Jump to content

Caseta de directie

alex102
 Share

Postare recomandată

Masina mea a inceput sa troncane destul de serios si mi s-a spus ca este de la caseta de directie. Una reconditionata costa 1.100 de ron. Este un pret bun? Mai exista si alte variante.

Am sunat la Avia si au spus ca ei nu reconditioneaza, si ca pretul unei casete de directie este 2.850 ron + caseta veche la schimb.

Multumesc,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca iti cere caseta la schimb inseamna ca si caseta lor este reconditionata (parerea mea).Daca ar fi noua nu ar cere piesa la schimb

Modificat de donmaxi2006
Link către comentariu

Vezi ca la caseta de directie este un surub :

http://postimage.org/image/2piixac3o/ sau http://postimage.org/image/2pim8d138/

Daca il strangi, se mai micsoreaza jocul pe care il are caseta si nu o se mai auda troncanitul. Atentie insa cum il strangi, trebuie putin cate putin, pana nu se mai aude zgomotul la miscarea stanga-dreapta de volan, verificand apoi in mers ca volanul sa-si revina singur pe directie daca iei mana de pe el. La Fabia mea asa am facut si nu se mai aude troncanitul. Binenteles, este o solutie de moment, pana cand uzura o sa fie prea mare ca sa mai poti face ceva. Atunci nu e alta solutie decat sa o reconditionezi (desi in Romania e mai greu asa ceva) sau sa o schimbi (nu neaparat originala, ci si "pe producator"). Bafta :icon_thumright:

Link către comentariu

Da, totul este reconditionat. Am mai gasit o firma din Sighisoara care se ocupa cu reconditionari, totul costa doar 500 ron si am garantie 1 an. Pana acum pare sa fie cea mai buna varianta.

http://casetadirectie.eu/oferta%20noastra.html

Eu ti as sugera sa ti cumperi una second hand originala dar sa o studiezi atent inainte de a o cumpara.eu asa am procedat acum 1 luna cand am schimbat o.pret 750 de lei achizitionata din timisoara.

Link către comentariu

da,ca ala care a dat o jos,de buna a dat o jos...

sau daca e din masina acidentata,de unde stii ce uzura are si daca bate sau nu cand o montezi?

eu unu as accepta ca idee (desi pana acum n am facut o) sa pun piese second pe masina,dar la nivel de macara de geam,de exemplu.

in nici un caz directie/amortizoare sau frane...

Link către comentariu

Este bine de stiut ca o piesa chiar fiind sh este de la mama ei si am uitat sa spun ca eu am optat pt o caseta sh adusa din Germania si mi a si insemnat o(asta insemnand garantie) ca in cazul in care sunt probleme(bate,trosneste sa mi o schimbe),am verificat sa n aiba rugina si uite ca e ok.

Modificat de BLiTZ
quote inutil
Link către comentariu

De ce credeti ca la vanzare se cere caseta veche la schimb?

Eu am reconditionat-o pe a mea la un atelier din Marghita jud Oradea, cu 2 ani garantie. Dupa parerea mea o solutie mult mai buna decat una SH, care nu sti cat mai tine, fie ea si din Germania.

Link către comentariu

Cat a costat reconditionarea la Oradea?

Link către comentariu

Cat a costat reconditionarea la Oradea?

Vezi ca mai este cineva la Sighisoara care reconditioneaza pentru 500 lei daca alegi varianta asta.Pe om il cheama A :blink: ttila nu stiu cum..

Link către comentariu

Da, am scris asta mai sus, stiu de persoana din Sighisoara. Mai trebuie doar sa demontez caseta. :)

Link către comentariu

Golf 5.intrebare:s-a defectat la cineva electronica de pe caseta de directie??am avut o problemma si mi sa spus ca ar fi calculatorul de pe caseta!!!caseta nu troncane ,nu bate....

Link către comentariu

Incearca sa intrebi chestia asta in aria Octavia 2 (are acelasi tip de caseta cu Golf V). Ale noastre Octavia 1 au servodirectie clasica, cu pompa hidraulica actionata de motor, fara electronica. Deci nu cred ca te putem ajuta.

P.S. Poti sa fii sigur ca orice componenta a unei masini (fie ea electronica sau mecanica) se poate defecta, nimic nu e nemuritor...

Modificat de x-tremist
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!