Jump to content

Golf Mk3 SNS

fujitsu999

Postare recomandată

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Salut ... faina masinutza, lucrata cu bun gust :) ...

Apropo, cat ai dat pe buza si pragurile de gti/vr6? vreau sa imi iau si eu ca cele ce le-am avut.... buza mi-a fost furata si pragurile le-am rupt cand am fost pe suspensiile sport :">

Inca ceva ce ti-ar da bine la aspect. Nu e mult, dar e ceva ce se observa: prezoanele. Cumpara-ti prezoane noi, au aspect cromat si altfel arata fata de cele vechi ruginite. Si costa cam 4-5 ron un prezon :P

Modificat de vLdNgReA
Link către comentariu

Salut ... faina masinutza, lucrata cu bun gust :) ...

Apropo, cat ai dat pe buza si pragurile de gti/vr6? vreau sa imi iau si eu ca cele ce le-am avut.... buza mi-a fost furata si pragurile le-am rupt cand am fost pe suspensiile sport :">

Inca ceva ce ti-ar da bine la aspect. Nu e mult, dar e ceva ce se observa: prezoanele. Cumpara-ti prezoane noi, au aspect cromat si altfel arata fata de cele vechi ruginite. Si costa cam 4-5 ron un prezon :P

Mersi colegu' !

Prelungire de vr6 am comandat-o pe un site de piese, si a fost cam 90 lei cu transport daca imi amintesc bine, cat despre praguri, asa am cumparat masina, eu doar le-am reconditionat (vopsea neagra pt plastic texturat si ornamente schimbate).

Am rezolvat si aspectul prezoanelor, le-am dat jos si le-am vopsit negru mat cu spray pentru tobe....

Link către comentariu

Ok colegu... mersi. O sa ma interesez pe undeva de praguri ca mi se pare ca arata dezbracata masina fara :)) ... Daca mai stii site-ul de unde ai luat prelungirea, nu il tine numai pt tine :P ...

Cat despre prezoane, banuiesc ca arata super cu negru... Oricum, o poza nu ar strica :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
adrianviperdodge2012

what a carrrrrrrrr..se tine bine toata seria de golfuri,alte modificari?:D :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

what a carrrrrrrrr..se tine bine toata seria de golfuri,alte modificari? :D :icon_cheesygrin:

Momentan nu, ca nu prea am stat pe acasa, dar cine stie..... oricum nimic spectaculos in viitorul apropiat .

Link către comentariu
  • 9 months later...

Avand in vedere ca nu au mai venit alte modificari de mentionat si probabil nu vor mai aparea cat SNS-ul va mai fii in posesia mea, declar acest topic inchis......deci TOPIC / THREAD CLOSED !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!