Jump to content

Polo 6N2, manzul sotiei !

Red

Postare recomandată

Salutare, asa cum unii dintre voi stiu, cu ceva vreme in urma am inceput sa caut o masinuta cu consum redus pt sotia mea

in final am luat un POLO 6N2 2001 an de fabricatie,gri metalizat,1,4 TDI 75 CP, 4 usi 117000 km ,

masina a fost luata de noua din Porsche RO in leasing,a fost o masina condusa de o femeie

ca si dotari ar fi cam asa:

- climatronic ( m-a impresionat chestia asta )

- inchidere centralizata din telecomanda pe cheie

- geamuri electrice fata

- oglinzi electrice

- alarma

- proiectoare si cam atat ..

masina e intr-o conditie tehnica exceptionala,dar din pacate nu e ingrijita la interior,

trebuie sa curat tapiseria si fetele de usi .. are o mica problema pe bandoul usii dreapta, e infundat bandoul si usa putin,

farurile sunt pline de praf in interior, trebuie sa schimb un colier la un burduf de planetara si o garnitura de la filtrul de motorina (a fost montata aiurea si pierde motorina pe acolo), difuzorul de pe dreapta e "mort", o zgarietura mica in fata pe bara, antena de la radio are plasticul cam crapat si o sa o schimb ..

pt viitor .. o sa-i pun faruri cu lupa si xenon, faruri de GTI

jante de aluminiu pe 14" si un head unit 2DIN + difuzoare in spate .. in rest cam atat.. eventual bandourile in culoarea caroseriei ..

Masina nu a fost ieftina deloc .. am paltit 4000 de euro pe ea( la bani astia gaseam ceva mai nou, dar nu cred ca in starea asta ) a primat ff mutl caci in trecut am mai

avut 6N2 si mi-a placut fff mult

sper ca desera sa postez si poze cu manzul :)

Modificat de Red
Link către comentariu
  • Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

33

• ar99wob

9

• Aerofan

8

• DomaniG

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da frumos cu climatronic :icon_thumright: noroc cu gasirea de faruri de gti sunt cam rare in dezmembrari si noi pfu sper ca teai pregatit slufeteste

:blink:

Link către comentariu

mulumim, daca nu o sa gasesc faruri de GTI o sa iau ceva replici cu lupa .. cred ca se gasesc mai usor !

abia astept sa ajung acsasa sa-i fac niste poze, aseara nu am mai apucat era ff tarziu cand l-am luat...

Modificat de Red
Link către comentariu

mda nu sunt ff scumpe dar as vrea fara angel eyes .. ca si daca ajung sa iau din astea cu angel eyes o sa anulez ochii de inger :)

Link către comentariu

Frumoasa achizitie.

Sa o stapaniti sanatosi si fara incidente.

Uite un filmulet interesant:

Link către comentariu

Nu-l mai impingeti la cheltuit banii :)). Sa va bcurati de ea :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu stiu de ce am impresia ca va fi cel mai tunat polo din arad :)) . :blah_:

Link către comentariu

Si eu zic ca o sa fie tuning tot... si mai cred ca sotia (stai asa ca eu nu stiam ca te-ai insurat :D) o sa ajunga sa conduca Audi-ul :)

Link către comentariu

@ kirkus ...foarte misto filmuletul si fff misto masinuta .. din pacate in RO nu poti sa ai asa ceva , eventual doar sa o tii in curte .. :(

azi am facut primul drum mai "lung" am venit cu masina la birou .. dupa primii 70 de km .. impresiile sunt:

- masina trage excelent pt un motoras atat de mic , nu am simtit nevoia de mai mult ,

- am mers cu ea 140 de km/h .. dar parca nu ii place .. cel mai bine se simte la 110-120.. foarte frumos ruleaza ..

- despre consum nu ma pot pronunta deocamdata ..

- la comfort .. hmm.. e ok, clar nu se compara cu Audi .. dar nici cu logan :))

una peste alta imi place masina ..

la capitolul ingrijit

am o problema cu maneta de semnalizare ( e problema comuna la polo ) dar o sa o rezolva in weekend , se potriveste cumva maneta de semnalizare de la golf 3 ?!

turbina de aer de la climatronic la treptele superioare de ventilatie trepideaza ( ori are o pala rupta sau ciobita sau e descenrata elicea, trebuie sa o desfac sa vad ce si cum )

trebuie neaparat sa-i curat tapiseria si fetele de usi ,

sa rezolv infundatura de pe usa

sa curat farurile ca sunt pline de praf ( o sa le schimb curand )

si cel mai important .. parca trepideaza prea tare totusi masina la relant, tre sa mai caut 1-2 polo 1,4 sa ma dau cu ele ..

mai trebuie sa verific rulmentul de la placa de presiune de la ambreiaj care face zgomot cand masina e debreiata , am vazut in cartea de service caci la 80000 a fost schimbat, s-ar putea sa fie cablul care are un reglaj pe el .. dar nu stiu trebuie sa verific .. e posibil ca si de aici sa fie vibratii in relant ?

in viitorul ff apropiat masina o sa primeasca presuri de cauciuc, capace si o antena noua,

mai apoi niste jante ( sunt obligat sa iau caci am primit si un set de cauciucuri de vara :) )

si niste poze acum

post-5830-0-71764400-1299658047_thumb.jp

post-5830-0-84778900-1299658058_thumb.jp

post-5830-0-88991400-1299658074_thumb.jp

post-5830-0-62102100-1299658104_thumb.jp

post-5830-0-09858500-1299658117_thumb.jp

post-5830-0-64477000-1299658126_thumb.jp

Link către comentariu

Mama.... sexi argintia :) maneta sigur se potriveste de la Golf 3. Din ce stiu eu sunt identice. Farurile parca.... sunt murdare si matuite... vezi ca nu e sticla.. e plastic, sigur ai praf in interior sau e numai o iluzie si defapt ai exteriorul matuit si murdar? In rest.... frumoasa... permite-mi o gluma... acum vede si politia soferul... ca-n Audi nu prea te vedea :)).

Modificat de Aerofan
Link către comentariu

felicitari pt masina.

vreau sa spun ca ,cel putin pt passat,f multa lume recomanda ramanerea la farurui oem,zice se ca aftermarket urile aduc nemultumiri...

Link către comentariu

red,felicitari pt masinuta...se stie ca tdi-ul in 3 cilindri la relanti zici ca este caine care se scutura de apa,sunt foarte trepidante,ai putea avea impresia ca e de fapt stricat.dar e ok.masinuta arata bestial.

maneta de semnalizare se potriveste de golf 3,sau seat ibiza din aceeasi perioada.

un mare plus pentru climatronic,care a cam fost o raritate pe polo din acea perioada.

in rest numai asfalt intins.

brgds

Modificat de vali_devill
Link către comentariu

multumesc de aprecieri ...

m-am mai obisnuit cu trepidatiile, e clar ca motorul in 3 pistoae trepideaza mai tare ..

masinuta deocamdata asteapta weekendul pt o curatenie generala .. azi i-am comandat presuri de cauciuc OEM

curand au sa apara si niste jante pe 14"

maneta o reconditionez daca pot in WE daca nu o schimb cu una de G3, referiror la faruri stiu ca cele OEM sunt mai ok ...

dar vreau sa pun neaparat cu lupa daca tot le schimb .. daca nu gasesc de GTI OEM, o sa iau AM, dar clar nu le pun cu angel eyes :))

vreau sa indrept usa ( e un pic indoita )si sa vopsesc bandourile, manerele si masca din fata in culoarea masinii

sunt un pic dezamacit caci am observat ca toate geamurile sunt zgariate de la cum au fost "degivrate" cu racleta :( ( eu nici o data nu folosesc chestia aia !)

cred ca daca o sa pun folie pe geamuri o sa se vada urat :( ( ma gadeam sa pun 53 % )

legat de difuzoare vreau sa-i pun si in spate asta cand o sa vina HU 2 DIN.. dar nu exista loc in usa .. nu stiu daca merita sa-i fac loc si sa pun capac de difuzor nonOEM desi am vazut ca multi au

facut-o ..

cam astea sunt planurile :)

Link către comentariu

Vazut azi live manzul.... ce mai... initial am crezut ca a fost spalat motorul dar am gasit urme de mizerie prin anumite locuri si m-am convins ca nu e spalat. Arata cum arata motorul meu cand am luat masina din Germania, curat ca lacrima, in afara de ceva praf si murdarie prin interior masina e bibelou. Sa te poarte sanatos Mirciulica.

Link către comentariu

hehe..am vazut si eu azi masina. E ciudat sa il vezi pe Mircea cum coboara din Polo dupa ce il sti cu A6-le dar na :lol: Masina e bine "dotata" pt Polo 2001...si din cate am inteles o sa "sufere" mici upgradeuri interesante. Spor cu ea.

Link către comentariu

pai el nu vrea sa arate sau sa zica la nimeni cum ca are volan "nou".

Link către comentariu

dragilor, va multumesc pt urari .. si aprecieri, nu prea am apucat sa postez caci am avut de lucru in weekend, l-am curatat pe Redulica ( asa l-a botezat sotia mea ) si

am montat prima achizitie .. dupa cum unii au si anticipat ...volan imracat in piele perforata ! a iesit impecabil, jos palaria si nota 10 pt colegul adi_desper care a facut lucrarea

am us covorase de cauciuc de la PETEX si cu bunatatea coleguli Redfighter am pus leduri albe in habitaclu si la numere

urmeaza head-unitul cu difuzoare si pe spate si jante :) apropos daca stiti o pereche de jante 4 x 100 pe 14" de vanzare care sa arte bine sunt interesat !

post-5830-0-24517800-1300045703_thumb.jp

post-5830-0-92728300-1300045711_thumb.jp

Link către comentariu

:) mda au inceput .. de vreo 2 ziel tot cautam jante.. pana la urma am zis ca o sa iau noi noute .. desi sunt cam scumpe pt niste jante pe 14" dar ... o sa vedem

oscilam intre RIAL DAVOS su RIAL FLAIR , pe 14 .. cam 87 de euro /bucata , am tot cautat la mana a 2-a ... dar nu ne dorim ceva " vechi " in general cam tot ce se gaseste OEM pe 14"

e cam old fashion..

post-5830-0-11410200-1300131411_thumb.jp

post-5830-0-84313700-1300131426_thumb.jp

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!