Jump to content

Octavia 1.8T, 20V, AUM, 110kw/150CP, 2003, elegance

urs_edi

Postare recomandată

Pupaza mea 1.8T:

Octavia 1.8T, 20V, AUM, 110kw/150CP, 2003, elegance, 200.000 km (cam mult, dar nu se lasa) 5+1 trepte, volan reglabil, scaune reglabile, 4 geamuri electice, climatronic, inchidere centralizata cu cheie telecomanda, alarma, jante 17 inch ATP 9 Razze silver, cauciucuri Continental Sport de 225/45 ZR17, 4 airbaguri, computer de bord, oglinzi heliomate incalzite si reglabile electric, baterie VARTA

Folie solarZONE pe toate geamurile, spate 5%, fata 75%

Sistem audio Sony Xplode 350w RMS (CD Player, toate difuzoarele SONY, magazie 6 CD, Subwoofer KENWOOD, statie SONY)

biXenon H4 - Philips 6000k

saptamana viitoare schimba franele fata/spate cu ATE (discuri si placute)

urmeaza CHIP la motor, blow of valve, filtru de aer sport, suspensie reglabila sport, evacuare sport, tapiserie piele!

post-87023-0-64409600-1299158037_thumb.j

post-87023-0-13361100-1299158047_thumb.j

post-87023-0-07545400-1299158054_thumb.j

post-87023-0-71316400-1299158061_thumb.j

post-87023-0-44825300-1299158067_thumb.j

post-87023-0-32478100-1299158073_thumb.j

Modificat de urs_edi
Link către comentariu

Felicitari de achizitie! Sa o stapanesti sanatos cat mai multi km. Imi plac mult jantele.

Link către comentariu

sper sa mai bag 300.000 km in ea :)), o tin pana imbatraneste, nu o dau nici mort! ii ofer tot ce este mai bun..

Multumesc mult! jantele au fost pe un Audi S4..

200.000 km :D

post-87023-0-11240500-1299159443_thumb.j

Link către comentariu

Uau, e super mașina, dar mai ales motorizarea! Ca aspect, nu trădează nici pe departe kilometrii pe care îi are în spate, arată ca nouă :) Singurele aspecte care mie nu-mi plac țin de jante (un model frumos, dar arată mai bine pe această mașină modelul Spyder de pe RS), de faptul că e puțin cam cocoțată (are PDG?!), dar cu suspensia sport pe care o vei pune o să rezolvi asta și, ca să caut cu adevărat nod în papură... etrierii sunt vopsiți cu albastru și nu cu verde Skoda, așa cum se obișnuiește.:P Să ai parte de ea și, înainte de orice altceva, nu uita să-i faci o revizie completă dacă ai cumpărat-o recent și nu ai încredere în cartea de service a mașinii / vânzător.

PS: Precis are 6 airbaguri? Eu știam că pe Octi 1 / Tour nu se pot pune mai mult de 4 airbaguri, cum are și a mea: șofer, pasager și 2x laterale în scaunele față. Apropo, bateria mea e tot Varta, e de-o vârstă cu mașina și încă nu se lasă :)

Modificat de n.cristian
Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos! incearca sa nu demonstrezi cate airbaguri are :))

Link către comentariu

masina o am de la 60.000 km :D, majoritatea kilometrilor sunt facuti de mine, da ai dreptate are 4 airbaguri (am sa corectez)

are PDG si celebrul scut de otel

etrierele le voi face galbene :)

km sunt reali verificabili la reprezentantele DELCAR Brasov si TESS Brasov!

Modificat de urs_edi
Link către comentariu

Am vrut eu sa zic de jante ca sunt de Audi S line. Daca au fost pe S4 ti se potrivesc? Eu stiu ca Octavia ca si Bora si Golful are prinderea pe 5x100, iar A4/S4 ca si Passatul 1996-2005 au prinderea 5x112. Adevarul e ca am vazut si jante cu 10 gauri care aveau 2 tipuri de prinderi simultan 5x100 si 5x112.

PS: Cred ca e primul 1.8T ce aud ca are scut. Al meu nu are mai stiu inca cateva G4 GTI-uri fara. Daca e fost luata de noua din Romania si are PDG e clar.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

da sunt cu prindere 5*100 jantele!

a fost luata de noua de la Delcar Brasov! cu PDG.

scutu ala e mana cereasca deoarece te scoate din belele mereu, daca nu l-as avea baia as fi spart-o de multe ori.

Link către comentariu

Frumoasa masina! Cum stai cu consumul? Totusi player-ul de culoare alb-gri nu cred ca este cea mai buna alegere pe consola ta, neagra <-- no offence :)

Numai bine!

Link către comentariu

??? asa putin ??? mers exterior poate...

Link către comentariu

am spus mixt! in exterior instant 5.5 % la viteza de 100 km/h

in oras 10%, instantul in oras la accelerari imi scrie si 40% pe instant.

Link către comentariu

Instantul nu este prea relevant... tot consumul "batranesc", la pompa, este cel mai eficient. :rolleyes:

Link către comentariu

vara cu 60 litri de benzina fac 850 km, iar iarna cu 60 litri fac 700

@paulbdn

tu esti tipu` din constanta care repara senzoru ala de la broasca care iti arata in bord cand e deschisa usa?

Link către comentariu

Cred ca da, se vorbeste despre mine? <-- :blah: (asta in cazul in care nu mai este si altcineva :blink: ).

Modificat de paulbdn
Link către comentariu

Daca, da, multumesc si daca nu sunt singurul, tot multumesc! :lol: Totusi nu cred ca acesta este topic-ul cel mai potrivit pt aceasta discutie! :) Oricum, daca are cineva nevoie de mine, poate apela cu incredere!

Modificat de paulbdn
Link către comentariu

interesant motor!

pe lista de modificari nu au loc si bandourile vopsite/eliminate? eventual si aparatorile de noroi (ca doar nu o bagi pe camp si nu cred ca se impaca pe viitor cu noua suspensie)

jantele f frumoase. parca le vad cu ceva sigla in centru,e prea mult gri pe ele. sau vopsite gun-metal gri....

cu ce stergi plasticul de pe bord,arata f bine dupa 200k km

Link către comentariu

ce modificari credeti ca i-as mai putea aduce?

Modificat de urs_edi
Link către comentariu

depinde ce buget ai. motoul are potential,portofelul are?

vrei performanta,vrei estetic,confort?

(*credeti, nu crede-ti)

Link către comentariu

cat m-ar ajunge un kit tempomat (kit+manopera)?

Modificat de urs_edi
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!