Jump to content

Tip benzina folosit pentru 1.2 HTP

stefan76
 Share

Postare recomandată

Salut

Am o Fabia cu motor 1.2 HTP. As vrea sa stiu voi ce benzina folositi pentru un astfel de motor. Primul plin l-am facut cu OMV 100

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De la Mol sau OMV (mai rar) benzina fara plumb cu cifra octanica 95 (Mol Tempo Plus 95). Exista pareri ca benzinele cu cifra octanica mai mare NU sunt recomandate (chiar dauneaza) acestui motor (la care se recomanda CO 95).

Modificat de DRAPAR
Link către comentariu

nadir@boosted.ro

ce pot sa zic este ca mie unul super 100 de la omv mi-se pare mult mai slaba decat 98+ de la mol. Eu unul la benzina folosesc mol 95 iar cand vreau putina viteza pun 98+ (asta cand nu imi permit sa pun 105(care costa 1,40 euro)/l)

concluzia este ca 95+aditivata este optima si recomandata pt benzinari

Link către comentariu

Am incercat 98 si 95 de la MOL. Dupa vreo 9500 km de incercari iti pot spune sa folosesti numai 95: consuma mai putin iar diferenta de viteza nu prea se simte.

Link către comentariu

Asa cum ti-au spus si restul, mergi cu incredere pe 95. Si eu folosesc numai 95 si nu am absolut nici o problema.

Link către comentariu

Va multumesc mult pentru raspunsuri. In urma raspunsurilor voastre si cu ce am mai gasit documntatie pe net, voi folosi cu incredere benzina de 95 :) , care de aftfel este si recomandata pentru acest motor

Link către comentariu

Eu folosesc de aproape 2 ani MOL 98 si mi se pare ca masina "trage" mult mai bine decat cu 95. Cat despre faptul ca benzina de 98 dauneaza acestui motor, nimic mai neadevarat. Foloseste search-ul cu inceredere si vei vedea ca s-a discutat de o gramada de ori pe marginea subiectului.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!