Jump to content

Amortizoare Octavia

maxxim
 Share

Postare recomandată

Salut,

Dupa 1 an de la schimbarea amortizoarelor (Sachs) am inceput sa devina barcuta, iar rulmentii sa bata.

Acum as vrea sa le schmb cu unele Ta-Technix (tind totusi spre unele "sport" de la ei).

Mai foloseste cineva acest tip de amortizoare (ori set complet sport) si cum se comporta?

Nu am PDG (si nici nu vreau :) ).

Vreau niste amortizoare (putin) mai tari decat cele originale dar nu prea tari sa-mi rupa plamanii. Ceva recomandari?

Ms

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cred ca amortizoarele de care vorbesti sunt destul de dure. Presupun ca depinde mult si de calitatea drumurilor pe care rulezi in mod constant.

Si eu ma gandeam sa-mi cumpar tot acelasi sistem de suspensie sport, cu tot cu arcuri. Inca n-am luat o decizie.

Link către comentariu

tocmai am achizitionat si eu de la aceeasi firma dar sport(parca arcuri rosii si amortizoarele sunt gri). iti voi spune prima impresie maine cand le voi monta. O sa pun si poze cu diferenta de inaltime! Bafta!

Modificat de Bogdan_b4
Link către comentariu

Le-ai luat pe cele reglabile? Sau fixe?

Nu uita sa adaugi si niste poze :)

Link către comentariu

Asa arata!

asta era cu bagaje in masina in drum spre bucuresti!

ps, nu imi da voie decat la 1mb pe post, imi cer scuze, dar nu stiu cum sa fac sa pot pune mai mult!

..

post-84124-0-14782700-1300374255_thumb.j

post-84124-0-79202600-1300374375_thumb.j

post-84124-0-88134800-1300374508_thumb.j

Link către comentariu

Arata bine :)

Totusi, cate kg avei in masina ca e destul de lasata pe spate?

Care este diferenta fata de suspensia standard? (si in mm si in duritate)

Link către comentariu

Aveam 2 persoane in spate si cateva bagaje... oricum pe spate e inaltata la maxim si pe fata e setata la jumatate. Suspensia e reglabila, (arcuri rosii, amortizoare fata gri si cele pe spate galbene) Mi se pare foarte rigida pentru drumurile noastre, dar se comporta extraorinar de frumos :X:X:X alta masina pot spune!

O seara placuta!

App: mai lipsesc jantele si o bara de Rs, dar sunt in cautari, cu bugetul fiind mai greu.

Modificat de Bogdan_b4
Link către comentariu

Pai cu spatele e cam o mica problema, adica e prea coborata dupa parerea mea. Dar banuiesc ca si stabilitate ai castigat foarte mult!

Link către comentariu

• 1 year later...
PopaAlexandruGabriel

salut!am si eu o problema la octavia mea.masina e din 2001 si am cumparat-o de 2 luni.astazi am auzit un cloncanit la roata din stanga fata.cand am ajuns acasa i-am dat roata jos.nu are joc la bascula sau in alta parte ce m-a pus pe ganduri este ca puteam sa misc de flansa amortizorului cu mana roata fiind suspendata.am incercat sa mai strang piulita amortizorului dar e stransa la maxim.intrebarea mea este daca acest cloncanit poate proveni de acolo adica ma gandesc ca are vreo bucsa sub umarul masini si ar fi uzata.intre flansa si caroserie este o distanta de un cm cred.va rog sa ma ajutati cu un sfat si sa-mi spuneti un mod de a schimba acele bucse si daca este necesar sa schimb si flansele.vreau sa fac eu aceasta operatie deoarece consider ca nu poate fi foarte greu.va multumesc mult!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!