe acea gaura din motor pe unde se vede volant. Este afectat ambreiajul sau volant daca merg cu piulita cazuta in acel spatiu? Motorul l-am pornit, merge bine si nu se aude nici un zgomot suspect.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Acolo nu ai un capac de cauciuc? Baga un magnet pe aoclo sa recuperezi piulita...

Modificat de divinewind
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mai pot sa o recuperez doar daca dau cutia jos. Nu ma intereseaza piulita, ci mi-e frica sa nu strice ceva pe acolo. Deocamdata masina merge foarte bine, ca si inainte.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai nici pe mine nu ma intereseaza piulita atat de tare. La cat de probabil e sa pice piulita prin gaura respectiva la fel de probabil e ca la o groapa mai mare sa se prinda intre ambreiaj si volant si sa zgarie pe acolo si sa sape in material.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Intre placa si disc sau volant nu cred ca are cum sa intre, placa e ca un fel de carcasa pentru disc si intreg ansamblul invartindu-se va arunca piulita care nu are loc unde sa intre. Cu toate astea, pericolul este ca dintii de la volant sa o prinda intre ai si carcasa ambreiajului, dar cred ca sunt sanse mici. Nu am desfacut la passat, dar sunt sigur ca e spatiu suficient. Incearca cu un prelungitor cu magnet, daca te chinui un pic cred ca merge.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Depinde de placa. Sunt placi cu destul spatiu pe margini cat sa incapa piulita aia. Daca nu ai o tija cu magnet sa scoti piulita, va trebui demontata cutia. Poate sa stea pe fundul carcasei de la ambreiaj sau poate s-o angreneze ambreiajul. N-ar fi prea placut.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am incercat cu surubelnita cu magnet, dar nu gasesc nimic, probabil nici nu ajunge pe fund, se opreste in ceva, cutia e greu de dat jos asa ca o sa merg cu piulita acolo, masina se comporta normal si ma gandesc ca e putin probabil sa se ridice de pe fund si sa fie angrenata de ambreiaj.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!