Jump to content

VW Golf 6 1.4 TSI 122 CP

fcdm3

Postare recomandată

Din diverse motive, tocmai dupa un an de zile, imi prezint si eu masina:

VOLKSWAGEN GOLF 6 1.4 TSI 122 CP, Comfortline, Candy White, cu urmatoarele optiuni:

- climatronic

- alarma

- computer de bord Plus

- USB

- privacy-glass

- rear assist

- roata de rezerva normala din otel

- volan piele multifunctional.

Dupa un an de zile sunt extrem de multumit de masina. O consider extraordinara! Nu degeaba a fost aleasa "Masina anului in lume" in 2009...

Link către comentariu

foarte frumoasa, se poarta alb...sa o stapanesti sanatos!!!

Cati mai multi km fara probleme!!! :icon_thumright:

Link către comentariu

Foarte tare masinuta. :icon_thumright: S-o cunduci cu placere si de acum inainte! :Driver:

L.E.

P.S. Sa ne spui aici ce inseamna numarul. ;)

Modificat de Robotelu
Link către comentariu

Multumesc, Alex TAL. Albul este frumos dar foarte pretentios. Se vede praful pe ea, ceva de speriat! Si mizeriile de cad din pomi se vad urat... Cum spuneam, sunt extrem de multumit de masina si ma bucur de ea in fiecare zi. Recomand la toata lumea. Cine vrea sa-si ia o "compacta" de familie, nici prea mare, nici prea mica - recomand cu caldura Golf 6 pe benzina, cu motorizare 1,4 TSI 122 CP si cel putin Comfortline cu cateva optionale pe ea... Mai putin multumit sunt de strazile patriei si de traficul din tara. Dar asta e alta poveste.

Link către comentariu

Multumesc, Robotelul, pentru urari. Legat de numarul de inmatriculare - pe topicul indicat de tine...

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!!! :Driver: am un prieten care are o skoda de 1,4 122cp si mi-a zis ca este super tare motorul acesta,ce poti sa ne zici de el-esti multumit???frumos golfuletul

Link către comentariu

@77gol, iti multumesc si tie pt. urari. Sunt foarte multumit de motor. Cuplul motor este excelent, te scoate din niste situatii...Ca o scurta descriere a acestui motor: pe un drum in afara localitatilor poti sa depasesti un tir cu remorca fara probleme, chiar daca se vede la orizont o alta masina care vine din sens opus.

Link către comentariu

Poze cu golfuletul nu ne pui si noua ca a iesit in sfarsit soarele la Craiova!!! :Driver:

Link către comentariu

superba masina, am vazut-o astazi live, sa te bucuri de ea

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!