Jump to content

VW New Beetle

Zuzi

Postare recomandată

De luni in familia mea a aparut un nou membru . De o perioada de timp m-am tot gandit la o masinuta simpatica. Trebuia sa ma incadrez in aproximativ 5000 euro iar dupa multe cautari m-am hotarat la un new beetle . Desi este cam batranica m-am gandit ca poate totusi o sa am noroc cu ea si nu o sa apara probleme :Driver:

Cam urmatoarele date despre masina :

- An 2000

- Motor 2L - 1984 cmc - 115 CP

- 124.500 KM

- Aer Conditionat

- Servo

- Scaune Incalzite

- ESP

- 4 Airbag-uri

- Geamuri Electrice

- Radio Casetofon :icon_thumright:

- Cruise Control

- Jante aliaj 16"

- Oglinzi Electrice

Si cam atat :lol:

Planuri sunt, dar doar pentru a reda frumusetea ei de cand a iesit pe usa fabricii :D polish, ceruire, cauciucuri noi, semnale fata clare, xenon , ... se gasesc

post-87000-0-75124300-1299094610_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Zuzi

58

• Muale

10

• vlad31

10

• Georgik

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumoasa broscuta. Pentru polish si ceruire ai putea incerca la o firma specializata in detailing pentru ca efectul sa fie maxim :D

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatoasa.

arata foarte bine....am si eu una la fel insa a ta e mai dotata

asteptam mai multe poze

Link către comentariu

Nice Beetle :flower: ... fitza maxima daca era si cabrio , sa o stapanesti sanatoasa si multi km fara probleme.

Link către comentariu

Va multumesc !

In weekend ma voi ocupa putin de ea (in special sa-i schimb butonul de reglare al oglinzilor deoarece am cumparat broscuta fara acest buton si nu le por regla ) si daca reusesc sa-i fac si cateva poze le voi posta cu mare drag :icon_thumright:

Mi-ar fi placut si mie Cabrio dar din pacate mult mai scumpa :(

Modificat de Zuzi
Link către comentariu

vezi ca butonul de reglare al oglinzilor este asemanator cu cel de golf 4

Modificat de Georgik
Link către comentariu

persoana de la care am cumparat masina mi-a dat si un butonel nou . trebuie doar sa-l schimb :D

Link către comentariu

Frumusica buburuza! Iti urez sa o stapanesti sanatoasa, fara incidente si km fara limite. Poze mai ai cu ea?

Modificat de micnea
Link către comentariu

Forte frumoasa buburuza sa o conduci cu placere muuulti km. Pune si tu mai multe poze !

P.s Sper sa iasa la fel de frumoasa ca Swift-ul

Link către comentariu

foarte frumoasa buburuza sa te bucuri de ea si cati mai multi km fara incidente !!

Link către comentariu

micnea - ms la fel si tie . promit sa-i fac mai multe poze in weekend :D

vlad31- heheh multumesc. dar de suzi de unde sti ? credeam ca sunt sub acoperarire dar se pare ca suza e cunoscuta peste tot :)) . Cu siguranta buburuza nu va avea modificari cum are swift-ul . Am vrut o masina practica cu care sa pot urca o bordura, cu care sa nu simt gropile cum le simt cu suza care are arcuri sport si multe altele . La broasca voi schimba doar farurile , pielea de la schimbatorul de viteze , casetofonul , stopuri si chestii de genul

nst.alex - ms la fel si tie .

Link către comentariu

Beetle--ul perfect... rosu, motorizarea foarte buna parerea mea, unui beetle nu ii se potriveste diesel si nici motoare turbo, 2000 benzina e un motor silentios si are si putere. Si culoarea e foarte faina. Mai pune poze cu ea.

Modificat de Eto
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatoasa! Numarul e senzatie! :))

Link către comentariu

@zuzi am cont si pe ghettotuning.ro si de acolo o stiupe "suzi", am urmarit cu placere "evolutia" ei :icon_thumright:

Acuma asteptam mai multe poze cu beetle-lul si modificarile "minore" care o sa apara ;)

Link către comentariu

dadea mai bine B 833 TLE :)

frumoasa masina oricum , mereu mi-au placut gargaritele :) bun venit pe vwforum si sa o stapanesti sanatoasa si fara evenimente ! hai sa o vedem la o intalnire

Modificat de MateiWmW
Link către comentariu

Frumoasa! Sa o stapanesti sanatoasa. Arata foarte bine pentru 2000. Daca nu ziceai anul ma gandeam ca e cel putin din 2003-2004.

MateiWmW total de acord; dar poate era luat!

:flower: power

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

cu siguranta voi ajunge si la cateva intalniri cel mai probabil la cea din cursul saptamnii...voi urmari topicul acela

volnick1986 - da arata bine pentru anul care il are...asta m-a incurajat si pe mine sa o cumpar

sincer nu am cautat B 833 TLE mi-a placut mai mult cel actual :)

Link către comentariu

Revin cu un update pe topic insa nu si cu poze foarte concludente ale masinii.

Azi am fost cu ea la un mecanic sa-i vedem starea generala.

dsc0592zt.jpg

Concluzii :

1. Desi in carte scria ca i-a fost facuta distributia acum 1000 km [ masina a stat vreo 6 luni nemiscata la fostul proprietar ] se pare ca singurul lucru inlocuit a fost cureaua de la accesorii. => Distributie de facut [ pompa apa, role intinzatoare, curea distributie si cam atat daca imi aduc bine aminte].

2. Filtru aer curat semn ca s-a facut revizia acum 1000 km, uleiul la fel de curat.

3. bucsele mari de pe bascule trebuie inlocuite, sunt rupte, motiv pentru care imi sta si volanul putin stramb. Urmeaza geometrie dupa bucse.

Punctele 1 si 3 sper sa le rezolv sambata viitoare :Driver:

Am dat jos ambele semnalizatoare pe fata, cel de pe partea soferului e spart. Cel de pe dreapta era acvariu :lol: am scos toata apa din el, acum parea sa fie OK. La fel si cu condensul din faruri, dupa ce le-am aerisit pare sa fi disparut.

dsc0593c.jpg

Pe viitor urmeaza alte faruri, cel putin pe stanga, alte semnalizari si alte proiectoare.

Am inlocuit butonul de la oglinzi, fostul proprietar a fortat ca melteanu cu o surubeltina sa il inlocuiasca si a zgariat fata de usa :vaidecapulmeu: . L-am inlocuit si totul este OK, ambele oglinzi merg perfect.

dsc0589fu.jpg

Am mai rezolvat si elementele de pe volan. Before :

dsc0590n.jpg

dsc0598n.jpg

After :

dsc0603t.jpg

Am mai dat jos si 2 stickere cu WARNING, ALARM,dar lor nu le-am facut poze.

Modificat de Zuzi
Link către comentariu

Foarte frumos ca te ingrijesti de ea. Inseamna ca iti e foarte draga. Am uitat sa iti spun ca (virgula) culoarea este foarte tare si imi place foarte mult pe orice masina ar fi: New Beetle, Golf IV, V, VI GTI, BMW Seria 3 (coupe sau cabrio) sau Audi A4 (sedan sau cabrio).

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

ai reusit sa dai elementele alea de la volan jos... fara sa dai airbagul jos?

Modificat de Georgik
Link către comentariu

Si daca dai airbag-ul jos nu vad cum le poti scoate intregi :) ele se clipseaza intre ele si in mijlocul lor au 2 canale ce intra unu in altu, doar ca aceste canale sunt lipite si n-ai cum sa le desfaci. Sau cel putin noi n-am vazut cum :lol:

Ale mele s-au rupt insa stau la locul lor fara probleme, daca e sa pice le dau un A+B pe canalele respective. N-am tinut foarte mult la fineturi pentru ca in plan am volanul de pe Golf Mk4 GTI :

Golf+25th+Ani+Fitted.JPG

Am mai descoperit azi 2 dotari la masina :) duze parbriz incalzite si senzor de inclinatie anti tractare [ asta mi s-a parut foarte interesant :D ]

Link către comentariu

e clar e pasionata :). Sa te bucuri de masina. F simpatica. Arata-ne si ex-masina :P

Link către comentariu

Zuzi daca ai scos apa din semnalizatoare nu e prea rezolvata problema, parerea mea e ca trebui sa urmaresti sa vezi daca se aduna din nou. Probabil au o fisura undeva.

Link către comentariu

Circoloco - multumesc / am atasat si poze cu al doilea membru din familie :P

de cand am luat masina

29286_109519242425746_100001030121799_67472_1539112_n.jpg

dar din pacate dupa 3 ani a ajuns sa arate asa :lol: :lol:

148339_152637584780578_100001030121799_268003_2398678_n.jpg

Eto - voi inlocui toata optica dupa fata ( faruri , proiectoare,semnale ) imediat ce voi mai strange cativa banuti :D

Modificat de Zuzi
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!