Jump to content

GOLF 6 CABRIO

corad0
 Share

Postare recomandată

Arata nice insa din cauza lansarii noului Eos...personal nu prea ii vad rostul acestui model. :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mda...cred ca si eu as alege EOS, posibil golf sa fie mai practic.......dar......ar fi frumos sa apara un scirocco spider/roadster ceva :idea: :)

Link către comentariu

Poate o sa fie lansat doar pentru pasionati sau cine stie vb ta o sa fie o masina mai practica...dar eos-ul noul arata intr-un mare fel :D

La scirocco ma multumesc daca ar scoate un facelift cu leduri integrate in far+stopuri led... cum au scos la golf6 :icon_thumright: :icon_cool: dementiale :X

Modificat de c.vlad88
Link către comentariu

• Administrator

Va reamintesc ca aceasta este o arie tehnica, nu de pareri 100% subiective daca o masina e frumoasa sau nu, daca se va merge cu topul sus sau jos

Am facut curatenie cu rugamintea de posta respectand regulamentul

Mersi

Link către comentariu

Arata nice insa din cauza lansarii noului Eos...personal nu prea ii vad rostul acestui model. :D

pai asta e cu soft top iar EOS cu hard top din cate inteleg eu. rostul e ca nu sunt chiar la fel nici inauntru, EOS prelund mai degraba de la passat (da, stiu, si ala ia de la golf, dar nu sunt identice) si binenteles, pretul. asta e mai ieftina si datorita acoperisului eu ii vad rostul pt a avea o masina de plimbari vara. in Germania sunt multi care au masina decapotabila, o inmatriculeaza numai pt lunile de vara (la ei se poate), si se plimba toata vara cu ea. iarna, cu acoperisul ala, nu prea merge.

Link către comentariu

Sincer cred ca este mult mai utila decat un Eos, datorita soft-top-ului, mai ai si loc de bagaje pe cand la Eos, hard-topul ocupa foarte mult loc in portbagaj...

La cum arata acoperita are sensibil mai mult spatiu pentru locurile din spate decat Eos-ul a carui bancheta poate fi folosita sa pui sacose nu oameni maturi.

Modificat de kadettro
Link către comentariu

Da dar EOS-ul are un mare avantaj, mai bine zis hard-top-ul. Eu am vazut EOS-uri iarna circuland pe cand cu soft-top e ceva mai greu si nu cred ca incanta pe cineva sa aiba masina care sa o foloseasca in regim de "motor".

Link către comentariu

Din cate vad in pozele alea , pare a fi un A3 cabrio low buget , soft top , forma si linia posterioara asemanatoare.

Link către comentariu

dupa mine un cabriolet pur ramane cu soft-top. sa nu mai discutam despre faptul ca eos scartaie din toate incheieturile si ploua in el si nu vorbesc din basme.

legat de circulat cu ea iarna nu vad care ar fi problema cu soft topul, doar nu mergi cu ea decapotata?

singura problema ramane cu plictisitii care tin lame si cutite dupa ei.

Link către comentariu

pai nu vezi tu problema, dar e. in primul rand ca se vede ca nu e gandita pt iarna, scopul ei e sa fie folosita vara. daca tu tii mortis, o poti folosi si iarna, insa e evident ca intra mult mai mult frig prin soft topul ala, deci muncesti mai mult la incalzire, plus ca atunci cand te sui in ea e temperatura asa, cam ca afara :D

e clar ca e gandita ca a doua masina, pt plimbari vara. personal chiar mi-ar placea una, dar ce sa fac cu ea in romania? la poluarea noastra, dupa 200km cu ea decapotata ajung plin de praf in cap la destinatie. de zgomot nu mai zic.

Modificat de mandelu
Link către comentariu

Nu ne permitem sa avem o astfel de masina ! PUNCT ! Din orice punct de vedere ai privi problema... in afara de problema banilor...

Modificat de VWladone
Link către comentariu

Nu vad sensul discutiei deoarece nu este primul Golf care apare in versiune cabrio.Se discuta de parca ar fi o inovatie si nu s-ar mai fi intalnit la versiunile precedent de Golf.VW cel mai probabil a lansat aceasta versiune bazandu-se pe succesul celor anterioare,ca e practica sa nu este o chestiune de preferinte.

Link către comentariu

concluzia mea este una simpla : va fi un cabrio cu un pret mai mic decat Eosul. Nu cred ca va face concurenta Eosului pentru ca mi se pare in alta categorie, eosul e cabrio de sine statator, nu derivat dintr-o alta versiune.

:offtopic: stiu ca Eosul a primit facelift de curand, asa ca eu cred ca s-au rezolvat problemele initiale cu acoperisul si alte maruntisuri.

Modificat de George Mihail
Link către comentariu

Dar nu inteleg? Nu e varianta Eosului acum? Pentru ca in configurator nu se mai poate comanda Eos.

Link către comentariu

• 4 months later...

Observ ca a aparut pe configurator si Golf 6 Cabrio..acuma ma intreb tinand cont ca la pret sunt diferente dar care este logica nu exista EOS care tot 2 usi are numai ca nu are acoperis din panza ca golfu. Cine are sau cineva care a facut un test drive..eu nu l-am vazut la midocar vitan cand am fost zilele astea, doar eos

Link către comentariu

• Administrator

golf cabrio are "acoperitoare" de stofa (precum Audi A3) EOSul are de metal+sticla. Ataca concurenti diferiti (ce e frumos e ca EOS a primit si el facelift si arata bine si exterior si interior)

Link către comentariu

Am vazut azi masina in trafic,cu nr rosii...e superba,mi se pare mai frumoasa ca eos.parerea mea.

Brgds

Link către comentariu

Salut. Ideea la golf cabrio este ca pastreaza interiorul de golf pe cand eos.. intradevar a primit un facelift... dar este mai mult exterior decat interior... eu sincer as alege golf cabrio dar doar in ideea in care ai un garaj in care sa il ti, ca in fata blocului este cam problema.

Link către comentariu

• 6 years later...

Am avut un Golf Cabriolet (din 1990) si l-am inlocuit cu un Golf VI Cabriolet in mai 2013. Intotdeauna, ca a doua masina. Dupa o vreme, am decis sa pastrez doar Golful Cabriolet (doar 1 masina). O folosesc si vara si iarna. Vara e o placere, bineinteles. Iarna - dai caldura, cum spunea un coleg aici. Probabil cu un grad sau doua in plus decat intr-un hatchback - nu stiu exact. Insa e foarte placut inauntru. Tocmai am trecut de 145.000 km si ma declar multumit de masina. 

Poate jignesc pe cineva, insa Eos-ul nu se compara cu Golful. Pur si simplu Golful il intrece in multe aspecte: design, interior, portbagaj, pedigree. Nici macar nu am testat Eos-ul cand eram in cautari. Am testat Opel Cascada, insa, nu m-am lasat convins. Golful a iesit invingator. 

Sunt un fan al cabrioletelor. Pe langa placerea de a conduce, iti ofera priveliste, cer senin, soare. 

Acoperisul e foarte solid, de calitate. Zgomotul in interior: poate e un pic mai ridicat in comparatie cu un hatchback, nu stiu exact, nu am testat, insa cred ca e evident. Daca aveti intrebari, nu ezitati.

Mentionez ca am garaj in interior - ca de nu...as fi fost in trouble iarna...chiar si cu incalzirea din scaune.

Modificat de Chris C.
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!