Jump to content

Passat B7

alex_passat

Postare recomandată

Passat B7, berlina, 1.8 TSI DSG7.

Dupa 8 ani de diesel, am trecut pe benzina.

Diferenta e neta. Am avut B6 cu vetitul BKP.

Nu are zgomot in habitaclu, benzina toarce linistita, DSG-ul e perfect,

Schimba in mers linistit a 6 a din 7 la 60 km.ora.

La fran de motor inca nu sunt obisnuit, parca tureaza un pic cam mult.

Consumul este acum , la 300 km, 12%. Tot atat aveam eu la 2.0 TDI, PD in zilele de iarna, oras.

Deci nu am inca de ce sa ma plang.

Am luat CL dar optiunile HL fara piele si roti pe 17.

Am pus rotile de iarna si diferenta e clara. Mai ales ca nu mai e 4Motion.

Deocamdata sunt foarte incatat de masina, intrebati-ma.

Link către comentariu

Frumoasa masina. Niste poze nu pui?

Ce optiuni ai ales in afara de cele de CL, ca nu am inteles :P

Cat mai multi km la volanul ei iti urez!

Link către comentariu

Nu am poze, scuze.

Am luat CL + Climatronic, radio CD cu touch, geamuri fumurii, volan cu comenzi si padele la DSG, am DSG7, 10 difuzoare, senzori parcare, alarma fabrica...

HL avea in plus piele, am avut si nu mai vreau, si roti de 17, prefer 16 mai ales ca am si roti de iarna pe 16 cu jante de aliaj.

Ce imi pare rau ca nu am putut sa iau:

- 4Motion, era numai pe diesel, sau 3,6 benzina

- spalatoare de faruri, erau numai in kitul de xenon

Link către comentariu

Felicitari pentru masina!

Am vazut ca acest kit de xenon nu e inca disponibil pentru B7, productia de modele cu aceasta optiune va incepe intr-o luna sau doua!

Mi se pare cam ciudata faza, gen cum sunt construite autostrazile la noi!

Bafta multa si drum intins!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos.

Vrem poze :P

@ready2stand: Am vazut chiar azi in Bucuresti, un Passat cu numere rosii de Arad, ce avea faruri cu xenon si led si stopuri cu led, am ramas uitat dupa el, era sa il si loveasca, nu i-a dat prioritate unuia. Mi se pare ca productia la astea cu xenon a inceput in sapt 3-4

Modificat de crysty_cyc
Link către comentariu

felicitari pentru achizitie!! te asteptam cu poze

apropo, ce culoare ai ales?

Link către comentariu

Felicitari sa o stapanesti sanatos. Te felicit ca ai ales CL. Sa pui poze mai ales cu tapiteria si interiorul.

Link către comentariu

Salut. S-o stapanesti sanatos! Cum ti se pare fata de B6? Ma refer la comfort, antifonare, calitate?

Link către comentariu

Nu stiu daca fata de B6 e relevant.

Atat confortul cat si antifonarea sunt mult mai bune pentru ca acum am benzina fata de TDI si DSG7 fata de cutie manuala.

Si iarasi e masina noua fata de 5 ani vechime.

Este mai stilat un pic B7...e normal fiecare model nou aduce ceva.

Am avut piele pe B6 si scaunele din fata aveau acele aripioare pe lateral si pe sezut, dupa folosiri repetate s-a ros sripioara din exterior, pe unde intri si iesi...erau un pic cam fixe scaunele.

Acum am tapiserie, Naturalbraun, si nu stiu daca de asta sau sunt scaunele modificate, aripioarele sunt mult mai mici si nu se mai freaca.

Oricum mi-e greu sa fac comparatii cu B6 pentru ca e o masina noua si difera clar fata de una de 5 - 6 ani.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si un milion de km cu ea!cat despre diferente fata de B6 poate va lamuresc eu cu ceva,daca e sa luam un B6 de acum 5 6 ani,diferente sunt multe, numai trecand dela display-ul rosu la cel color sau de la volanul cel vechi la cel nou realizat intr-un stil foarte modern,zgomotele din afara se aud mult mai putin, se foloseste alta technologie la motorizari,in orice caz sunt destule lucruri schimbate.Dar daca faci o comparatie cu un B6 facut in 2010 singurele diferente sunt cele externe,la faruri spate iar fata este schimbata in rest este cam aceeasi masina asta pentru ca la B6 din 2009 au schimbat multe lucruri iar acum cu B7 nu au facut decat sa modifice exteriorul putin si atat,dar platforma este aceeasi!

Ca punct final,B7 facut cu o investitie minima aproape minuscula cu denumirea de model nou dar defapt este un facelift bine definit,intr-un mod atat de placut si de reusit! :icon_thumright:

Link către comentariu

Am analizat si eu unul in reprezentanta zilele astea. Exterior nou si frumos dar din cate am observat interiorul ( inafara de cate detalii minore) este neschimbat fata de vechiul model. Si ciudat ca versiune US a passat-ului este diferita si la interior si la exterior fata de cea europeana. Am atasat si cateva poze cu versiunea respectiva. In rest multi km fara incidente si sa te bucuri din plin de ea :)

post-22229-0-67847700-1300028700_thumb.j post-22229-0-46415600-1300028716_thumb.j post-22229-0-14869500-1300028723_thumb.j

Link către comentariu

Sa-l stapanesti sanatos!Si sa ne pui poze cu nava cand apuci sa i le faci :)

Link către comentariu

Pai defapt B7 este faceliftul la B6,sunt aceleasi diferente ca intre B5 si B5.5 doar la exterior,am citit ca noul model de passat apare prin 2013 la sfarsit. ;)

Link către comentariu

Salut.Ai cumva sistem monitorizare in pneuri pe masina?Daca ai ce parere ai de el.

LE:Ce culoare are masina ?

Offtopic

@pararazi:Noul Passat b8 va aparea lejer peste 3 ani jumate 4 passatul b6 a fost lansat in 2005 si b7 a aparut in 2010(2011).Deci 5 ani.Totusi nu o sa il scoate in 2-3 ani cum zici tu.Dar passatul b6 a avut foarte multe probleme si d e aceea a scos b7 mai devreme.

Modificat de Bogdan VW
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Cum de ai trecut de la b6 la b7 si nu ai ales altceva? Ca practic nu e mare lucru schimbat la interior. Pune si tu o poza cu magaoaia sa ne delectam si noi privirile.

Multi km fara probleme!

Link către comentariu

Salutare! Ai facut o alegere foarte buna cu Passatul. Iti urez sa-l stapanesti sanatos, fara incidente si km fara limita. Chiar azi am vazut pe drum inspre serviciu 2 Passaturi B7 bej, si arata foarte bine. Sa pui si niste poze cu masinuta insde and out, sa o vedem si noi. Multa bafta si drive safe!:)

Link către comentariu

Felicitari si multi km ! La Passat eu vad ca un must pachetul sport cu suspensii sport coborate si jante 17. Masina nu e sportiva, iar pachetul asta te tine mai bine in curbe.

Link către comentariu

da,dar vezi ca aripioarele alea iti ofera un comfort mai bun in scaune,care din pacate b7 nu il are.

imi doresc HL,si o sa-i pun pachetul sport,care include jantele de 18 Kansas.

ce nu imi place e pielea.

Link către comentariu
  • 3 months later...

@emi_arad

Sper sa nu spun prostii.

Dar ala din pozele cu versiunea SUA este modelul construit in SUA exclusiv pentru piata americana.

In Europa nu vine.

Mai haios este altceva. Passsatul in Stata costa (de la) 19.995 USD, adica vreo 13.700 euro.

Modificat de catarad
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Totusi sa fim seriosi dar passatul ala din america este chiar si sub jetta. Este o diferenta enorma intre cele 2 modele(cel american si cel european)

Scuze de offtopic.

Alte impresii?

Modificat de Bogdan VW
Link către comentariu

asteptam sa iti prezinti si tu masina :blah_: :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!