Jump to content

VW New Beetle

Zuzi

Postare recomandată

Ii misto volanul, sa-l invarti cat mai curand iti doresc.

Bafta in continuare cu masinuta :)

Link către comentariu
  • Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Zuzi

58

• Muale

10

• vlad31

10

• Georgik

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Volanul e ok...altcineva in locul tau ar fi dus masina la mecanic si ar fi luat-o dupa reparatie(asa cum am facut eu :lol: )dar tu ai stat langa ea,nu pot sa zic decat -respect :Driver:

Link către comentariu

Arata bine volanul. Cand vine asteptam o poza de interior cu noul volan si noul Blaupunkt. :icon_thumright:

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

BH17DNB - multumesc frumos

77gol - e bine ca ai avut incredere...puteai lua masina de la mecanic exact cum a fost adusa la el..fara sa fi schimbat vreo piesa :D

volnick1986 - da. cum ajunge volanul in tara revin cu poze :) sper sa arate bine si noul Blaupunkt ... eu as fi vrut tot mp3 original pentru a fi totul la linie..doar ca acela este fff scump iar acest Blaupunkt mi s-a parut ca se potriveste cat de cat cu culorile din interiorul masinii .

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Azi am primit volanul, daca am cum in weekend il montez :

dsc0594g.jpg

Noul gaiter de piele montat :

img00206201103271822.jpg

Mp3-ul Blaupunkt la locul lui :)

img00205201103271822.jpg

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatoasa!

Foarte frumoasa culoarea(furia rosie :lol: ) si spor la modding!

Link către comentariu

Georgik - nu vreau sa mi-o iei in nume de rau dar sincer nu sunt pe gustul meu :D

Adrian_S - sa fie. multumesc:d

Link către comentariu

foarte frumoasa masina.

de grija a pt ea nu mai vb...mai rar intalnit la o fata.

suzuki arata f bine!

beetle cred ca se misca destul de bine cu motorul ala (desi un 1.8T era de vis), ce consum ai?

Link către comentariu

Foarte frumoasa buburuza ta rosie.

Volanul este la fel ca al meu doar ca al tau pare mult mai nou:) Ar fi mers unul din piele perforata sa fie in ton cu schimbatorul:)

Bafta in continuare la modificari.

Link către comentariu

Muale - multumesc pentru aprecieri ... se misca binisor... nu cat mi-as fi dorit dar pentru oras merge :)cat despre papat nu pot spune decat ca e foarte mancasioasa :)) consuma 12% ...poate o trec pe gaz intr-o zi...desi nu pot spune ca ma incanta ideea dar ma incanta mai mult la buzunare :)) - mai astept...momentan nu se simta f rau deoarece am de mers doar 10 km pana la munca si inapoi acasa :D

alex2302 - multumesc. volanul il voi monta iar in cazul in care nu va da bine cautam altul ... poate unul cu comenzi pe volan :)) dar mai greu asa ceva :D

Modificat de Zuzi
Link către comentariu

Am mai luat o jucarie : Xenon H1 35W 6000K

img1103rm.jpg

img1108h.jpg

Ce ziceti de semnalizarile jumatate albe, jumatate galbene ?

48336934769fa742720d.jpg

Modificat de Zuzi
Link către comentariu

Felicitari ! Ti-am zis ca nici beetle nu scapa asa usor de tuning :blah:

Mie sincer nu-mi plac semnalizarile jumate jumate ... dar e doar parerea mea :icon_thumright:

Cand vin jantele ?

Link către comentariu

Jantele nu vin pentru ca n-am luat nimic :) mai intai casa apoi jante la broasca.

Luna asta ii cumpar 4 cauciucuri de vara, le montez, ii fac geometria si gata. In iarna iau cauciucuri noi si abia la anu vede alte jante broasca :) Asta daca nu pica ceva castana.

Azi a fost o zi plina la Ghetto Garage, le multumesc lui Bogdy si Jock pentru ajutor!

Pe ordinea de zi au fost :

1. Inlocuit suport far dreapta

2. Montat Xenon

3. Inlocuit Volan

4. Inlocuit cablu de la capac rezervor.

Punctele 1,2 si 3 n-au durat cumulat cat a durat inlocuirea cablului ...

dsc0605kp.jpg

dsc0607w.jpg

dsc0613.jpg

dsc0614c.jpg

Ca jante as vrea Calibre Vintage pe 17", de BBS RS nu incape vorba pentru ca nu's bani :blah_:

calibrevintage.jpg

Link către comentariu

Felicitari,defapt e chimie in cazul de fata:VW beetle+sex feminin+culoarea rosu=combinatia perfecta!ce vrei mai mult!multi km cu ea :icon_thumright:

Link către comentariu

Mie personal imi plac semnalizatoarele jumatate albe jumatate galbene. Sunt de pe varianta U.S. daca nu ma insel, si o vor face sa arate mai speciala, mai ales daca vei activa poztiitle U.S. style!

Link către comentariu

Azi a fost o zi plina la Ghetto Garage, le multumesc lui Bogdy si Jock pentru ajutor!

...placerea a fost de partea noastra :icon_thumright:

Bafta cu masinuta si spor la "tunarit" ;)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Multumesc tuturor:d

O rugaminte daca se poate...cunoste cineva si ma poate ajuta sa-mi editeze o poza in photoshop? As vrea sa vad cum ar arata masinuta rosie mat cu plafonul negru lucios ( sa dea impresia ca e sticla) ... nu imi sariti in cap..vreau asa sa vad ca idee ca nu am vazut niciodata o masina mata cu plafon lucios :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!