Jump to content

Parbriz Skoda

allyn87
 Share

Postare recomandată

Mi s-a fisurat parbrizul, am fost la o firma de reparatii parbrize si nu sa mai putut face nimic, un parbriz oem costa in jur de 1100 lei iar aftermaket pe la 400 lei, ambele cu montaj inclus. Cine imi recomanda o marca buna inafara de cel oem la un pret bun raport calitate

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din experienta, am schimbat 3 pana acum, Pilkington sau Saint Gobain.

Link către comentariu

Salutare,

Abia am schimbat si eu parbrizul cu un Saint Gobain.

Prima impresie e ca(poate mi se pare) e mai subtire decat originalul.De rest e ok, doar ca nici nu l-am pus bine si am si luat o piatra care i-a lasat o ciupitura de toata frumusetea.

E off-topic si imi cer scuze, dar ma plang si eu la voi.....ca ma iau frustrarile.....am schimbat parbrizul marti, vineri a trebuit sa tranzitez Romania de la Iasi pana la Oradea ca sa ies din tara.La iesirea din Cluj, POC!

Link către comentariu

L-am schimbat la Compexit acum o luna si mi-au pus Pilkinton. Garantie primesti oriunde si oricum, dupa o vreme trebuie schimbat si ala de la nisipul nostru cel de toate zilele.

Link către comentariu

Nu merita sa pui OEM, decat daca ai casco. Eu l-am schimbat iarna trecuta (OEM) si la primul drum lung facut l-am si ciupit.

Link către comentariu

Acum vreo 4 ani mi-a explodat la propriu luneta pe o Octavia 1. Am sunat la Dealerul local dorind luneta originala si am primit pretul de 1100 ron ( pe atunci erau 11.000.000 rol). Le-am spus ca ma mai gandesc. Am sunat la Pilkington si mi-au spus ca face 560 ron cu montaj inclus. Am hotarat sa merg pe aceasta varianta. Cand am ajuns acolo m-au intrebat daca comandasem la Dealer. Am intrebat de ce ? Mi-au zis ca Dealerul cumpara frecvent de la ei si cu o zi inainte se interesasera daca au pe stoc luneta spate :blah: .

Cam asa stau lucrurile cu OEM-urile de la dealeri .

Modificat de Jurasik
Link către comentariu

Mi-au zis ca Dealerul cumpara frecvent de la ei si cu o zi inainte se interesasera daca au pe stoc luneta spate :blah: .

Cam asa stau lucrurile cu OEM-urile de la dealeri .

Confirm, am un prieten dealer de Pilkington si pot sa va dau zeci de exemple sau sa va povestesc zeci de incurcaturi (parbriz comandat de 2-3 ori, de dealeri/service-uri diferite, pt acelasi client etc).

Nu va mai lasati prostiti, cand aveti nevoie de parbrize intrati pe www.parbrize.ro, selectati dealerul cel mai apropiat de voi si sunati la numerele de acolo, vi se da pretul la telefon. De exemplu la Bistrita numarul de mobil afisat este numarul personal al patronului.

Degeaba mergeti la reprezentante, veti lua EXACT ACELASI parbriz la pret dublu, montat de EXACT ACEEASI echipa.

Link către comentariu

Nu este cazul sa aruncam cu acuzatii. Nu toti dealerii practica aceste obiceiuri. Sa nu uitam ca parbrizele originale se pot identifica foarte usor dupa prezenta siglelor specifice. Este posibil ca parbrizele OEM sa fie din aceeasi fabrica cu cele AM, insa sunt alte loturi, cu alte criterii de calitate.

Link către comentariu

Aici vorbim de parbrize originale, vandute la un pret de dealerii oficiali de parbrize si de 2x pretul de catre reprezentante.

Ultima propozitie din postul tau este din categoria "unii sunt mai egali decat altii".

:blah_:

Modificat de SHARANEL
Link către comentariu

• 3 months later...

Am montat pe casco parbrizul.Au adus dupa codul VIN si este Simplex cu banda fumurie.Sa vedem cat o fi de bun.

Link către comentariu

• 1 year later...
PopaAlexandruGabriel

salut!si mie mi s-a fisurat parbrizul acum 2 sapt si tot s-a marit fisura.astazi am sunat la o firma de parbrize gasita pe net.m-am dus la sediul firmei si am montat parbrizul cu 247 de lei cu tot cu manopera.firma parbiruzlui este nord glass.ramane sa vad cat de rezistent e in timp.am cautat la mai multe firme dar pretul acesta a fost cel mai acceptabil.va salut!

Link către comentariu

Problema la Octavia 1 cu parbrizele este faptul ca sasiul este flexibil iar riscurile sa se sparga parbrizul sunt mari daca o roata pe fata este mai sus decat celelalte. Si vorbesc in cunostinta de cauza, ca aud cum trosnesc plasticele prin masina cand urc pe borduri in diagonala.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!