Jump to content

Polo 6N2, manzul sotiei !

Red

Postare recomandată

salutare..

am pus difuri cu 2 cai separate si cu filtru pasiv, 16.5 cm diametrul, nu am avut fire trase, le-am tras eu, nu am avut nici distantiere, le-am comandat de pe net(a durat 3 saptamani pana au ajuns) am gaurit fata de usa si am pus sita OEM (pe spate la fata de usa era marcat locul pt gaura difului, m-a ajutat ff mult)

plafoniera de passat W8 e cea cu ambi light si cu intreupatoare separate pt lumini ptfiecare parte a habitaclului, nu e chiar plug n'play dar nici ff complicat de montat, de luat la cunostiinta caci e o modificare ireversibila !

azi m-am gandit la o mica modificare a haionului .. dar nu cred ca da bine, avand in vedere ca am o afundatura longitudinala pe haoin m-am gandit sa o maschez cu literele "polo tdi " adica sa le mut locul in dreapta jos .. dar din simulare nu da bine ... ( drep e ca e cam aiurea simularea ) nu mi-se renteaza sa vopsesc haionul numai pt asta .. cred ca o sa incerc sa-i demontez captusala si sa vad daca nu pot sa imping tabla cat de cat la loc

post-5830-0-91573000-1307901827_thumb.jp

post-5830-0-02370000-1307901848_thumb.jp

Link către comentariu
  • 4 months later...
  • Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

33

• ar99wob

9

• Aerofan

8

• DomaniG

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

salutare natiune .. de ceva vreme nu i-am mai dat atentie acestui topic .. desi masina a mai primit niste cadouri mici ... :)

de cand Audi a plecat .. manzul sotiei a deventi manzul familiei :))

oricum masina a ajuns la 140 000 de km .. si inafara de problema cu pompa de frana nu am avut absolut nici o problema .. sunt ff multumit de ea ..

am reusit intr-un final sa-i schimb si tetierele si am gasit tetierele de LUPO, imi plac foarte mult , dau un aer mai sortiv masinii..

i-am pus si cauciucurile de iarna cu capce noi ..insa acum ma bate gandu sa iau pt la vara jante de aluminiu pe 15" si cele de 14" sa le pun pt iarna ..

ca si proiecte de viitor ..

palfoniera de w8

stopuri pe led in spate , dar fara sa schim aspectul OEM , probail am sa le fac acasa eu .. tot mi-se ard becurile si am vazut la cieve facute cu leduri superflux pe un G4 si arata mortal

jantele pe 15"

interior negru ( partial probabil , plansa de bord si tapiseria tavanului )

folie

arcuri sport

faruri noi cu lupa ( astea se matuiesc deja si nu stiu de la ce , cred ca pana la urma ajung la OEM de GTI )

mai jos niste poze printre care si pozele cu modelul de jante pe 15" la care ma gandesc .. sunt la oferta acum .. 290 de ron/buc

post-5830-0-83654500-1320245312_thumb.jp

post-5830-0-12243300-1320245325_thumb.jp

post-5830-0-80839800-1320245364_thumb.jp

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pana la urma am reusit sa scap de obsesie :) tanananaaaaaaa

BBS RX 2 :) sunt pe 16" si 5 x100 .. o sa mai am un pic de lucru pana le vad sus pe masina si in plus de asta

gumele 185/45/16 sau 190/40/16 sunt extrem de scumpe .. dar pana la urma cred ca masina o sa arate ff bine ..

post-5830-0-24652900-1321044121_thumb.jp

post-5830-0-53579100-1321044131_thumb.jp

post-5830-0-72595700-1321044139_thumb.jp

Link către comentariu

Pai stai asa...Tu nu ai 4x100?Pui flanse adaptoare sau cum le zice?

Pe astea le-as pune si eu pe masina daca as avea banuti sa completez cu o suspensie si niste caucicuri bune :)

Link către comentariu

am 3 variante :)

1.fac conversie de la 4 x100 la 5 x 100 schimband fuzete si ce mai trebuie , desi e o varianta 100% sigura .. e si costisitoare iar jantele rial luate de noi in vara asta nu si-ar mai avea locul ( le vreau pt iarna )

2. pun flansa adaptoare de 20 de mm .. cea ce ar solicita suspensia destul de mult si bratele caci o sa ajung cu roata la un ET 22 , destul de iesita in afara

3. si cred ca asta e solutie castigatoare .. redrill la butuci ..o solutie eleganta .. si nu ff costisitoare ... nu stiu cat de sigura ;) ramane sa ma documentez ..

oricum maine jantele merg la reconditionat ... polisat buza in rest sunt super ok .. sunt intr-o stare excelenta ..

Link către comentariu

da de la el le-am cumparat .. dar pana la urma nu cred ca o sa mai apuc sa le pun pe masina ,

o scot .. sau mai exact o scoate :) la vanzare .

deci masina e de vanzare .. ( vreau sa facem un upgrade , ma intereseaza in mod special combi 1.9 tdi ) o dau si la schimb cu diferenta !

Multumesc

Modificat de Red
Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!