Jump to content

Polo 6N2, manzul sotiei !

Red

Postare recomandată

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

33

• ar99wob

9

• Aerofan

8

• DomaniG

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu uit !!:)) pozele au caracter informativ,cam toate site-urile afisaza prinderea 5 X100 ..

mie imi plac primele Rialuri .. al 2-lea model ii place sotiei .. spune ca sunt mai discrete :)

dar cand ma gandesc ca pretul la 4 bucati pe 14 se apropie de pretul celor pe 18 de la audi ( drept e ca au fost la mana a 2-a ) incep sa-mi pun intrebari ..

totusi cred ca aceste 2 modele dau ff bine pe masina si o sa fac un compromis si le comand noi ..

aseara m-am gandit ca am sa-i pun si lumini de siguranta in usi o data cu montarea difuzoarelor in spate ! :):)

nu stiu de ce nu ma pot abtine :))

Link către comentariu

da are ! si incet incet ii creste apetitul pt. masini :) mai ales de cand e proprietara,

ei bine tocmai am comandat RIAL DAVOS ( al 2-lea model) 14" 5,5 J et 35 :) joi ajung ! sambata le montez cu gumele continental de vara !

cred ca o sa arate bine cu et 35, puteam sa alleg si et 43 .. dar parca e mai bine iesit un pic in afara !

abia astept sa-l vad pe Redulica incaltat "sport"

Link către comentariu

da are ! si incet incet ii creste apetitul pt. masini :)

Norocosule.... daca as reusi si eu cu nevasta-mea din astea :D. mi-ar fi mai usor la investitii.... asa tot trebuie sa ascund adevarata valoare a lucrurilor.... de ex azi am fost sa vad de folia zgariata, ce cat cum si cand.... in jur de 100 de lei e treaba... nevasta stie de 50 de lei: ))

Link către comentariu

in loc sa o duci cu tine si sa tratezi cu cel de acolo sa zica 200 si defapt nevasta sa zica 100..mai mult nu ... :))

mda ii place masinuta mai ales ca e a ei ,

dupa jante

mai head unit, difuzoare si in spate , bandourile, farurile cu lupa si eventual lumini de avertizare in portiere

hmm..nu e chiar asa de scurta lista :))chiar daca masina e mica :D

Modificat de Red
Link către comentariu

Nu stiu de ce am feelingul ca il va face exact ca pe cel din clip (cel de pe youtube) :blah_:

Link către comentariu

tare bondarul si mai ales climatronicul e surprinzator, iar cei 75 cp cred ca fac o pereche foarte buna! :icon_thumright:

Link către comentariu

Si cu un mic dopaj cred ca s-ar misca chiar bine la greutatea ei. Sa te bucuri de ea :icon_thumright:

Link către comentariu

multumesc mult , da climatronicul e senzatie , practic cand am vazut masina si am vazut ca are climatronic si geamuri cu oglinizi electrice , atunci mi s-a pus pata :)

de dopaj nu stiu ce sa zic ..nu cred ca o sa primeasca caci nu sunt adeptul .. pana una alta astept sa fie livrate jantele in cursul zilei de azi :) dar una peste alta .. nu imi mai plac presuriel de la PETEX, vreau cele care ar trebuii sa fie ale lui din fabrica , dar inca nu stiu cum arata exact !

asa ca cele de la petex le scot la vanzare :)

Link către comentariu

Super arata masina,ar merge niste jante powertech pe 14 :) si parca erau si de vanzare pe undeva,daca le gasesc o sa iti dau link,sunt sigur ca ar arata super pe masina.

Link către comentariu

hehehe au ajuns jantele :) acum trebuie sa caut capace cu sigla vw :)tre sa caut codul

si deseara vine si navigatia ( Multumesc Rudi )

mai farurile, bandourile si difurile pt spate.. dar alea clar mai tarizu ca am spart deja pusculita :)

singura temere pe care o am acum e faptul ca masina sta in strada .. poate se gasestu unu sa imi sparga geamul chiar daca masina are alarma si e intr-un loc pazit dar sa speram ca nu :)

post-5830-0-17388000-1300362682_thumb.jp

post-5830-0-69424500-1300362709_thumb.jp

Modificat de Red
Link către comentariu

au aparut si primele probleme mai grave :( dupa 2000 de km parcursi ..

cred ca trebuie sa schimb pompa de frana .. se bolcheaza rotile in mers sporadic si se intareste pedala iar rotile raman frante pana franez brusc de 1-2 3 ori

am schimabt lichidul de frana si aerisit pistonasele dar .. tot asa face .. sunt un pic necajit

Link către comentariu

Vezi poate e supapa aia din pompa blocata si ramane lichidul presat si de aia se blocheaza... nu cred ca trebuie schimbata pompa... si nu te necaji ca se rezolva... sunt ferm convins ca nu e ceva grav. Head's up.

Link către comentariu

numai ce am venit de la mecanic si din fericire nu e pompa de frana de vina, a fost etrierul pe dreapta , pistonul din el nu mai revenea cum trebuie la loc ..

sapt viitoare o sa schimb furtunele de fran, discuri fata - spate ( sunt uzate sub cota ) placute fata-spate sa vedem cum o sa fie dupa, azi am montat navigatia ... e senzatie ce mai :)

post-5830-0-23139000-1300481065_thumb.jp

Modificat de Red
Link către comentariu

Mircea ai o EROARE "grava" in bord.Cred ca sa defectat pompa de benzina :)) .... Al :evil: martor .

Link către comentariu

@aerofan , nu pot sa accesez linkurile ... oricum nu vroiam latime de 7 j .. maxim 6 !

@domanig , atunci mergeam sa repar eroarea !

pana una alta azi am pus rotile cu jantele noi .. imi plac la nebunie .. i-am comandat capace de prezoane negre de VW si siga in mijloc :)

post-5830-0-68541200-1300556475_thumb.jp

Modificat de Red
Link către comentariu

Salut Mircea, felicitari pentru Polo. E frumos... mai bine ca nu ai luat coaja aia din Zalau.

PS: Navigatia e super ok, se integreaza foarte bine. Da-mi te rog si mie pe privat cateva detalii despre ea (model, eventual pret).

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!